Fullspäckad fredag!!!!

Känner ni pulsen slå?

Är ni peppade?

Det är fredag för fan!

jag ser ut som en överkörd skunk men det är skitsamma för nu är det fest. problemet är att det är alldeles för mycket fest på g samtidigt. jg har en miljon mejl att skriva,. en miljon visitkort att sortera, en miljon invitationer att ta itu med. en miljon blogginläggg jag vill skriva.  jag hinner inte det för jag måste jobba så snälla snälla snälla ha tålamod.

snabbsumering för kvällens valmöjligheter

fanzingo on the road filmvisning
moulian noir  cirkusshow premiär
salong giraff på orion
nån rockabillyclub på debaser
klubb G på kolingsborg

och innan dess ska det helst hinnas med glöggdrickeri mys med ruby oh linnsan

klockan e halv elva och jag e fett stressad

måste jobba nu

vad fan ska jag göra? vad ska ni göra?

var är champangen?

Tömmer fickorna...

...på visitkort,. inbjudninga, nerklottrade mejladresser, telefonnummer och drinkpinnar....

DRAGQUEENGALAN VAR FABOLOUSE!!!!

nu ska jag dricka en kaffe grande och sätta igång och jobba MED MINA FANTASTISKA SKITSEXIGA HANDSOME MODELLER SOM LIGGER OCH LER STORT PÅ MITT SKRIVBORD!!!

Det är snedvridet...

att morrhår inte låter någonting...

image523

Tjohoooo nu e det fest!

Shit vad jag laddar Är på jobbet och dansar runt i köket samtidigt som jag plockar ur diskmaskinen och låtsas att jag kan franska och att jag är supergay och sjunger högt till eurodisco och Voayage Voayage!!!

e ni peppade

fan nu e det lillördag igen! hurra helgen e här! fan vad jag ska dricka bubblor snart!

Kylskåps verses garderobsångest

Nej det blir inte bättre eller värre än så här nu.

Jag är fortfarande 163 centimeter kort
Det var inga nya skor i garderoben när jag vaknade

Jag har det med min garderob som många har med sina kylskåp. Jag öppnar min garderob hundra gånger omdagen och liksom hoppas att den där sladdriga salladen längst ner ska ha förvandlats till en tolvbitarssushi under natten. Men den gråstickade tröjan från hm 97 vil liksom inte bli en Cavalli-leopardklänning hur mycket jag än försöker.

det händer liksom aldrig

Outfitpanik, könssår i ansiktet och hårångest!

jag börjar på allvar tro att de övre makterna slagit tillbaka på mig och att jag drabbats av klamydia i huvet

hajjar ni, JAG!!!!

den typ mest opromiskuösa lilla varelsen i världen!!!!!

det var panikskrik nummer ett

panikskrik nummer två är sko och outfit-problem. jag behöver nya skor (igen) och nya kläder (igen) jag hatar min garderob den är så 2004 liksom...usch usch usch!

panikskrik nummer tre är mitt håååååår...ronnie roadkill har legat i vägrenen för länge nu och det har börjat växa mossa i håret på mig så ute e min frilla...

sen kommer egoboosten!!!

trots att jag ser cansersjuk ut, inte har några coola kläder och en kalufs från förrförra sommaren så e ja het som en chilifrukt på grillen i afrika! fattar ni! fattar ni hur snygg man e då haha! den konsten e det inte många som kan! konsten att vara fabolous at all times, fabolouse and still a roadkill!

Patsy skulle varit stolt över mig ;)

Apropå det så såg jag precis en dokumentär om kinesiska flickor som förlängde sina ben med 18 centimeter för att bli lyckligare...det kan man tydligen i kina...fatta jag skulle kunna bli 180 centimeter lång. jag tror det är värt det! sex månader på sjukhus och fyra månaders rehab för att lära sig gå igen. dessutom går det tydligen åt skitmycket kalorier för att bygga upp den nya benmassan. tio kilo hade hon gått ner bruden som var lika lång som jag men nu e 180! aldrig mer skoproblem. bara ett år av ditt liv bakom lås och galler i en säng med massa elle-tidningar och smal bblir du på köpet!!!

come on lets do it! jag e fet på! om jag får spons och om ni kommer och hälsar på mig i kina och smugglar in lite skumpa då och då!

och här har man suttit i en lägenhet i köpenhamn och ruttnat bort i ett halvår! fatta, om jag varit kines hade jag kanske varit lite mer uppdaterad och 18 centimeter och tio kilo lättare nu!!!

förresten...hjälp mig lite nu med den här jävla outiftten hörni...vad fan ska jag ha på mig!!!???

tjipp tjipp faderullan

DÖ DÖ DÖ JÄVL FÖRKYLNINGSSÅR PÅ NÄSAN!!!! fast det är rätt kul att se hur alla reagerar när de ser mig, typ ehhhh du har nåt där eller så låtsas de som ingenting...men glor som in i helvete. det är ju liksom helt uppenbart att det ser ut som jag ar canser i näsan ändå babblar de på som om det regnade haha

Vinterkylan vill typ ha ihjäl mig, jag tog en sen promenad längs med albysjön igår och det var KALLT KAN JAG LOVA! mina fötter dog, min näsa dog lite mer och sen dog jag nästan...

Hursomhaver

Linnsan e min dejt imorgon och det komemr bli faboluöst!

Nu ska jag gnida in snoken med fetsalva, röka en välbehövd cigg och försöka komma på en bra outfit tills imorgon!

Det är för kallt för att va LeeLoo även om jag e grymt sugen...

någon som äger ett par silvertights som jag kan få låna....en röd peruk och ett par orane gummihängslen?

vad har ni för kul planer i veckan som kommer?


VEM VILL...

följa med mig på Drag-queen galan på onsdag om inte Raaz kan....???

mingel bubbel och happy wednesday fabolous times i Ronnie Roadkills sällskap???

Det kommer bli fantastiskt glamouröst, massa glitter och bubbelgum, tävlingar party, dj-s och en teveshow som går av stapeln mitt i det hela!

festis festis hela natten lång.....tell me now whos wanna come....

kraaaaaam

Om rädsla...

Hur kan en dag som var så ljus och full av novembergnistrande solsken på så kort tid förvandlas till bister och mörk iskall vinternatt?

Om dagen e jag stark men så fort solen går ner tappar jag allt, mig själv, verklighetsuppfattningen och kontakten med omvärlden.

Jävla bubbla.

Hade en lång lång lång diskussion med Stonka över msn igår. Jag vet att jag inte borde men man kan ju för fan inte stänga av sig själv helt och hållet.

jag blir fortfarande mest arg på henne, arg arg arg för att hon fegar så mycket. Samtidgt så vet jag och fattar precis hur svårt det är att va en smula gnutta mikro objektiv om man sitter i den ruttna källare där hon sitter nu, I slutändan e vi bara mänskliga varelser och vi blir tvugna till att försöka anpassa oss efter det vi får, no matter what det faktiskt är.

om det är en skinnsoffa att sova i om natten i en gammal kyrka lär vi oss snart att kalla det hem istället för helvete
om det är en kolonilott utan värme strömförörjning toa och vatten så är det spartanskt och mysigt inte tragiskt och svinkallt

vi är så jävla rädda för att vara rädda så vi lurar hellre oss själva att tro att det som skrämmer oss mest är det vi verkligen vill ha. för tänk om vi istället släppte fram rädslan och lät tankarna flyga och säga rakt ut att "

här där jag befinner mig i livet just nu är jag så förbannat jävla ensam liten och pissrädd att jag vill ropa efter mamma för jag har nyss kissat på mig"

men det gör vi ju inte, ingen av oss, vi är så duktigt programmerade till att förtränga, förvränga och svälja all skit vi får med hull och hår så sen slutar det i blodbad ångest och martyrskap....till slut orkar man inte mer.

titta på mig kolla hur dåligt jag mår jag orkar inte längre SE MIG SE MIG!!!! skriker alla ångestens barn

och ni tittar

       men jag ser de inte längre....för precis som de blundar inför sin egen rädsla så blundar jag inför de...

gräv ner er i era gravar, göm er i era svarta hål, sitt där och ruttna bäst ni vill, men sprid inte er pestsmittande ångest omkring er....

men det som äcklar mig mest är alla andra som står vid gravgroparna och luktar sniffar spejjar blodtörstigt ner i hålen.

"titta där sitter ett förvridet monster! låtom oss med skräckblandad förtjusning betrakta det vi för guds skull aldrig någonsin bliva själva"

pet pet

"titta den rör på sig"

och monstret fortsätter leva, det växer för varje stick det får i sidan, för varje skugga av nyfiken betraktare som ser det så blir monstret större och större, starkare och starkare.

bekräftat

"se mig jag är ett ångestens barn och  ett äckligt monster, ni ser mig haha, se så stor jag är, jag är den största monsterbocken bruse i världen och tittar ni en gång till är jag så stor att jag kommer klampa rakt upp ur mitt hål och dundra över trollebron"

   och iochmed att ni blodtörstiga låtsas mänskliga väsen inte kunde låta bli att peta, glo och viska om monstret så har det nu vuxit sig så stort så stort att det tagit sig ur sitt hål och plötsligt törs spatsera runt helt obekymrat balnd oss på gator och torg. ni fortsätter se och betrakta men inför monstret väld törs ni nu inget göra.

det är ju trots allt ett monster, monster leker man inte med de är farliga

farliga och överallt mitt ibland oss, för att de fascinerar er och ni i brist på mod att hantera ere egna monster hellre gottar er i alla andras

fega jävla idioter

fan va trött jag blir

sluta hyckla

go out ther

go out there och fejsa era egna jävla demoner

det är inte så jävla farlligt att va rädd

i värsta fall pissar ni i byxorna, svettas ner nya Monkitröjan

eller så dör ni....men värre än så ärdet faktiskt inte

och allt är bättre än att inte våga låtsas om att man faktiskt e jävligt rädd!

sometimes....

it´s the small things in life that matters....

som idag tex.

tog en liten lunchpromenad i fantastisk novembersol med CircusQueen Angie och deras lilla cirkushund INGO,. en halvtimmes laddabatteriernapowersunwalk fylld med kärlek och love love love!!!

ibland e det små grejerna som räknas. ibland är en promenad på rätt tidspunkt med rätt person mer värd än all champange i världen

hoppas ni haft en ok måndag

förutom skitsåret på näsan och en nästan konflikt med nörd Janne i matsalen så har det gått rätt bra idag trots allt....nörd janne e en nörd för att istället som hälsa som normalt fol när man inte setts på lång tid så e han typen som måste inleda en diskkussion med att racka ner på en det första han gör.

typ såhär lät han

"höhö höhö har du blivit vuxen och skaffat ordentliga skor nu höhö höhö, fimpat platådojjorna ser jag hö hö höh"

*suck*

nörd janne e den klamma bamsens bästis fast svensk version. inget ont om honom mer än att han är en nörd

för det är bara nördar som måste racka ner på andra när de känner sig små och ynkliga och inte kan uppräthålla status gentemot sin omgivning på nåt annat sett.....sorgligt

mycket sorgligt

ja janne jag har fimpat platåskorna och blivit vuxen kalla det va du vill, men du däremot tycks ha regredierat ett par tjugo femton år sen vi sågs sist...

*sucka igen*

men tack angi för finaste promenaden iallfall

Om rädsla...

Hur kan en dag som var så ljus och full av novembergnistrande solsken på så kort tid förvandlas till bister och mörk iskall vinternatt?

Om dagen e jag stark men så fort solen går ner tappar jag allt, mig själv, verklighetsuppfattningen och kontakten med omvärlden.

Jävla bubbla.

Hade en lång lång lång diskussion med Stonka över msn igår. Jag vet att jag inte borde men man kan ju för fan inte stänga av sig själv helt och hållet.

jag blir fortfarande mest arg på henne, arg arg arg för att hon fegar så mycket. Samtidgt så vet jag och fattar precis hur svårt det är att va en smula gnutta mikro objektiv om man sitter i den ruttna källare där hon sitter nu, I slutändan e vi bara mänskliga varelser och vi blir tvugna till att försöka anpassa oss efter det vi får, no matter what det faktiskt är.

om det är en skinnsoffa att sova i om natten i en gammal kyrka lär vi oss snart att kalla det hem istället för helvete
om det är en kolonilott utan värme strömförörjning toa och vatten så är det spartanskt och mysigt inte tragiskt och svinkallt

vi är så jävla rädda för att vara rädda så vi lurar hellre oss själva att tro att det som skrämmer oss mest är det vi verkligen vill ha. för tänk om vi istället släppte fram rädslan och lät tankarna flyga och säga rakt ut att "

här där jag befinner mig i livet just nu är jag så förbannat jävla ensam liten och pissrädd att jag vill ropa efter mamma för jag har nyss kissat på mig"

men det gör vi ju inte, ingen av oss, vi är så duktigt programmerade till att förtränga, förvränga och svälja all skit vi får med hull och hår så sen slutar det i blodbad ångest och martyrskap....till slut orkar man inte mer.

titta på mig kolla hur dåligt jag mår jag orkar inte längre SE MIG SE MIG!!!! skriker alla ångestens barn

och ni tittar

       men jag ser de inte längre....för precis som de blundar inför sin egen rädsla så blundar jag inför de...

gräv ner er i era gravar, göm er i era svarta hål, sitt där och ruttna bäst ni vill, men sprid inte er pestsmittande ångest omkring er....

men det som äcklar mig mest är alla andra som står vid gravgroparna och luktar sniffar spejjar blodtörstigt ner i hålen.

"titta där sitter ett förvridet monster! låtom oss med skräckblandad förtjusning betrakta det vi för guds skull aldrig någonsin bliva själva"

pet pet

"titta den rör på sig"

och monstret fortsätter leva, det växer för varje stick det får i sidan, för varje skugga av nyfiken betraktare som ser det så blir monstret större och större, starkare och starkare.

bekräftat

"se mig jag är ett ångestens barn och  ett äckligt monster, ni ser mig haha, se så stor jag är, jag är den största monsterbocken bruse i världen och tittar ni en gång till är jag så stor att jag kommer klampa rakt upp ur mitt hål och dundra över trollebron"

   och iochmed att ni blodtörstiga låtsas mänskliga väsen inte kunde låta bli att peta, glo och viska om monstret så har det nu vuxit sig så stort så stort att det tagit sig ur sitt hål och plötsligt törs spatsera runt helt obekymrat balnd oss på gator och torg. ni fortsätter se och betrakta men inför monstret väld törs ni nu inget göra.

det är ju trots allt ett monster, monster leker man inte med de är farliga

farliga och överallt mitt ibland oss, för att de fascinerar er och ni i brist på mod att hantera ere egna monster hellre gottar er i alla andras

fega jävla idioter

fan va trött jag blir

sluta hyckla

go out ther

go out there och fejsa era egna jävla demoner

det är inte så jävla farlligt att va rädd

i värsta fall pissar ni i byxorna, svettas ner nya Monkitröjan

eller så dör ni....men värre än så ärdet faktiskt inte

och allt är bättre än att inte våga låtsas om att man faktiskt e jävligt rädd!

Söndagslyx och Sensationsjournalistik...

sen Älgen trillade ner i poolen i falukorvsland har jag väntat som en ettrig iller på nästa sensationsdrev och nu är det HÄR>>>

Söndagsfilmen med Nicolas Cage blev avbruten på TV4 igår och redaktionen blev nedringd av desperata arga och hysteriska tittare som tydligen tyckte det var skandal och förfärligt med mera att de fick sin lördagsmyspyskväll så abbrupt förstörd och avslutad. Själv så jag halva, gav upp efter första halvlek och blandade Amaretto sourze istället. Men för er andra som fortfarande känner er blåsta lugn bara lugn...fyran kompenserar och för er som missade att filmslutet sändes imorse efter nyhetsmorgon kan ni se slutet på nätet istället där ligger det små klipp att ladda hem för alla despos!

my gosh!

jag hade en fantastisk söndag iallfall, förkylningssåret till trots. shoppade vinterjacka size anti-zero med mamma på MONKI så om ni ser en grå gräddbakelse vingla runt på stan i december så är det inte barbapappa, Baby-michelin eller mumintrollen som är ute och går i förklädnad det är RONNIE ROADKILL i sin nya übervarmavinteroutfit. Dress to impress? Hell no! Jag slår ett slag för min fysiska överlevnad bara så jag kan ta mig ut genom dörren i vinter.

Idag var det dock varmt och skönt. och efter lite najs bubbel i bland andra Raaz Mataaz fantastiskt sällskap på clubPigalle så tog jag och Linnsan en låååång promenad hem över söders bakgator (shit jag fick typ energi till att springa marathon av den där rostade nötröran till dessert-browniesarna)

jag hade kunnat gå hela vägen hem till förorten men vi gav oss vid liljeholmen eftersom Linnsan skulle vika av mot Årstaberg där jag vidare med tuben...

så jag kompenserade med lite dammsugning, cd-sortering och allmänt röj här hemma istället. nu är jag socker speedad, försöker undvika söndagsångesten som trummar inne i skallen och känner mig sådär halvt omotiverad till att koka brysselkål till morgondagens matlåda efter att ha avnjutit lax med pepparrotskräm handskalade räkor i dillcréme och smörade croissanter JAG ÄLSKAR CROISSANTER! mohahahha smörat smör!!!!!

well men martyr som jag är så älskar jag att lida lite för alLt som bjuds av livet sen som är gott. dET smakar så mycket bättre då. vem fan tycker det är kul att sitta hemma i värmen och dricka varm glögg och käka pepparkakor om man inte fått frysa och plågas lite ute i snön först liksom...då försvinner ju hela poängen. då kan man lika gärna sitta på sin magra stjärt och svälta och va tjurskallig...och vem vill det? va va VAAAA???

nej ut och aktivera er er fanskap till boskap. eremiter och egomartyrer har igen något gott av, må ni ruttna och dö i er självömkan där hemma i garderoberna!

sååå

conclusion!

varma jackan = very nice
iskalla bubblet och rostade mandlar = even more nice
bästa sällskapet och långprommis = pricken över iiiiiet!!!!!

nu e jag fett peppad på ny vecka, mera lek och redan jävligt törstig iochmed att jag var hemma nästan hela helgen!

hur har ni haft det?

Move your ass...

Nu ger jag upp mitt amöbakoma...

nu e jag frisk, nu får det va nog!

Snart brunch på Piggan!

Först köpa extremt oversized och varm vinterjacka på MONKI!!!!

MEN NU!!!

image522

Ronnie fucking Roadkill

Idag e jag pajj, pajj pajj broccolipajj!

Min kalender har vinterkräksjukan och då blir jag apatisk och gömmer mig hemma istället

Enligt min almenacka ska jag göra följande ikväll: 

kl 18.00
middag med mamma och ulf
förfest med Linnsan och Mixi hägersten
titta på konst och bli rödvinsberusad Gamla Stan
sitta i en mörk teatersalong och dricka dålig öl och dreggla över Carl Einar Häckners eminens Orionteatern

21.00
öl och whiskey i goda vänners lag gamla stan
fira födelsedagsbarn i Helenelund
fira annat födelsedagsbarn i Mörby

gå på Wallmans sallonger i Rasmus sällskap och njuta av show och massa dyrt vin


00.00

dansa kroppen i bitar på TN

mingla röven ur byxorna på clubbPigalle

hade det inte varit för förkylningssåret hade jag klarat det...

nu blev det rökt renskavsfilé med potatisgratäng och rödvin och julmust med mamma och ulf istället

jag orkar inte den här helgen, sorry. nu ska jag gosa ner mig i min zebrafilt och glo på nån film med nicolas cage...

fan ta er allihopa som e där ute i natten och låter dekadensen flöda. jag vill dö nu! imorgon förväntar jag mig att ni tryckt upp en snyg tischa som jag kan ha på mig nästa gång något sånt här inträffar där det snyggt och tydligt står med knallröda blockbokstäver på svart tyg "NÖDSLAKT TACK"


Min första tidningsutgåva...

...finns i ett endaste exemplar i en tidning jag tryckt själv av ihopvikta post-it lappar och häftat ihop med häftstift ( den är alltså inte särskilt stor nej)

tidningen var ämmad hela befolkningen femton ärtor höga gummidinosaurier som bodde i mitt lyxiga trevåningsdockskåp uppe på min bokhylla som barn. deras enda mission i livet var att ta hand om mina my little ponnisar som bodde i kassetbandsfodralsstall på golvet (till mammas stora förtret det blev ju så dammigt där)

hur som helst så hittar jag denna lördag ett exemplar av en "penny-tidning" som jag gjort till dinosaurieerna, den är cirka 3 x 5 centimer stor och gjord av tre ihovvikta och ihophäftade post-it lappar.

Tidningen innehåller följande

en 9-rutig serie om Snobben och Skrutten,
ett boktips (en bokrecension om boken "hästraser" som lyder "den boken handlar om hästar, hur dom lever hur man sköter dom"
en sida med brevvänner (två kontaktanonser alltså där dinosaurien dino och nån carro söker brevisar),
en tom sida med rubrik hästraser och en punktlista från ett till tio, (what was i thinking kunde jag inte komma på tio hästraser???)
en sida med anonnstext om en hopptävling,
en till anonnssida om ett ridläger på fjäderholmarna (har de ens hästar på fjäderholmarna???)
en uppmaning att va med i en tävling som går ut på att jag citerar" rita en egen hästplansch och vinn ett hemligt pris" (hardcore tävlingsuppgift i have to say, jag antar att jag var ute efter kvalitétsbidrag istället för kvantietsinskick...
sist men inte minst i mitten på tidningen så står det en suspekt lista med rubriken "viktiga saker" och den ser ut så här

1, hjälm
2, stövlar
3,ridbyxor
4,stall
5,sadel
6,spö
7,häst

jag vet inte vad det är jag listar. som sagt listan heter "viktiga saker" men jag anatar att de inte är uppskrivna i någon sorts prioritetsordning. jag försöker finna mönster och struktur i det min barnhjärna har skapat....

det kanske inte ger någon mening...mer än att jag nu 20 år senare kan försöka analysera migsjälv utan sär
kild framgång...

50 % av min tidning består av säljande annonstext
50 % består av ren 5-åringsjournalistik och ritade serier

jag funderar på att skylla på att jag  inte känner igen min handstil och frånsäga mig ansvaret för den i ett enda exemplar producerade tidsskriften Penny. dessutom är jag besviken...på framsidan utlovas "extra vykort" men  jag hittar ingenting i tidningen som skulle tyda på att det ens en gång existerat en sådan bilaga... obligatirisk sida med information om redaktör och ansvarig utgivare saknas också helt.

jag är besviken


Antikonsumtionsdagen!

Är det ju idag!

Det har firats med tre timmars shopping i skärholmen med mamma och Ulf. Eftersom man inte får köpa nåt idag så la jag undan en jacka tills imorgon... det är väl fair enough eller hur?

den e skitstor och skitvarm och jag kommer drunkna i den men jag tror det är precis det man vill göra om en månad när allt e rått kallt och förjävligt.

Ikväll är det två födelsedagspartyn jag borde gå på
En vernissage jag väldigt gärna vill gå på
Och så är jag bjuden på Wallmans med RAaz Mataaz det vill jag också väldigt gärna gå på

För att inte glömma fantastiska klubb pigalle!!!! det måste man ju också bara gå på speciellt i Rasmus sällskap!

MEN JAG ÄR SJUUUUK FORTFARANDE

JAG ÄR ÄCKLIGT SLITEN OCH DET SYNS EFTERSOM DANSKARNA FORTFARNA DE BOR UNDER MIN NÄSA

BLEEEH

egentligen vill jag bara ligga hemma i sängen och dricka varm glögg, har smygstartat redan nu med lite julöl till lunchfrukostmackan med renskav...tror jag måste ta lite glögg och lägga mig och bara vara i amöbakoma en timma om jag ska palla nåt alls ikväll...

uhhh synd om mig...

just ja fan!

vill någon hänga med mig och mingla lite på vernissagen? tänkte vid åttasnåret... och ännu en gång vad ska ni göra ikväll???

och så kom bakfyllan smygande...

vad händer ikväll???

svara SVARA ANNARS SLÅR JAG ER!!!!

Mysmelankolisk morgonpromenad

Gårdagen kan sammanfattas ungefär såhär:

Förkylningssåret eliminerades med hjälp av Bombay Sapphire Gin DET GJORDE SKITONT!!! fan för i helvete häll aldrig inte ens fin-gin i öppna variga sår som ni har i ansiktet och som är i storlek med danmark. (fatta vilken värdinna Ruby är som offrar sitt fingin på mitt äckliga förkylningssår, hon hade liksom Gordons också men hon ba "jaja ta bara sapphire du det blir nog bra"

Sen drack vi två flaskor skumpa

Sen åkte vi tuben med en av skumpaflaskorna till stan och bjöd generöst medpassagerare på medhavt bubbel.

Sen gick vi på Galapremiären av club Pigalle

fantastiskt snygga lokaler
....men var var dansgolvet?

fantastiskt snygga människor
..varför föddes inte jag som queer i manskropp fan fan fan *slår och dunkar huvudet i väggen*

en fantastisk värdinna
...hon var bara grym no bullshit!!!

fantastisk renskav.
... som jag aldrig han prova

fantastiskt illamåendeframkallande chokladtryffel
(ruby blev typ sjuk stackarn av att bara smaka på en =O)

vi minglade, drömde oss bort till GAYLAND, flörtade med fotograferna och var såklart snyggaste bejbsen på hela stället (efter
LeO förståss)

CLUB PIGALLE!!!!

Try it!
Go there
Do it!
Sex yourself up!

Vi hade skitskoj iallfall!

Massa fina bilder från festligheterna HÄR>>>


startade dagen Idag med en långpromenad till jobbet längs med albysjön....

myser med mig själv och len loka päron just nu..

på kontoret råder "störsssssta möjliga tyssssstnad " i den grad att BronettBröderna skulle bil imponerade.

sa jag att jag myser med mig själv och loka päron???.

riktigt myser

kontorslandskapet är tomt stilla dött. äntligen fattar jag idén med kontorslandskap istället för eget rum...när katterna är borta sitter råttan som en kung mitt på bordet..

jag knappar på tangentbordet i skenet av en fin och julig ljusslinga, på mitt skrivbord ligger en fin och julig apelsin.

Telefonen Ringer....

Tight Ass Ruby ringer och är helt hysterisk Jag hör tjutande tunnelbanedörrsdörrar som stängs i bakgrunden...typ gröna linjen medis säkert....

 Ruby:
   "Ronnie jag spyr, läkarna hittade  en Pepsiburk i magen på honom!!!!"

Jag
"Ruby lugna dig en sak i taget jag fattar ingenting va, vad fan snackar du om?

Ruby:
"Buffalotjuvarna alltså, de skulle råna han på bufflar och sen när de drog så tryckte de in en pepsiburk i ändtarmen på honom, äckligt va?

Jag:
Vilka bufflar och vilka tjuvar, vad fan är det för jävla tidning du sitter och läser?

Ruby
"Jag läser metro! Och hör här det fortsätter...det e inte det enda fallet för en månad sen så hittade läkarna en halvliters ölburk i ändtarmen på en annan kille!

Jag
"ehhh jaha, var det nåt annat du ville eller e du färdig nu"

Ruby
"ja, jag blev bara så fruktansvärt äcklad att jag var tvungen att ringa någon och dela med mig av mitt äckel"

KONKLUTION

jag har fina vänner som vill dela sina innersta bekymmer med mig

Kaosmorgon...

Diskmaskinen e pajj
Micron e pajj

jag bah AHHHHHH hur ska jag nu kunna micra min morgonvälling oh miein Gott! *sprang som en virrig kakaduva ett varv runt köksbordet och slet mina imaginära fjädrar ur skallen på mig (det är mycket fågelliknelser just nu undra vad det betyder???)

sen gjorde jag som man gjorde i mitten på 1900-talet och värmde min välling på spisen. det kändes mysigt och som om jag fck lite kontakt med våra urfäder och mödrar där i hyddorna på savannen eller hur de nu bodde stenåldersfolket.

men det blev konstigt för ytan av bränd mjölk på ytan utblev liksom och det är den jag gillar bäst så jag är lite sur nu och kompenserar med en stor soyalattekaffe med extra mycket socker och mjölk

obs! det växer numera berg i danmark iallfall om man ska tro kartan till förkylningssår jag har i fejan....

Om insikt...

ok folkes!!!

hard one coming up...

usch det tar emot som fan att skriva det här men nu såhär i efterhand när min hjärna verkar kunna utföra självständigt arbete och inte är helt förkrympt och tankad på bränsle så har en tanke börjat ta form, vuxit som ett litet ägg under en ruvande hönmage och idag kläcktes den och pep....

"faaaaan rooooonnniiiieeee han hade rääääätttttt, den endaaste ena som hade rätt var bamse bamse starkast utav alla"

"MAAAAAAAAAAH HÅLL KÄFTEN SKRIKER JAG TILL HÖNSÄGGSTANKEN HÅLT DIN KÄFT, TYST TYST TYST"

men hönsägget har redan blivit en kyckling och söt och ullig och alldeles levande som den är så kan jag ju inte bara slå iäl den längre, det hade varit lättare om den fortsatte vara ägg, då hade jag kokt den snabbt, tre minuter och ätit på kalles kaviarmacka på bakfyllan eller direkt ur äggkopp med lite salt. men nu är det annorlunda. jag har gosat med många gulliga ulliga nykläckta kycklingbäsisar i mina dar och de dödar man inte elelr vrider nacken av hur som helst.

så okej insikt

FAAAAAAAN!!!!

helvets jävla Skit-Sören Flor! du hade rätt. hela tiden hela vägen från dag ETT så hade du rätt. du handlade rätt du gjorde rätt och du fattade rätt beslut. fan ta dig för det.

ont ska med ont fördrivas det är enda medicinen och sä här i efterhand är det såklart lätt att vara efterklok. men summan av kardemummagröten med kanel och extra socker och honug är ändå att sånär som på ett par väldigt klipska vänner i sthlm (ni vet vilka ni är) så var Den Klamma Bamsen tamigfan den enda som satte ner foten och vågade vägra acceptera sjukdomen.

Sören

anorexin var inte välkommen hos dig. monstret som jag så jävla gärna ville vara och leva i var inte välkommet hos dig. demonerna jag lyssnade på och som talade genom mig och lyckades manipulera hela min fucking jävla omgivning lyckades inte manipulera dig.

det gjorde mig jävlig jävligt arg. för under hela mitt jävla liv har JAG ALLTID ALLTID ALLTID FÅTT SOM JAG VILL, fått det jag pekat på, och om jag inte fått det serverat på silverfat har jag fan knåcklat röven ur byxorna för att få det jag vill ha. för jag tål inte, står inte ut med att va sotis elelr avis på andra. vill jag ha nått så skaffar jag mig det. alltid.

och nu då den där gången så var det bara tvärstopp. jag lyckades lura dig en bit på vägen. ett halvt år höll jag till och med dig i schack med löft om bättring trots än att jag hela tiden visste att jag lurades, fuskade myglade och strävade efter att dö lite lite mer för varje dag jag hade satt kurs och målet var vetifan men inte det jag med stora tefatsögon lovade dig iallfall. jag visste att jag hycklade ljög och manipulerade med er allihopa. men du var den första som såg igenom monstret och gav mig kalla handen. så fort du fattat att jag inte var jag längre. att den riktiga ronnie var styrd av någon annan så var det stopp.

ditt ultimatum

ronnie tillbaka eller stick.

jag stack, jag var ju inte jag längre, jag var ju Ingolf! och ingolf härjade levde loppan och fröjdades som den värsta tomtenisse mitt i ett jävla julbak Ingolf hade skitkul ronnie var död och ingolf dansade på min grav.

klart jag blev knäckt. klart jag blev bitter. men det var jag som valde. jag hade ju kunnat säga nej till anorexin och ingolf och varit lite modig och börjat leva redan då igen. förmodligen hade hela mitt liv sett jävligt annorlunda ut då jag hade fortfarande varit en cirkuspiratakrobatprinsessa med hela hjärtat i träningshallen men så blev det inte. jag valde svälten ingolf och anorexia.

men idag är jag inte bitter. hon tog mig till dödens rand och tillbaka. idag är jag starkare, modigare och någon helt annanstans. det är en separat historia. men viktigast av allt. jag har fattat.

jag är inte bitter längre.

jag gjorde ett val, ett medvetet aktivt val. jag valde döden. jag ville veta hur det var att leva som död. och det är en resa jag faktiskt inte ångrar att jag gjort för nu vet jag hur viktigt det är att välja livet aktivt hela tiden.

men hell no

i am not going moraltant. det där är upp till var och en.

men jag accepterar inte död längre, jag accepterar inte folk i min omgivning som väljer död. ni kan fara och flyga era fega förtappade töntiga jävlar. jag förvissar er precis som jag själv en gång blev förvissad jag behöver inga parasiter i mitt liv och att komma till den insikten räcker för mig.

jag är bäst jag är coolast störst och starkast. törs jag fortsätta tro på det kan det inte gå annat är bra

men fan vad det svider att bamsefan hade rätt igen...alltid rätt.

så här sitter jag nu med min jävla ullgulliga lilla kycklingjävel som piper och skriker och jag kan inte mer än att klappa den på huvet, hoppas den är duktig på att äta sina solrosfrön så att den kan bli en stor och kacklig stolt tupp en dag

Anisiktsburk

Om ni tänker er min näsa som Sverige och näsvingarna som Norge och Finland....så har jag ett förkylningssår motsvarande Danmark i storlek under näsan...

tack rivigt vasst jävla billigt toapapper
tack infekterade äckliga bakterieflorarika snor
tack snuskbasilluskmänniskor ute på tunnelbanorna

fast jag kanske ska skylla mig själv

det har ju aldrig varit särskilt hygieniskt att äta ur papperskorgar heller

fast det enda jag kan tänka på just nu är att jag vill förklara krig. jag vill amputera Danmark från min fejja, jag vill utrota Christian "förkylningssår" tyrrans bakteriehär ur mitt system och jag vill starta ett stockholmsblodbad som får varenda liten virusbasilusk att flyta forsa och tvångsavstötas från min kropp.

Var är Gustav Vasa när man behöver honom??? Vem är Gustav Vasa idag? Min burk feferoni och min wasabitub i kylen?

han är definitivt inte treo comp iallfall....treo comp suger!

Den genomsnittliga svensken gör VAD mer än 4 gånger i veckan?

Bajsar?
Duschar?
Tvångsonanerar?
Äter pizza?
Något annat?

Kan ni gissa? Inte jag....

svaret avslöjas senare under dagen...

Alvedonskalle

Jag gick raka vägen hem och la mig i sängen igår....pang klockan halv åtta.

Det är mycket dumt jag vet men jag är verkligen krassligt överjävligt jävla kanonmonsterförkyld och anledningen till att jag står på benen är kaffe koffeintabletter brusalvedon och massa annat shit. sen låg jag och ångestvred mig såklart hela natten...

som jag skrev tidigare jag hatar piller jag tror inte på apoteketshit. men när det ligger så här risigt till så tar jag fan allt

ge mig amfetamin och jag gnuggar det glatt som tandkräm på tänderna och smörjer in tandköttet...

nu har jag aldrig tagit amfteamin så jag vet inte om det är så man gör men det känns som det skulle kunna hjälpa iallfall

JAG VILL BLI FRISK NU BUHHHHUUUUUUU!!!!!

fan nu ska jag va äckelduktig och gå hem koka vitlök och dricka ingefärsthe igen

usch de e nog min enda chans för att bli frisk till på torsdag....just ja förresten...hur går det? e ni sugna på att haka eller...

jag kan inte lova någon något men fråga kan man ju alltid.......

Ingenting först kom ingenting sen kom ingenting...

DE JÄVLARNA TOG OSS....EN EFTER EN
DE JÄVLARNA BEDROG OSS...PÅ SANNINGEN
DE JÄVOLARNA TOG MIN... ???

FRÅN KRÖNET AV KULLEN KAN JAG SE MIN FÖRLORADE VÄRLD

*ahhhh jag vill riva hela världen och hoppa sönder golvet och dansa runt och slå saltomortaler*

åhhhh kent ni gör min dag

NU VILL JAG LEVA IGEN TROTS BROMHEXIN SNOR TREOCOMP OCH OTALIGA KVANTITETER FÖRBRUKADE SNORNÄSDUKAR OCH FÖRKYLNINGSRÖDA SÅR PÅ NÄSAN

Glitter och glamour och nya skor?

VEM vill följa med på lite hemlig Glittrande Glammig Galapremiär för en ny klubb som öppnar i sthlm på torsdag?

image520

jag vet inte vem jag ska vääääljaaaaa att ta med mig =P

jag behöver nya skor och en festblåsa...
jag behöver bli frisk rekordsnabbt
jag behöver jobba in ett par timmar den här veckan så jag kan gå tidigare på torsdag och sova länge på fredag

för inte fan tänker jag spara på krutet eller spotta i glaset om det vankas klubbfestpremiär, speciellt inte när det utlovas glitter glamour och bubbel bubbel!!!

jag snor circusqueens angies motto och säger

"whos up for looking fabolous at all times?"

you?


helt ärligt jag har ingen aning och står med lite beslutsångest....men en hint om vem som e sugen och på skulle ju kanske hjälpa...jag har ingen aning, efter den här fredagens jävla telefonditsch borde jag egentligen va tjurhuve och strunta i att ta med nån, gå dit själv och bara va fabolous gorgeous alone och fucking awsome...


fast oh well ni känner ju mig, jag är sällskapsjuk och kompiskär som en ylande hyena och om jag kunde skulle jag öppna egen klubba och bjuda med allihopa.


MEN HJÄLP MIG NU FÖR FAN! VEM I HELVETET E GALASUGEN?


=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D


image521

 


Vardagsnazism

Ok jag är dåligt informerad men jag sitter och slöslyssnar lite på webradion samtidigt som jag redigerar bilder och klipper och klistrar och fipplar med databasen...så hör jag att nu har man tagit idén om rökförbud och rökhitleri ett steg längre...

Förbjud rökning i närheten av barn och gravida råder debatten i P3s nyhetsändning...

Va? VA? VA VAVAAAAA?

hurdå? varför då?

ska vi införa regler på folkvett med straff och böter om man inte uppför sig med hyffs. hur många rökare står i förvägen och blossar småkids i fejjan och ska man förbjuda gravida kvinnor att röka i så fall....är inte det upp till de själva att avgöra längre....för om man inte får röka PÅ gravida kvinnor så borde de ju inte få röka på sig själva heller....eller?

och hur 17 avgör man om en kvinna är gravid...kan jag bli straffad om jag ger min polare en cigg och hon e i tredje veckan och bär på ett knappnålsfoster för att hon slarvat med p-pillret igen. får man inte heller röka i närheten av feta människor eller måsta man fråga alla med mage om de väntar barn för att va säker? ta det säkra före det osäkra liksom

jag säger hellre som Lars von Trier

kan vi inte bara ta "det onde, med det gooode" och blossa ihjäl oss bäst fan vi vill tills vi dör av det eller någon närstående gör så vi får upp ögonen och skärper oss. det har väl funkat bra hittills eller?

eller ska vi haka på vardagsnazismtrenden på riktigt

ja ja JAAA DET GÖR VI!

slå hamburgaren ur näven på fyllehungriga fetton och tala vänligt om för dem att de ska äta äpplen istälet!!!!
tjaga upp dina arbetskompisar ur snurrstolarna en gång varannan timma och hävda att de måste dyrka minst tjugo minuters vardagsmotion och det NU!!!!
vångsmata underviktiga modeller med grädde och pizza annars får de inte gå på catwalken!!!!
och förbjuda fulla människor att åka tunnelbana hem från krogen och förvisa de strängt till nattbussarna....de kan ju faktisk trilla ner på spåret...

einz zwei polizei!!!

heil heil heil!

skulle ju finka skitbra om man bara lät det hända eller hur? vad säger ni?Måndag snorig måndag

jag har ett gigantiskt stort rött förkylningssår under näsan som matchar skitbra med min nya tröja med hög krage från Monki. Om jag kör turtle turtle aka sköldpaddan så kan jag dra in huvet i tröjan och gömma mig så pass väl att nästippen försvinner precis under kragen...

tack Monki
tack Ronnie
tack förkylning

idag är jag ninjasköldpaddan med förkylningssäsdukar i lommen istället för wasabiärtor

urka mig

Feberdrömmar...

jag vet att jag borde stannat hemma hela veckan och kurerat mig och skitit i att springa på miljoner utställningar och pulsa runt i snö och kyla...men jag är så hungrig på att leva nu så jag blir galen om jag slösar bort en dag en kväll eller en eftermiddag på att glo in i väggen

inatt slog de tillbaka i form av feberdrömmar och hysteri

jag blev jagad upp ur sängen gång på gång, plötsligt fanns det tusen saker att lösa, projekt att ta itu med och kläder att sortera...

jag drömde att jag vaknade av att en demon satt och tuggade i sig och åt frenetiskt på min underläpp...i drömmen vaknade jag av smärtan och fäktade bort den så att den försvann tjattrande skrattande ner in under sängen...fattade inte att jag fortfarande sov, trodde ju att jag vaknat och i mardrömmen pulserade ljud av pumpande blod i hjärnbark...

äntligen vaknade jag...i min soffa? varför låg jag här och inte i sängen, jag minns ju tydligt att jag gått och lagt mig i sängen...

samma dröm igen, monsterdemon som tuggar på underläppen och jag tror att jag vaknar men vaknar inte...

natten var rätt hård med andra ord

Ha Ha...såååå SVENSSON!!!!

Jag trodde först det var en skämtartikel men den är tydligen på riktigt...

 Sl har gjort en
tio i topplistan på vad vi stör oss mest på hos våra medresenärer...

ja...vi stör oss vi...i TYSTNAD...för inte fan hör man någonsin någon gnälla...nej här i sverige så stör vi oss blänger och tjurar...vi pratar inte...

vi gör tioitoplistor över det vi i smyg stör oss på istället för att säga högt vad vi tycker och tänker


Grattis Ambra!!!!

Det blev ingen utlovad hamsterdans men massa bubbel och tårta och kakor och fantastiskt fint umgänge iallfall!

Jag och Hannah som var as glamourous as ever i en ny vernissagepartyblåsa a la guldkjol möttes upp snuskigt tidigt för att inte missa invigningen på Marie Sester's THREATBOX

Ahhhhh de va så jäääävla cooooolt! gå dit gå dit gå dit!

En helt galet skrämmande upplevelse och jag vill egentligen avslöja mycket mer än att  det är en konstinstallation på temat jagad som inkluderar en videoprojekter som lever sitt eget liv, en robotstyrd spotlight som "jagar" besökarna och en skrämselfaktor som fick mig att spilla både vin och sätta oliver i halsen...

well jag och hannah hängde kvar ett tag på Färgfabriken, surplade tetravin och käkade ost och begav oss sen vidare till fantastiska Ambras födelsedagsfirande.

Hos Ambra är det alltid bra och jag älskar kombinationen tuppkammar som minglar med adelsfolket!

väl bevare

nu ska jag kurera min förkylning med treocomp alvedon, bromhxin och whatever else kul jag fick med mig från apoteket igår....

ja jag vet ju att ni älskar mig...

...när jag är DÖD!!!

fan ta er era jävlar nu får det vara nog. min annars så välringande telefoncentral till mobil var helt död igår...funderade nästan på att ringa min telefonoperatör och kolla vad det var för fel...HALLÅ FREDAG,TELEFON VAKNA DU SKA GÅ SÅ VARM NU ATT DU LADDAR UT BATTERIERNA!!!!

den enda som hörde av sig var Trenchcoaten...kul i jul...

tjurig ledsen och deppig och med massa feber åkte jag hem och drack en stor kopp varm rykande glögg spetsad med rom och åt två pepparkakor...sen fick jag frossa...sen fick jag kramp i käken...jättemycket kramp i käken...sen fick jag panik över frossan och käken och då fick jag ångest...jag skulle ju på förfesten iallfall fan...pallade inte tänka mer så sen gick jag och la mig...halv tio är jag så spattig och hysterisk att jag ringer tifa och gnäller lite och undrar om det fortfarande e nån mening med att dyka upp...fan förfest brukar ju va liksom förfest inte nåt man dyker upp till halv tolv med demonerna flåsande i naken spiknykter när alla andra e kalsfredagsmongofulla...

jorå tifa tyckte jag skulle springa iväg minsan så det gjorde jag, jag och mina demoner.

demonerna fick stryk av törly och sen fick jag stryck av bubblorna i huvudet och däckade nästan hos tifa men jagad av rastlösheten lyckades jag ta mig i kragen och se till att komma på tricken hem ialf...

hemma vid tvåsnåret...ÅNGESTNATT

SEN BÖRJAR DET BANNEMIG HÄNDA GREJER I TELEFONEN

KLOCKAN FYRA HALV FEM PÅ MORGONEN DÅ KOMMER NI MINSAN IHÅG MIG ERA JÄVLAR. DÅ GÅR TELEFONEN VARM.

jag e tjurhuve och vägrar svara. nej inte fan svarar jag på samtal i gryningen lördag morgon från folk som inte behagat invitra mig till sina roligheter kvällen innan men i fyllan och villan på väg hem blivit lite pilska och sugna och rädda för bakisdemonen som börjat naffsa de i hälarna och DÅ DÅ MINSAN DÅ KOMMER MAN IHÅG RONNIE ROADKILL.

bajskorvar e ni allihopa!!!

skämmas ska ni!

fast när jag vaknat ur mitt snoriga svetthelvete för femte gången i morse så garvade jag faktiskt. garvade på er bekostnad, fan va pinsamma ni e på fyllan hehe...det bjöd ni på iallfall. där kunde jag ligga med sprängande smärta i öronen och huvudverk och iallfall gotta mig åt er slutetpåfyllan missär.

jag vaknade nio i morse pigg och fräsch

det gör nog inte ni!

JAHA!!!!

Fredag igen!

vad fan ska ni hitta på?

jag vill gå på Carl Einars Pusseldrömmarpremiär, förfesta hos Tifa och helst hinna förbi Brorsan Damons klubb på Mosebacke men jag har ingen dejt!

Vem vill deta mig ikväll???

E jag för sent ute?

Har alla redan planer?

Vem fan vill leka med mig!

RING!

Till Jenny!

Jenny att våga erkänna för sig själv att man är trött på sjukdomen är fan det bästa friskhetstecken man kan tänka sig. Så jag tror på dig och visst fan ska du komma på rätt väg. Men du klarar det inte ensam. Du måste söka proffshjälp av duktiga människor som kan. Jag gjorde inte det och så här i dagslåget vet jag inte hur pass smart jag varit men....

DET ÄR SKITSV¨ÅRT ATT KÄMPA SJÄLV.

jag har dock isället för tio terapeuter ungefär tvåhundra kompissoldater som sliter och drar och tvingar upp mig ovanför ytan. de består av vänner och bekanta mellan himmel och jord och jag brukar låtsas som om de är min "blifrisk armé". utan de hade jag aldrig vågat börja leva, jag hade inte haft någon anledning att börja leva igen för enligt anorexin var mitt liv slut där jag var just då. Det enda krav hon ställde på mig var att jag skulle vara smal och det var jag ju så det kändes som jag hade läget under full kontroll. Det jag missade var att jag var fullständigt övergivet jävla pissensam utan en endaste ena liten ynka polare att hänga med. jag var ett skräckinagande monter och alla var skiträdda för mig....inte så kul

så jag valde att lämna barnkroppen och hitta tillbaka till mig själv igen och plötslitgt så stog de där...alla miljoner biljoner vänner möjligheter, framtidsutsikter och event evenemang och latjolajban som livet har att erbuda en frisk och sund glad tänkande människa.

den möjligheten och den världen finns för dig också...men du måste hitta ut ur bubblan...somebody s gotta break the glass....antingen så gör du  det själv eller så får du hitta någon annan som kah slå hål på skite från utsidan.

kram och lycka till och var stark

annika alias ronnie

Sjuka Ideal och Tonårsmodeller

13-åriga Maddison Gabriel från Australien är den nya supermodellen enligt Aftonbladet och det väcker ju debatt....stackars barn tänker de flesta...inte ska hon väl behöva kämpa i en så hård bransch på så unga taniga gasellben lyder debatten...

Men det är ju för fasiken inte det som är intressant att snacka om!!!

Jag håller med Annika Marklund och säger: Jag ger blanka katten i om det är synd om Maddison eller inte...hon får väl ansvara för sitt eget liv och vad hon gör med det som alla andra. Det som borde debatteras är ju snarare vad för ideal det sänder ut till resten av världen. Plötsligt gör 13 åringar modevisningar för kläder som ska va menade för vuxna....

Så vad säger vi egentligen om Unga modeller???

a de e ju svårt att få till ett sunt tänkande kring sin egen kropp och idealet om man ska försöka anpassa sig efter hur en 13 åring ser ut... minns en kommentar jag läste i en blogg om en tjej som försökte bli frisk från anorexi och fick panik av att gå på stan och jämföra sig med alla andra och pekade ut för sin mamma att hur 17 skulle hon orka bli frisk när hela stan kryllade av anorektiker..

." men herregud svarade mamman då, då du pekar ut är ju barn...du kan
ju inte jämföra dig med 12 åringar"..
..

det låter så självklart logiskt ologiskt när en mamma säger det men i det här fallet får vi ju svart på vitt att jooo...det är just precis så det är. Vuxna kvinnor ska jämföra sig med 13 åringa barn.

Vad säger ni? Hur ska man se ut om man vill va snygg och när känner man sig som läckrast?

Utmärglad och radmager och platt som en pankaka eller kurvig och kvinnlig med välmarkerade höfter rumpa bröst och lår?

Jag hatar ju själv alla mina kvinnliga attribut och skulle gärna byta bort de mot en kropp som bestod av ingenting,. men man kan inte kompomissa med livet så jag betalar priset att se normal ut för att orka leva...

Men som sagt ärligt talat vad tycker ni?

Urk och snor och svett...

the unglamourous days of beeing a roadkill....

jag är mkt mkt äcklig idag

vet inte om jag pllar kvällen

men jag obbar på det...nu jobba jobba jobba jobba

Smell me later...

nu e jag sjuk på riktigt...

man däckar inte i sin säng klockan fyra på eftermiddagen med ytterkläder på annars...gick upp halv sex igen och frös trots dunjacka, lurvig väst med luva, dubbla halsdukar mössa och vantar

BIG BIG BURR!!!!

kokade polsk löksoppa med purjo, broccoli och blomkål och vid sidan av det två HELA VITLÖKAR!!! OBSERVERA HELA LÖKAR INTE KLYFTOR...sen bombade jag soppan med allt i starkkryddväg jag kunde hitta...semieffektivt då kryddornas styrka ändå dör när i kokande vatten.

sen åt jag upp vitlökarna och surplade i mig soppan...nu är jag lite snyggt rödmosigt uppsvullen i fejjan av kryddorna och den annalkande sjukan...

men fan skam den som ger sig

next step är ingefärsthe med citron och honung


övervägde att dricka lite spetsad glögg med rom och rödvin men jag vet inte om det e nåt som hjälper eller bara något jag e jävligt sugen på...


jag börjar med theet...


wish me bättring!


Ha, ja visste det...

så fort man relaxar får man smällar och spö

JAG FRYSER OCH NYSER OCH HOSTAR DET ÄR KALLT

fan nu blir jag sjuk

har gjort en gigantisk kopp söderthe men jag skulle behöva en hardcore antibiotikakur, penicilin morfin och uppåttjack för att slå tillbaka den  här gången....

Lugnet före stormen

jag älskar att va steget före

kontoret e tomt sånär som på en tjej lång lång bort i andra änden av det tora öppna rummet....solen strålar in genom de stora ljusa fönstrena,. det är helt knäpptyst, jag surplar på mit kaffe med laktosfri mjölk och bara aaaaaahhhhh njuter...

Det kom ett brev...

från pappa på fars dag...som svar på mitt sistaminuten ihopknåcklade up to date brev om med vad som händer med mig just nu...

det borde va tvärtom men men...vill ni se? vill ni läsa...fattar ni bättre om ni får en inblick i vem min gamle Pappi e? en snart 70 årig gammal Nattklubbsmaffiabossräv från beyond transylvaniens djupaste drakulahålor...här kommer ett brev till mig från blatteland...

Nagy Zoltan to me
show details 5:32 PM (5 hours ago) Reply


..jag har vántat pá ett brev -som Du nyss skrivit.  Det fár ocksá att kunna greppa
 och förstá Dina problem. VISST RÁCKER DU TILL -du kánner bara inte sá...
 
...det ár förmodligen, för att att vi ár en miniatyr-familj.. Du har ingen vidd varken pá Din
fars eller mors sida.. Jag brukar ha den kánslan av övergivenhet ocksá - som Du
sá vál beskriver.. men bara för timmar och sekunder. Jag har i alla fall sett en
större familj och slákt omkring mej - sen har jag aldrig tráffat dem .. men jag har
ju valt att leva sjálv ..av ren nyfikenhet om hur jag överlever. DÁRFÖR behöver DU minst
200 vánner för att vega upp en som Bécike, dsjadek eller "Béla bácsi"..
 
...det ár tydligen mánniskor som ger Dej Dina vitamin-injektioner. Det ár márkligt, att
Du vet hur omtyckt Du ár överallt ... -men vissnar till den grad utan aktuella bevis...
 
...jag har blivit bekant med en massa tjejer nu i huset. Det ár minst 4 som jámt háller
ihop.. Idag har vi firat den enes födelsedag -med frukt-tárta + varit förbi Din danske
ván -som har öppnat 2 nya butik pá gatan dár vi köpte glass. .. Han kommer mycket
mycket vál ihág Dej..hálsar och tycker att Du ár en söt flicka. Han har varit skandinav-
isk rock-star /"Rock-Ole" i unga dar - kánd i Sverige ocksá.
 
..sá jag ár glad att Du ár bland vánner o tillbaka till Sthm.. jag ár glad ocksá, att Du
verkar ha fátt grepp pá Din sjukdom. ..Verkligen fá lyckas kámpa sej till en normal
nivá av egen kraft. Du har hittat rátt metod o svar... depressionen áter sej ur sjelen
undan för undan.. Paul Sartre har sagt, att LEVA.. det ár som att dagligen kasta sej
ner i stupet.. jag ár stolt över DEJ !!!!!!! !!!!!
 
SKRIV IBLAND !! ÁLSKAR DEJ !!!


____

nå vad säger ni? han e inte så dum va han gamle pappsen.... ;)


ART ART ART

Nyss hemkommen från Allmänna Galleriet som hade öppningsfest för en utställning tillägnad GUS VAN SANT i sammband med Stockholms Filmfestival som startar imorgon.

Iochmed att alla var slashasar och ingen orkade haka på på detta fantastiska evenemang så tog jag tricken hela vägen utifrån Subtopia Alby Norra Botkyrka SJÄLV, envis som jag e och gick på öppningsfesten SJÄLV! Jag hade skitont i magen och skitkalla tår men skam den som ger sig!!!!

DEN VAR GRYM! YOU SHOULD HAVE BEEN THERE ALL OF YOU!

ärligt talat hade ja ingen aning om vem den här duden var innan jag fick invitationen men jag pluggade lite på tåget på väg in och efter att ha paniksprungit upp och ner för kronobergsgatan i desperat sökande efter den skumma porten som leder via en en ännu skummare spiraltrappa upp till Allmänna galleriet så var jag äntligen i hamn. Mest tack vare Linnsan som agerade kompass karta och adressbok via mobilen... men Finally! Med en Frozen lemon Bellini i näven bunkrade jag mig på första rad och avnjöt lite gamla mästerverk till filmrullar på storbildsskärm, smygspanade på kultureliten och förvånades över hur mycket jag faktiskt hade in common med den där Gus Van Sant.

Gus vet allt om demoner och spöken men istället för att se tvångstankarna som något negativt så proklamerar han hårt för att man ska leva sitt liv enlgit mottot "always do it easy"...och med easy menar han inte lätt...snarare rätt...misslyckas du med något vad som helst första gången hur banalt och löjligt det än är, pricka papperskorgen med ditt skräp whatever, så ska du tvinga dig själv att spola tillbaka och göra om, på sätt gör du alltid allting rätt och tvingar dig själv att hellre tänka efter en gång extra innan du gör någonting fel...för då får du ju sota för kardemumman och göra om hela paketet sen iallfall...om du lever enligt "do it easy" mottot alltså.

Bra tänk...men som sagt, det kan ju lätt gå överstyr om man är en sån svart och vitt allt eller ingettänkande människa som jag och resten av alla streebers.

Nu är jag som sagt bak on track under zebrafilten...

jag är kaos just nu, jag är den där glasbubblan med snöstorm och tomatar och kyrkor och bjällerklang i som jag snackade om förut...jag är inne i den där glaskulan och det är storm...någon har slängt mig i tvättmaskinen av misstag när de skulle fixa rödvinsfläckarna på julduken och jag inne i glaskulesnödjävulen rök med.

det gör ont i huvet
jag är mycket förvirrad
jag söker struktur

men som vanligt så fattar jag ingenting...'

imorgon tror jag att jag får pausa lite faktiskt...låsa in mig och dricka ingefärsthe, inte träffa någon efter klockan fem

på torsdag händer såklart allt samtidigt på samma gång...

jag måste strukturera om...här e dealen. de e pippi och astrid lindgren vernissage i samband med astrids 100års dag på goetheinstitutet och sen e det april fools varité på Boulebaren...orkar inte länka mer nu får ni googgla själva.

jag och sin och linn ska definitivt ses innan, ruby ska tatuera sig och hon ska fan definitivt äta panodil så hon åtminstone orkar ses efter. magnus har födesledagskalas med drink och kaka...det missar jag nog...

tillråga på allt så e min dator extremt suicidal och jag kommer gråta blod pressat ur Riddar katos hjärta när den dör...för det gör den snart...

puss...när ses vi?

hannah...snart?

nu kräks jag

det är helt knäpptyst här så när som på en jävla idiot som jag inte fattar vad han gör här som suttitrakt ut framför mig nu i en klippasoffai en timma glott tomt och stirrat rakt ut i luften

för en minut sen tog han fram en påse nötmix som han apatiskt stoppar i munnen och tuggar på med tung andhämtning genom näsan samtidigt som han fortfarande stirrar sådär tomt rakt ut i luften....

vad är det för nåt?
vad gör han här?
varför går han inte hem och äter middag om han är hungrig?
det här är en arbetsplats!

är det det här som kallas amöbakoma?

borde jag väcka honom med en kanna vatten över skallen, för min skull för hans skull för hans familjs skull!!!!

hjälp mig!

Snökaos

Jag sitter i en genomskinlig bubbla av glas och tittar ut som den värsta tomte i en såndär liten mojäng som man ställer fram på julafton till barnen och som man kan skaka på så att det snöar massor med mycket...

i en sån sitter jag...fast i min bubbla snöar det utanför och inte innuti

tack och lov

helt vitt är det därute

här inne finns det wasabiärtor och pepparkakor...så de e lite tvärtom...

Hur mår ni?

Buhuuu

JAG VILL SE COCO ROSIE I AFTON PÅ DEBASER!!!!

men jag är trött som en pensionerad mulåsna, frusen om tårna i mina skitsnygga fejkmoccaboots och lika pank som vanligt...dessutom befinner jag mig i skrivandets stund ute i Alby nere på Subtopias kontor...hur hamnade jag här? hur kommer jag härifrån...var ligger Alby på världskartan liksom?

SOCKERPAPPA VAR EEEEE DU NÄR MAN SOM BÄST BEHÖVER DIG??? Skjuts, gratis affe, en partyoutfit, nya varma skor och en vip-biljett till kvällens eminenta evenemang vore på sin plats nu nu nu!!!

fan jevlans jekla gris och nöff nöff

när jag blir stor ska jag bli så eckligt jeflarimej snorrik attt jag kan stava hur jag vill och ha makten att ändra i SAOL´s lilla blåa om jag så känner för efter mina behov...

Kerstin Malm
Lars Hedin

ni visste redan då att det skulle bli nåt stort av den här lilla tjejen...liten men tuff...liten men stentuff...pissigt äckeltuff men luspank

fan

9-5

jag knegar

som vanliga dödliga

med matlåda

dricker kaffe ur kaffebryggare med låglaktosmjölk till och röker cigg som en skorsten stup i kvarten

vad hände?

Gröt Deg Smet

tjock illaluktande rutten flytande jävla välling.

jag är lika seg som mitt trådlösa nätverk...

Dagens Toppen!

1, Dassboken inne på Soffiorpps och Johnnys Toa

2, Kalles Ranidiga kaviar

3, Sätesvärme i Soffipropps och Johnnys lilla bil

Dagens Botten

skrikande jävla monster...de hinner alltid ikapp mig,

-------------------------------------------------------------------

det spelar ingen roll hur aktivt jag slåss mot dem, de hinner alltid ikapp...jag låtsas som om det är jag som bestämmer men de hinner likväl och förbannat ikapp. nu sitter de här och tjattrar igen...jag tror dessutom att de har ynglat av sig, knullat och fått barn för jag har en hel jävla kolloni med missnöjda och arga små tjattrande äckliga ingolfar på axlarna. de nyper och biter mig i överarmarna...missnöjda sura och konverserande arga.
 
"vad ska vi göra, hur ska vi få tillbaka kontrollen över henne, hon tar för mycket risker nu, trotsar, vågar leva...mer och mer vi måste tukta henne hårdare, straffa mera, tuffare så hon inte törs gå emot oss igen...."

det är inte den psykiska konstanta terrrorn och den efterföljande kroppsliga ångesten som är värst längre...den ger jag faktiskt blanka katten i. de får kalla mig hur fet de vill...i dont care.... nej det värsta är att de har morfat igen. DE HAR TAMEIGFAN MORFAT IGEN, hittat på nya trix och knep för att behålla kontrollen, vet vart de ska rikta sina vapen...och det gör ont vill jag lova...det de skriker och ropar och väser in i mina öron gör ont...mer ont än än all tjockångest i hela världen...

Jävla Vinter

När de e så kallt ute att man inte ens pallar ta sigi in till stan en fredag-lördag irad då har det fan blivit vinter...Jag är inte den som brukar mesa men nu är det fan kallt på tiktigt.

Nu ska jag knega nio till fem i nästan två veckor....Jag gör MATLÅDOR!!! det här kan bli väldigt bra eller väldigt dåligt...jag är faktiskt lite skraj...men jag vill inte skriva om det som snurrar i mitt huvud just nu för då kanske det blir verkligt på riktigt och det vill jag inte...nej bort med demoner och all annan skit...här ska det fan levas på riktigt...

Okej det är söndag och jag sitter med självkänslan i skorna som alla andra söndagar...idag kanske lite mer än vanligt av flera olika skäl...men jag kämpar på, låter duracellkaninen fortsätta gå och och gå och gå...

Det är fars dag idag och jag har fortfarande inte ringt eller messat pappa...

Konstnärer med skinn på näsan...

Vi bangade trista Kulturhuset (känns för kommersiellt och pretto till och med en lördag) och begav oss istället ut till cyberpunkkvarteren i Industrihamnen i Liljeholmen. Gamla Färgfabriken Alrcro har ju delvis gjorts om till Konsthall och jag var sugen på att kolla in Gavin Watsons fotoutställning om Skinnheadkulturen och Linn som är cool och always up for something spontaneous var inte sen att haka på.

Storsmilande Skinnheads i åldrarna 5 till 50, halvnaknabrudar, rå gatumiljö, mycket betong, kärlek och droger.

image519
foto Gavin Watson och bilden tagen från news.bbc.co.uk

Jag föll pladask, raklång slog pannan i golvet. Hammered with Art helt enkelt. Och när jag ligger där på marmorgolvet med en bula i skallen av kärlek till konsten kan jag inte sluta fundera över HUR GÖR DE! HUR Eller snarare Vad är det alla konstnärstyper gör för att utstråla den där coola snygga sexiga energin... Ni vet en rutmönstrad scarfs lite lagom avslappnat men ändå kaxigt slängd över axeln, de stressade vessellika dragen......alla konstnärer ser fan ut sådär....tärda av livet och som om de är skyldiga att bära den svarta världens förfall från sina vassa höga kindben...

Nog om det. Som ni förstår så ansåg jag personen Gavin Watson fantastisk och hans fotografier som vi faktiskt han smygkika på innan han presenterade sig själv och sitt jobb var nog dubbelt så hårda och besynnerliga som hans personage.

Bilderna som Gavin tagit ända sen 16 års ålder hittades av en gammal kamrat av en slump och har nu blivit till en bok, en film och konstutställning om Skinnheadkulturen.

Alla som någonsin facinerats av Oi, punk och skinnskallar tycker jag definitivt ska ta sig en sväng ner till the dodgy areas of Trekanten. Nästa helg hålls dessutom en guidad visning av Gavin själv och om inte för fotonas och utställningens skull, gå dit och få en glimt av coola Gavin och snacka bort en stund över en kokostopp eller en espresso i caféet. Gratis dessutom för alla fattiglappar. inte kokostopparna dessvärre men inträdet ;)


Ut i solen med er era slashasar

Igår: Rosa bubbel och tjejkväll

Nyss: Morgonpromenad (iskall men solig) och Frukostbuffé med Linnsan

Snart: Mer iskall promenad och Strosande på stan och kolla in utställning på Kulturhuset samt
Novellfesten

Lite senare: Apkalas med Sofiesoffipropp

Ni rå? vad gör ni?

Fredagspanik och Pepparkakor

Jag har pepparkakssmulor i min jackficka...matsäckshamsterronnie stoppade ner de där...nu vet jag inte vad jag ska göra med dem? färdkost till natten kanske+ va va va?

jag är rikki tikki tavi, jagad på highspeed och helt rastlös...VAR SKA JAG TA VÄGEN? SLÅ MIG NÅGON!

nu snart gamla stan, vernissage rockikoner tavlor och vin...sne sen sen??? sen VADÅ``? det är afrikans cirkusfest i ALBY...HÖR NI DET ALBY! det kan man bara inte gå på...its too much too far away och allt för sunkigt..jag ser inte charmen its a big no no, har man bott i en cirkushall på en skinnsoffa i en gammal skabbig kyrka i danmark i ett halvår så accesoerar man inte träningshallsparty med trevligheter....cirkusliv är missär om man inte är regissör eller professor i ämnet...så är det bara. burköl, tetravin och fulgroggar på fanta nej fy fan...då samlar jag hellre på fler drinkpinnar från Obaren på Sturehof...seriöst, underhåll mig kom med fredagsplansförslag...att inte veta var jag sak vara om fyra timmar håller på att slå ihjäl mig...I NEED A BACKUP PLAN OCH DET NU!!!!

ni vet var jag finns. ring mig och säg att allt kommer bli bra...för i nuläget är jag katatonisk och inte i stånd att ens slå telefonnumret till någon...

men som sagt jag ska titta på tavlor, jag håller fast vid det, så länge tavlorna hänger säkert så hänger jag kvar...

åh jävla demoner, fan nu kommer skymningen dessutom. JAG ÄR MÖRKRÄDD OCH FUCK YEAY I KNOW JAG KAN INTE STAVA IDAG FÖR JAG SER INTE TANGENTBORDET GENOM KAOSET!

Morgonalkisar i TV4

seriöst nu har de pimplat skumpabubbel och vitvin i över en timma i tv4 godmorgonSverige...klockan nio på morgonen...seriöst lägg av. okej okej det är fredag och vi ska alla ner för samma väg om nåra timmar men hallå jag har precis vaknat och inte ens unnit gå på bolaget...

fatta att va småfull kl halv tio innan lunch...usch...

jävla alkiseri säger jag bara

det heter visst att det ska handla om lutfisk men ser ingen äta lutfisk jag ser bara champangeflaskor

Äntligen Fredag!

Uhh vaknade tidigt trots sen kväll igår...

men det var faktiskt trevligt at knega lite igen...sådär lagom liksom. En tjej blev kär i en av mina drinkar och jag tror hon drack ronnies specials för runt tusenlappen ;D

nu är det morgon, soluppgången är vacker...jag är frusen och undrar vad tusan ska ni göra ikväll?

Karlar med Stil och Obaren @ Sturehof

Vernissagen för boken "Karlar med Stil "var bra! Jag visste redan när jag läste eventinfon och inbjudan att det kändes rätt och cool och författarinnan till boken Camilla Thulin var ibåde stilig, välförd och imponerande... Föreställ er en svensk och nykter variant på Patsy från AbFab serierna så förstår ni vad för sorts lady vi snackar om ;)

image518

Jag däremot fick kritik av en gråhårig härre i dyra glasögon för min kassa gaffelföring vid buffébordet

"sicken gaffelföring lilla vän, den måste du ha övat länge på håhåhå"

"nej inte en endaste gång faktiskt men du får gärna visa mig hur man gör rätt då, kontrade jag men det tyckta han inte var det minsta lustigt...surskalle

Sen dog jag nästan vid blotta åsynen av Sisela Kyles skor och övervägde att göra en stalkerattack men ångrade mig när jag insåg att jag kände mig lite smått ograciös där jag stod med min bernsserviett och köttfyllda vårrulle somenda vapen.

så efter lite artigt småbubblande med författarinnan så flydde jag och Barberella fältet, lämnade de tjocka velourdraperande teatergardinerernas matsal och satte oss på tacky fridays och drack en gigantisk drink!

tja sen känner ni väl till fortsättningne härifrån va

jag vet inte vad det är som gör det...men varje gång jag är på Sturehof så kommer jag hem med byxfickorna fulla av märkliga visistkort...

visitkort och jack daniels drinkpinnar

jag lärde mig ett trick igår av en jack&cola-kille...always keep the drinkpinnar!!! stoppa ner de i väskan och räkna de sen dan efter så vet du hur mycket ångest du ska eller inte ska ha. jag fattade inte riktigt grejen och iochmed att jag blir drinkpinnekleptoman efter tre jack&ginger och drinkpinneuttdelare efter sex så blir det jobbig matematik att försöka kalkulera ihop hur många drinks jag konsumerat på en afton.

det var skoj iallfall

trots ångestmissären på Birgerl jarlsgatan kontra hummer och musslor på Sturehof

det mesta var nog Ella Barberellas förtjänst hon såg till att jag höll blodsockret högt och bombade mig med Jack&Ginger

note to self...kör varannan i Barb-babes sällskap...

Nu har jag satt på mig en gammal skjorta och kammat mig...Brorsan Damon ringde och erbjöd barjobb på Mosebacke ikväll och jag är ju inte den som är sen att tacka nej till lite cash nu när jag i princip lever på att sälja ut mina gamla kläder...snart sticker jag!

kom förbi vetja!!!!

Det är mycket blommor och tända ljus på Stureplan 2007...

Ángående dagens artikel i Aftonbladet om ihjälkörningen på Stureplan i morse >>>

Det är ju inget snack om saken att vårr storstad är uppdelad i hög och lågstatus-stadsdelar.
Söder är wannabe-anarki, rebell ungdom och palestinasjalar. I Vasastan bor alla Svensson, medelklassen och barnfamiljerna, I Gamla Stan är det ingen som vet vem som bor ,men vi misstänker att det är gamla konstnärstyper eller snorrika äldre änkedamer som sitter och håller på kåkarna istället för att kasta in virknålarna och lägga in sig på ålderdomshem som alla andra dödliga. Och sen har vi Östermalm och Stureplan

På Stureplan bor Stockholmseliten. Lite som i gamla goda dagar när det fina folket bodde i Törnrosas slott  De rikaste vackraste sitter på sin sida av den törniga rosenhäcken eller de röda repen och dricker champange och konjak (eller fantaochrosévin om det är över 20 grader varmt för då är det sommar). Men det måste ju finnas ett större skäl till att de drar sig till just Stureplan. Visst här finns bra shopping, krogar, Sturegallerian och Svampen. Och om sommaren kan man strosa på Djurgården och mata Svanarna i Strömparterren.

Men det kan ju inte bara vara det enda som är grejen!? För det finns bra affärer, resturanger och cafér i hela stan. Vatten, promenadstråk och ankor också.. De simmar inte enbart kring Djurgårdsbrunnsbron. Jag lovar. Det enda som utmärker Stureplan rent arkitektoniskt är ju själva Svampen och visst att det är trevligt att slippa bli blöt i håret om man väntar på taxi och det regnar och man har glömt sitt paraply men det kan ju liksom inte va DET som gör Sture till Sture.

Jag inbillar mig att Stureplan med Östermalm länge har upplevts som kanske lite mer skyddat, säkrare och bätrre än resten av Stockholm och Sverige. Här bor det ju bara lyckade människor, här har ju bara de rika råd att äta och shoppa så här undviker vi helt enklet onödigt bråk. Förresten varför ska vi bråka, här har ju alla allt? 

Tills nu då rå. Svampen har fått svamp...och precis som alla andra parasiter så sprider sig svampen över hela Stureplan och Östermalm och förgiftar, förfular och förgrönar det som förut var så välpolerat och snyggt. Dödsmisshandel, våldtäkter och ihjälkörningar...det sker överallt, hela tiden, överallt. Dödsmisshandel, våldtäkter och mord. Det är mycket blommor och tända ljus på Stureplan 2007, Någon har rammat törnsrosa-häcken och smittat svampen.

_____________

obs kommentera gärna för jag är mkt nyfiken på vad ni har för personlig hållning...

sug eller ljug ;)


Minns ni visitkortet från Bimbadgen ;)

Simon "den arga bartendern" har hittat bloggen...fast han verkade bli liter arg över att jag kallat honom arg...sorry Simon det ska aldrig hända igen...det och golvskureriet kommer aldrig hända igen ;)

kolla he has been here...>>>

Simon han som inte var en arg bartender utan en arg Resturangchef tycker jag ska komma och provjobba lite...

(fuck nu kallade jag honom arg igen...)

Hur som helst...vad säger ni...take it or leave it?

struktur

jag är förvirrad

jag behöver struktur och planer igen annars rasar världen så jävla snabbt...

min kalender har spytt...

jag MÅSTE träffa Hedo min Panzermensch och Berny min dekadenta änglatös snart annars dör jag...två crazy catladies med så mycket persona och var fan har jag varit liksom...

no matter what jag skal lyckas få till en dejt och skåla i bubblor med världens snyggaste tjockHannah och skala räkor med slå-dig-fri-Emelie i lugn och ro...det är själavård och livsviktigt.

soffiproppSofie har höstlov och vi ska också leka, men hon ligger hemma och kör hardcore höstdietbantarsjukan och skiter och kräks så nu vet jag inte hur det blir med det...

jag har inplanerat en catsch up med poolPetra och jag skulle verkligen vilja välta vingglas med eminentaEugenie, eller gå i trehundra affärer på stan med fnissigaJessie...men samtidgt skrämmer det mig att träffa gamla klasskompisar...tänk om de tycker jag är dum i huvet...de vet ju inte från början hur fantastisk jag är...måste man bevisa sin eminens då...tänk om jag har ont i magen den dan...fan! och tyskAnna...Anna Anna Anna och resten av tyskapacket...jag behöver såga hela världen med dig och skratta åt folk med magväskor...

chipsmongoMartinina min favvo ölhävarpingla...jag vill verkligen tömma sju burkar carlsberg och kedjeröka i hennes kök snart...

mysErika , bedårande Dani och magdansJenny...kräftkalasen i missed out on tre år i rad...de kräver kompensation och det snart

EdduttanEdith, det räcker inte att ses i en stökig bar på Stureplan i två timmar...jag vill veta allt, jag vill va med, jag vill gå på muggen och dricka kaffelatteskum med dig nu...

Rödvin och Studentkorridorshäng med ApanGabriel och hans kulinariska midnattsköksexperiment och starköl och stulna kontorkort med hemligaErik eller bara röka ett par marlbouro light med högfärdigaFredrik eller ta en snus med bodenMackan

och var är mitt favvoswedishPsychoWiberg? var är taxiTanken och ColaKringlan? när ska jag äntligen orka ta mig samman och våga andas i takt med pusselZelda?

dessutom vill jag dricka varm saké eller lyxlatte med alltimehappyAdam i hans Dojjo i gamla stan eller dansa studs studs hela natten till blipp blopp toner...

jag vill åka på kryssning med HåkansovernakenJonas, trumMårten och KanonpartyCurre.

sen vill jag alltid alltid alltid slå pannan i bordet med mina Big Ass Babes snart...alla på en gång...en tjejkväll med amaretto våldsfylla och galenskap...varför får jag aldrig nog...

och nu snackar vi bara sthlm...bara sthlm...alla dem i resten av sverige, norden europa världen och universum som jag saknar och tänker på vill jag inte ens börja lista...de är för många...ahh jag känner mig som tolv år som sitter och funderar på var universum tar slut och inser att det gör det inte...det finns alltid en till saknad vän därute som jag skulle vilja ge av mig själv till...tala om för dem att jag tänker på dem och att jag vill va där...

FlatbrödsSara, SpattigaPejtrö, kamikazekattsEmma, Systermalin, SvartkaffeJonna, besynnerligaHelena, MårtenoAnna, CathrinJolie, kattenfrånaliceiunderlandetsbigsmileMelissa, BuddistLinn, JoyfullJames, smilinDavid....ahhh nu kan jag inte mer...

fan, jag måste verkligen våga växa nu, våga växa så jag räcker till orkar och blir större...its a whole fucking world out there and i ve just started to explore it...

ahhh om man kunde börja med lite mindre ont i magen kanske bara...

om man kunde börja med hur jag ska strukturera min dag imorn, eller kanske ännu bättre hela min vecka...

imorn massage kl 16, kanske en lunch med Mams, eller fika med Sinnica....sen Hedo?
onsdag catshup med Petra...kvällstid...inga dagsplaner so far...borde fixa hundra grejer där...
torsdag...är Sofie frisk då...sa nån nåt om Nocturnal HalloweenParty...
fredag...Rasmus föreställning och Hootchy Cootchy...
lördag...?
söndag...vara jättejättebakis i guess

okej här e dealen

HANNAH NÄR FAN BOKAR VI!? torsdag fredag lördag i am all yours om du e med på konstiga burleskklubbar...
Emmyzen...let me know när du vill ses ordentligt så släpper jag allt!
Sinnica....jag glömde helt bort att jag var bokad onsdag ...tror jag...men om det blir ändrat eller jag blir för rädd så hör jag av mig...
EllaBellaBarberella...vad tusan bestämde vi? jag var så pajj när vi snakca sist i dont remember...
Big Ass Babes....THAT AMARETTONIGHT IS SOOOO MUCH HAVE TO HAPPEN!!!! I WANNA MAKE YOU DRINKS!
Sofie!!!! bli friks för fan och häng med på hootcy eller nocturnal!

sen var det massa konstiga privatfester som jag tror jag ska på också...hjälp i need a secretary and i dont even have a job...


Martini Rosso, martini bianco + newcastleöl equals headache...

...och en fantastisk långpromenad

Jag har lite ont i huvet nu, lite ont i huvet och mycket ont i magen. Men jag är en snygg scarfs rikare och det finns faktiskt inget bättre än att shoppa, zippa gratis martini och lyssna på liveband samtidigt...lite lagom vardagslyxigt sådär ;)

Byond retro var grymt!

Hannah fick tag i en snygg himmelsblå duffel och jag norpade en lagom varm snygg halsduk! Sprang på Ambra och Niklas och njöt festligheterna lagom länge tills vi insåg att man inte kan dricka hur mycket martini som helst och shoppa samtidigt utan att bli kissnödig...vardagslyxproblem.

Så vi tog den svenska senhöstkylan i röven, virade in oss i våra fynd och promenerade hem till söder istället.

Nu har jag Martiniskalle och ballongbiaframage...jag vet inte vad som hänt men den e pajj...för mycket knäckemackor kanske, eller så får jag huväää köra jalapenoochwasabibroccolidieten snart igen... usch orka...

Imorn ska jag med Barberella på Vernissage på Café Opera, Camilla Thulin som tillsammans med fotograf Niklas Palmklint som ger ut boken "Karlar med Stil".

"Samtliga visar upp sig med egna kläder och berättar personligt om sitt förhållande till kläder och mode."

trevligt trevligt =)


tills dess


detoxthe i mängder!


Tur att jag inte är nykter

nykter

How to impress a bartender...

Som jag nämnde igår så drack jag nog den godaste drinken jag fått sen jag flyttade tillbaka till Stockholm och lämnade mitt eget barskåp hemma i Danmark övergivet och sorgligt tomt.

När jag går ut och ställer mig i en bar så finns det ingenting som ger bättre intryck på mig än en bartender som ser vad jag vill ha utan att jag behöver fråga honom om vad han har att rekomendera. På samma sätt som när jag går ut så finns det ingenting som gör sämre intryck på mig och gör att jag vill strypa, hytta med näven och slå och fäkta vilt omkring mig av besvikelse om jag inte kan få samma fråga besvarad på ett vettigt sett.

..typ ehhh, ja asså jag vet inte alla gillar ju olika jueööö...

Så var alltså inte fallet på Il Tempo igår. killen  hade skills. Klockan var strax innan nio på kvällen och han frågade först om vi ville äta eller om vi var på eftermatendrink...det var vi ju...och då visste han precis what kind of drink to pour into my glass.

Som sagt...en citronlimesorbethistoria toppad med lyxigt bubbel...
 
Imponerad av smakupplevelsen blev jag lite intresserad av killens skills och var ju såklart tvungen att fråga mer. Om drinktyper, favoriter och om skräckexempel. Som gammal bartender så vet jag ju att jag själv skulle börja gråta om någon kommer in och beställer en tvåa tequila sunrise med extra grenadine  eller en White Russian på lättmjölk.... Men hur jag än försöker pumpa min nya favorit till Spirituosamästare på info om bästa beställningen så får jag inte riktigt något vettigt svar ut ur honom. 

Nja, det viktigaste är att det beställs med gott uppförande och lite eftertanke och det är något de flesta lever upp till. Det finns inga dåliga beställningar så länge ingen är oartig eller drygfull...


Det svaret duger ju inte långt så jag försöker kontra med att berätta att i Ryssland där jag tillbringade ett mörkt och kallt halvår dricker flickorna en mix på husets lokala fatöl och grenadine ur stora höga glas och männen shottar ren vodka ur slitna vinkaraffer och tuggar saltgurka till. Avviker man från den här drinktrenden är man mycket konstig och tjejerna tittar konstigt på en och vid ett tillfälle så högg faktiskt en brud min vanliga fatöl och gick upp till baren för att komma tillbaka med en ny...KNALLROSA!!! Det var en artig gest...hon ville att jag skulle passa in.  Öl med grenadine...nu kan jag inte leva utan det.

Då kisar Il Tempos bartender upp i saltkronan, lutar sig över den välpolerade höga mahognybardisken och får något drömskt i blicken ...och så kommer den...svaret på frågan och lösningen på gåtan om hur du bäst imponerar på en riktigt duktig bartender...

Joooo, iochförsig...en gång i somras kom det in en riktigt cool tjej, hon satte sig ensam i baren och beställde en sexa Manhattan, rörd utan is rakt av utan att blinka...och när hon dessutom frågade om jag kunde göra den på Markers Mark Bourbon började jag nästan att gråta...

Så nu vet ni folks, no more Snöboll, Päroncider och Vodka Redbull... ska ni dricka på riktigt är det rena järn som gäller...inget läskeblask. Om det nu inte är så att klockan är strax innan nio ch ni har vägarna förbi högbergsgatan...så ska ni spana efter han med den drömska blicken i mahognybaren och prova den där citronlemonsorbethistorien med bubbel...122 spänn kostar den...

Beyond Retro...

Ikväll är det Vintagekedjan Beyond Retro som öppnar Europas största Vintagebutik...Roadkill har på samma sett som hon fixar gratis uppkoppling på X2000 sett till att hon är invited så klart!

Ruby jag har en plus etta och om du vill med är den din! Annars är spotten öppen för vem som nu skulle kuna tänka sig vara intresserad av lite mingel, bubblor och skor typ...

hallå! ring skriv messa mejla mig omedelbart...vore ju lite synd om jag var tvungen att gå dit själv eller...det är mellan 20-23 ikväll...

Dagens sjumilavandringar

Kan man inte få jobb som Spatserand...kolla kvalitén på sthlms hälsostigar eller nåt för snart har jag gjort alla vändor som finns...jag börjar bli orolig för att promenadstråken ska ta slut och vägarna försvinna i ändlösa stup för den här stan e fan inte stor nog för en spattig stackars rastlös själ som jag. Ibland undrar jag hur jag skulle hinnna med min egen matochsovklocka om jag hade ett normalt jobb...mitt dygnsrytm sträcker sig upp på 30-40 timmar som det är redan nu och hur får man plats med ännu mer jobba...

men jobba ska jag iallfall

lite...lite bara lite...

men tills dess tänker jag gå och gå och gå och gå tills stockholm tar slut. eller tills det blir vinter och kallt...då får jag skaffa pälsjacka, ryssmössa och snowjoggers och gå lite till..om jag inte välter i snöstormarna...huvää..

var på nån Loppis-myrornaaktig grejja i Liljeholmen med underbara Linnsan och letade päls! jag vill ha en päls. en snygg liten leopardpäls med stor luva eller krage och med markerad midja...ska det va så svårt...inte en 25 kilos sak i vargfårskinnsisbjörnsull som är så tung att man förbränner sin frukost bara genom att ta den av galgen...hur fan skulle jag orka släpa runt på en sån..hur fan orkar någon släpa runt på en sån...då får man köra kombi med matsäck i barnvagn liksom...

efter lite kall promenad i det nu oundvikliga höstvintereftermiddagsmörkret drack vi vinglögg och åt quinnoasallad hos linnsan i hennes mysiga nu undulatbajsfria kök...åh jag saknar faktiskt också de som kvittrande färgbollarna Linn, i do...på riktigt.

sen spattade jag vidare till Down Town mötte upp Slå Dig Fri Emelie och sällskapade på Thairestaurang med sånna där läskiga stora fiskar (karpar) i plexiglasakvarium framför baren....vad är grejen med denna live-fishy-freakshow? Varför har alla Thai-hak dessa husdjur i matsalen? Ska man bli rädd eller mer hungrig av att glo på dessa fiskar? Och framför allt...vem beställer någonsin fisk på ett Thai-hak? Isnt it all about the chicken-cashew och wokade grönsker...ärligt? någon av er som går på Thai-hak och käkar karp?

Sen vidare till en skitmysig liten krog på Söder
Il tempo...Il Conte...vad tusan hette den?

image517 Foto: Peter Kjellerås

Där blev jag kär i en drink...sen citronsorbethistoria toppad med bubbel i gigantiskt martiniglas...en snuskigt dyr historia men värd att älska, minnas och drömma om för alltid...kan jag få en sån i julklapp e jag glad liksom...den eller receptet, ingredienserna och en kurs i att göra den...för bartendern som gjorde den hade en historia som cocktailmästare från Gondolen så han kunde sina skills...jag blir mycket mycket sälllan impad av Bartenders på krogen..den här killen får en guldstjärna. Efter Slå Dig Fri Emelie...hon får den störta och glittrigaste guldstjärnan för att hon är bäst på att va bäst...en egenskap som utmärker rätt många av mina vänner här...de vet vad de gör och de gör det bra. Emelie du e frontfigur i den ligan...henne ska ni va avundskjuka på...bara så ni vet...

Sen var det meningen att jag skulle vidare till KGB för att lyssna på ompa ompa med Damon Ben och Skinny men magen och quinnoan i den ville inte...speceillt inte i combo men vinglögg och russin ur müslipaket...aj aj...

så det blev en långpromenad över skanstull hem till röda linjen och hornsan istället...välbehövd promenad men jag är fortfarande spattig och min mage har kamikaxetendenser...vad göra? jag pallar inte feferoni och wasabi...tipps på bra laxermedel någon? jag exploderar annars...

nu e jag hemma och som sagt min dygnsrytm är fel...jag vill va vaken i tio timmar till sen sova fyra och kanske bajsa och bli människa igen...omvänd ordning hade varit optimal men det kommer inte hända...så här sitter jag...med ballongbuk, men jag tänker p alla jag älskar och hur mycket jag uppskattar dem och hur mycket de får mig att vilja fortsätta leva...

i love you

mina dagens bästa

linnsan
emmyzen
bartendern (bubblare)

och Ben som jag tyvärr inte han träffa igen...

Bara för att vi älskar Bert Karlsson...

Bara för att förstärka den önskade debatten i mitt senaste inlägg...jag ska fatta mig kort den här gången...

Its a Hallelujamoment för nu har Bert Karlsson gjort det igen!

SE SJÄLVA>>>

Bert gnäller ännu en gång om vikten av idealviktens vikt och acceptanesnen av överviktens varande eller ikkevarande. Idolstjärnor får inte vara tjocka...ska vara smala, ska vara snygga och söta och rara...bla bla bla

När jag flyttade tillbaka till stockholm för lite drygt en månad sen var jag rent ut sagt livrädd...

Katrin Schulman bloggbantade
Katarina Lassbo bloggbantade
Ebba Von Sydow bloggbantade

och Idoltjejerna såg ut som vandrande pinnar och juryn hyllade dem...åh så vackert åh så fint...

Jag har skrivit om det förr och det tål att tas upp igen

KOLLA HÄR>>>

tills vidare...kan vi inte alla bara hylla Bert för att han e så fantastiskt bra...för att han sprider så mycket kärlek och respekt och för att han fortfarande lever

Bert är förövrigt rätt lik han min föredetta barchef...han lilleputten som inte sett sin snopp på hundra år på grund av vällande svällande bukfetma...det kan inte va sunt....men så länge Bert inte vill bli popidol så får han iallfall tydligen va hur fet och ful han vill. han får säga vad an vill och ha hur gula tänder han vill...ingen kommer klanka ner på honom och hans utseende. De kommer skriva att han är dum som säger dumma saker men ingen kommer outa honom som den svettiga gubben med gula tänder och liten kuk. Men Marie Picasso däremot får vi gärna såga och beskriva som blonderad bimbo med fejkuttar och farmorsamrmar. Det är kotym att såga Idol-tävlande för deras utseende eller whot. Idol-tävlnde men inte politiker...eller vänta flänsostluktande föredetta smygrasister kanske... Vadå? Får man inte klanka ner på offentliga personer längre och säga att de ser ut som de luktar illa... Det är väl det minsta vi kan kontra med...

Bert stjärt har inte sett sin snopp på 35 år och han luktar flensost ur munnen. Fllytningsgultandade Bert stjärt tycker marie Picasso ska banta. Jag tycker Bert ska tvätta munnen med såpa och glycerin, Slinta med rakbladet när han ansar ollonet nästa gång och bli riktigt magsjuk... jag önskar honom alla krämpor i världen...

i could go on for ever...men jag slutar nu ursäkta ja har bättre saker för mig...jag ska lägga mig i min säng, ärna mig åt en natt av självhat och tjockångest, klämma på mina lår, upprepa för mig själv att jag inte duger tills jag tror på det själv och hoppas att jag slipper vakna imorgon...

för det är ju sånt man får lära sig idag...att även om man är en grym sångerska så fucking close till att bli sveriges och kanske världens nästa popidol så ska man fan inte tro att man duger som man är...

nej

då kommer bert och hittar på nåt dåligt med en

så tro för guds skull inte att du där hemma är nåt, nej herregud inte du ne..aldrig i livet

oj shit borde inte skriva mer nu måste gå och hata mig sjölv och upprepa mantrat att ja inte duger...

Hårda ord utan censur...

Fick ett hårt slag i huvet precis...nej ett kraniespräckande jävla yxhug i skallen. Marken försvann, jorden gungade och världen gick under.

...jag är så jävla äcklad.

äckel äckel äckel och kräkkänslor

Nej...jag saknar ingen i Köpenhamn... på riktigt. Jag känner knappt någon där längre eller det de har blivit. Jag kände en Stella en gång som var cool, snygg och smart...henne har jag inte sett på år och dar. Hon morfade till något annat sorgligt och trasigt och ärligt talat så har jag gett upp hoppet på att få henne tillbaka. Frinds grow apart...it happends every day.

Men det äcklar mig för det känns som att det är mitt fel: Ni får säga vad ni vill. Men jag kommer aldrig någonsin förlåta mig själv för att min sjukdom har smittat infekterat och förpestat någon annan. Det gör helt enklet för ont att inse, än mer att fejsa och se på så då säger jag hellre helt upp den kontakten...

Sorry, hela situationen är för vidrig. Jag tänker inte pajja mig själv mer Jag är så jävla trött på trasiga människor och framförallt egocentriska vidriga anorektiker...jag fattar inte hur ni stod ut...hur ni står ut? Hur står vi ut med oss själva det gör vi ju inte... Jag e hård nu för jag vet att det är rätt.

Enda sättet att komma ur skiten är att inse att som anorektiskt ätstörd är man utelämnad åt sig själv och ensammast i världen och där kan man ju sitta och tycka synd om sig själv om man vill. För trust me...banta ner dig till vad fan du vill...kilon hit eller dit. Diagnostisera dig som vad fan du vill, i slutändan sitter du på psyk och räknar dina vidriga revben som enda underhållning, mäter lår och armar trehundra gånger om dagen. Självvärdet är hundra men du e ensammast i världen. Vem fan vill hänga med ett självupptaget monsterego vars enda hangup är kalorier. De enda som står ut är kanske andra psykade idioter, alkoholiserade puckon som jobbar i kök, andra ätstörda eller psykade patienter. Välj anorexi, gör det Grattis! Ja hade skitkul. Förde väl inte en endaste vettig konversation med en människa på ett är, tänkte inte en endaste klar tanke och gjorde väl inget vettigare än städa ett sunkigt café, spela patiants och bläddra i reklamblad....vilket liv åhh vilken lycka... grym man känner sig som människa då...

Om man vill ut ur bubblan och leva på riktigt bland de riktiga människorna får man lämna allt vad sjukdom och anorexi heter hemma. jAnorexi kompromissar inte. Aldrig någonsin. Därför kompromissar inte jag heller...

En jävligt snygg smart och framgångsrik polare till mig lyckades sätta fingret på det rätt bra. Jag citerar inte men henne poäng var typ såhär...på hälsningborgsdialekt....

Visst fan kan man banta ner sig till 40 kilo och sitta där och va nöjd med sig själv, men inte helvete kan man göra det man vill då. Om man är tillräckligt smart så väljer man att göra det man vill på riktigt istället och inser att man faktiskt får offra sig lite för sin egen skull och kanske se sig själv som lite tjock men rula resten av världen genom att va hundra gånger coolare än ett jävla vrak till skelett på ett badrumsgolv med våg och måttband som enda vän.

Jag kompomissar alltså inte

Jag tänker va frisk och omge mig med friska människor för jag vill leva.

Eller nej, jag modifierar det där lite. För min del får ni va hur sjuka störda och dumma i huvet i vill, i will love you til my dying day...men ska vi umgås får ni fan se till att åtminstone ha som motivation att välja livet...Jag säger som Katrin Schlman...hon känns som en vettig person att namedroppa i slutet på den här jävla debatten eller monologen kanske närmare bestämt...

FUCK YOU RIGHT BACK!!!


Work it baby work it

Lyckades jag göra en söndag?

Jag tycker jag borde få känna mig lite duktig nu men nehe...

Gick upp i kristlig tid, inte jättebakis, inte kräkig, bara småsliten.
Åt bra frukost
Dammsög hela lägenheten och torkade lister och golv
Långpromenad runt halva söder och frostbitna kinder
Handlade (ångest iofs men överkomlig)
Lagade och åt middag med mamma (ångest men överkomlig)
Rensade och städade kylskåpet
Drack glögg och åt nötter och dadlar med mamma (ångestnivå hög men överkomlig)
Kvällspromenad med mamma (ångest men överkomlig)
Jobbade på en text och skickade iväg den (fortfarande ångest men överkomlig)

trött? jag n nehej du....

nu ska jag packa lite kläder som blivit köpta och så jag kan posta och skicka iväg dem imorn

jag tycker jag borde få andas nu...andas utan ångest
men enligt demonerna duger jag tydligen inte ett smack ändå
enligt demonerna hade en lyckad dag tillbringats ihopkurad till dammboll på golvet i drag utan strumpor

jag tänker fan inte lyssna på dem längre...they make no sense...

i am gonna work it my way sen får de skrika bäst de vill...


för gårdagen var awsome, jag håller fast vid den nu...


Söndagspromenad

rastlösheten bet mig i hälsenorna så jag hamnade på tricken och tänkte att jag skulle ta en snabb sväng förbi Street tillsist iallfall...

det var skittråkigt men askönt att komma ut, en liten spontan promenad runt kvarteret blev en lång söndagspromenad från hornstulls strand till Gullmarsplan.

Söndagsspatserander är mycket underhållande att iakta. det finns så många typer liksom...

solojoggarna med självhat och ångest i blicken som ser ut att springa mer för att de känner att de måste än att de kanske egentligen vill. med svulstiga lår och hörlurar och rödblossande kinder...usch aldrig mer en av dem...

gubbjoggarna som inte ens flåsar av motionen och verkar kunna fortsätta springa till afrika om inte frugan väntade med söndagssteken där hemma

parjoggarna...i matchande outfits och lovikavantar och fleecepanband...åh vad de fascinerar mig, de ser verkligen ut att njuta av att flåsa på mil efter mil...en gång när jag blir stor...

löpeliten i spandex och senaste gympadojjorna...shit vilka fighters

sen är de ju alla de som bara e ute och går för att de tycker det e trevligt,

barnfamiljerna, med barnvagn, varmkorv och mer-drickor till barnen.

de söta kompistanterna som sitter på bänkarna och dricker kaffe ur termos och myser med hembkata kanelbullar längs med hela viken i sina manchesterbyxor och stora vantar 

alla snygga par som går catwalkmodevisning i senaste köpet höststövlar, oversized halsdukar och designade toppluvor.

tjejkompisarna från universitetet som ventlierar senaste tentan eller snackar skit om chefen på jobbet.

en jagad anorektiker med demoner i hasorna som var tvungen att gå snabbare än alla andra och varken njöt av solen, utiskten eller av att titta på de lata svanarna i vattnet...

en gigantisk jättetjockis som bara såg bortappad ut utan promenadassecoarer som mpr-spelare, take away-latte eller promenadkompis

och så jag förståss...vem fan var jag i hela högen av söndagsspatserander?

jag var den bakfulla tjejen med sotiga ögoen, dagen efter hår i form av gigantisk sne Mohawk som var på väg till affären för att handla i bredäng men hamnade på tunnelbanan utan varken halsduk vantar elelr mp3-spelare och gick ensam från hornstull till gullmars utan att veta vart jag var på väg egntligen. men jag var inte jagad, jag njöt av solen i ögonen, jag njöt av ensamheten, stillheten och ljudet av kluckande årstaviksvatten i öronen istället för Roller-girl eller nåt annat som annar hade ditraherat mig i öronen om jag planerat och tagit med mig mp3an... jag frös inte trots att jag varken hade vantar elelr halsduk och jag saknade inte någon att prata med. jag fick ett trevligt sms ungefär halvvägs och de rärckte, att trots än att jag gick där ensam så var det faktiskt  någon som tänkte mig just där just då just nu. jag var inte den agade anorektkern som var tvungen att stampgå och vifta med armarna för att gardera sig i att förbränna mer än alla andra söndagsspatsarander...

egentligen var jag nog en ganska vanlig söndagsspasarand när jag tänker efter, fast kanske den enda bakfulla som var ute mellan klockan två och klockan tre...

jag är glad att jag tog mig iväg till street trots allt.

trotts allt

trotts att street var trist och jag inte ens såg nåt jag var halvsugen på

så kom jag iväg

jag kom iväg

och jag hade trevligt med mig själv


Efter sol kommer regn...

det är en naturlag

man kan inte slåss mot naturlagarna...

still i am trying!

Hootchy Cootchy T-night...

strawberry Daquiries och HannahKorven!

om jag bara kunde sluta skaka...

I Parallella Universum

Om man fick göra som man ville...

Det kan man ju egentligen alltid...inte klona sig själv, men göra som man vill...jag föröker men lyckas sällan...

I min drömvärld så skulle jag räcka till till alla hela tiden.

Då hade jag druckit drinkar i idolsoffan hemma hos Pejtröööö i skåneland
Då hade jag blandat mangodaquiries till Sinnica och Skinnheaddockan i Alvik
Då hade jag chillat på Morfar Gingko med Cowboytjejerna
Då hade jag skakat rumpa hela natten med Emmyzen på dansgolvet

jag hade gått på stan idag, köpt skojävlarna, kollat in streets outlet, svängt förbi muséet med Bellmanutställningen, promenerat i skogen med mamma och kanske bakat en kaka eller lite danskt rågbröd vad vet jag...

Jag hade iallfall definitvt inte tillbringat hela dagen i sängen i amöbakoma, ångestvinglat runt som en vaken zombie med skoskav och pratat med ekorrar och druckit granatäpplevatten.

men sånt e livet

man lever inte som man lär

"jag ville ta livet av mig i somras" 

det sa en vän ikväll

det gjorde han inte

fan va han e bra

han valde livet

väljer jag livet undrar jag då?

"du ser ut att må bättre nu"

säger samma vän...det är lika med dödsstöten i ångestväg...jag ser ut att må bättre för att jag e tjockare kanske, tjockare än anorexiasmal, tjockare än en som ser ut att vilja dö imorgon, tjockare men inte det minsta lilla till friskare någonstans egentligen. jag är sjuk i huvet. riktigt sjuk i huvet. för jag är två månniskor samtidigt. en som vill leva och en som vill dö. den levande är tjock vidrig ful och äcklig. den döda är smal lurig klippsk och vacker...tänk om det var tvärtom...vad lätt det hade varit att döda den döda och låta den levande leva då...men så är inte fallet...på precis samma sätt som att jag egentligen inte fått ett skit gjort på hela dagen idag av allt det jag ville...för när den döda e död så dödar hon allt. allt som har med liv att göra. döda människor kan inte gå på stan och fula människor får inte gå på stan för den döda. så då sitter jag fast igen. inlåst i min egen bubbla som jag skapat själv. den döda låser in den levande tills hon gör som hon säger...då får hon komma ut en stund...men bara lite i taget...om hon gör allt rätt...men när hon gjort allt rätt är hon mer levande än död...tills hon trotsar den döda och äter cashewnötter klockan fyra på morgonen.

den levande var så jävla trött på den döda igår att hon trodde löven som låg i en torr sorglig röra på fel-bussens golv var estrellachips. den levande ville leva så mycket då att hon tog upp löven fån den sorgliga högen på felbussens golv och stoppade de i munnen.

sopor avfall

sopor och avfall kontra champange och räkor

hela tiden balansgång mellan liv och död...e inte det äckligt hur liknelsen faktiskt är min verlighet.. jag dricker champange och äter löv...

det är min verklighet

så nej.

jag är nog inte ett dugg frisk, ganska sjuk faktiskt egentligen...eller jag vet inte. döm själva. fast jag tror inte att gemene man skulle kalla ett lövätande kräkmongo för frisk...för det är vad jag är just nu...

svältande
lövätande
räkkräkande

godnatt godmorgon cosmonauter i alla mina parallella drömuniversum

Glamourens förfall...

den där dagen efter...

svart kontra vitt...när blir hejdlös dekadens bara trasigt och tragiskt.

Varför har jag intorkat rödvin i två fina kilformade strilar från tinningarna ner till hakan...och varför har jag inte upptäckt det förens nu...borde jag inte duscha snart? och hallå? hällde nån rödvin på mig igår...har jag gjort en Tombola? Varför minns jag bara ett enda namn...han fotografen i rökrummet utklädd till Edward Scissorhands som hade fotat massor för cirkör och var god vän med Fefe. hans namn minns jag klockrent Robert Fischer...jag minns hans namn för att han presenterade sig innan jag gick in i dimman.

men det kanske är okej ändå...hur fan ska man lyckas komma ihåg dubbelinformation på en halloweenfest...personnamn plus outfit...its too uch information...folk man träffar där kommer ju föralltid förknippas med sina kostymkaraktärer och jag älskar när de går inför det såpass mycket att de tillochmed blir ett med det de är utklädda till.

jag sluddrade lite med en pojke utklädd till älva...han drack en söt drink, jag undrade om det var för att matscha hans självlysande älvoutfit som han beställt en söt drink....

.."eller så är det just därför jag ÄR elva svarade han...för att jag gillar söta saker..."

han hade koll på vem han var...och påmine mig om croissant-mannen från köpenhamn, ni vet han som kom på samma klockslag varje dag och käkade croissant, drack svart kaffe, apelsinjuice och avrundade med en tvåa Fernet...

Jag diggar folk som har en tanke bakom sitt agernade...helst de som tänker hela tiden...de är mina idoler och förebilder...människor med struktur...för jag har ingen...eller jo, men jag e inte bra nog...

igår var jag iallfall galen...på gränsen till farligt galen...jag var rastlösheten personifierad och konstant jagad av demoner hela kvällen...jag vill nog egentligen inte tänka mer på det...

jag önskar mig verkligen en kväll snart som är trygg och hemma och avslappnad...men jag vet ju samtidigt att i helvete heller att jag skulle våga det...aldrig någonsin...inte en chans...

jaja nu ska jag torka bort rödvinsgeggget som liknar blod ur pannan och försöka pumpa upp partyandan inför nästa rond som är DJTiesto på Münchenbryggeriet...

image516

vad ska ni göra ikväll???

Bubbelorgie

Jag vet inte var jag ska börja...eller sluta...

Ronnie Roadkill
16 lådor vin
5 lådor bubbel

och en sjuhelvetes jeklarns massa mingel, fotografer, modeller, musiker, dj-s, artister och diverse dekadent mycket alkoholpåverkat folk.

jag hade skitkul
skitkul
skitkul
skitkul
plågade bartendern med jobbiga beställningar

sen tände de lamporna

jag hatar när det händer...jag förvandlas till cinderella på tre sekunder och flyr i panik...säger aldrig hej då till nån och kastar mig på första bästa buss hem...

nu råkade jag iofs kasta mig på fel buss hem...så jag fick gå i monsterplatåpjucksen hem från motorvägen och preem-macken = skavsår idag

inte bra

jag ska ju dansa till DJ-Tiesto hela natten ahhh!!!

jaja, har varit ute en sväng i solen nu på morgonen...skitnice, jag såg en ekorre och allt! nu ska jag rehabba ihjäl mig med massa juice och grönsaker...så jag e hmmm klar för nästa rond i afton...gud bevare mig väl...

nu ska jag på haloweenfest

tjoho va ja e laddad!!!

Ändrade planer...

egentligen vill jag bara fly ut i världen och springa bort min ångest som vanligt...men nåt håller mig tillbaka...rädslan tror jag...den där jävla rädslan...anorexin morfar hela tiden...ena dan upp...andra dan ner...uppneruppner hela tiden...bra dag dålig dag bra dag dålig dag...

frisk
sjuk
frisk
sjuk

typ

ibland måste jag fly för att orka och ibland orkar jag inte ens fly...de dagarna e värst...när ångesten står som hagelspön i huvet på mig och pickar små små hål i kraniet, naggar, eggar, tjattrar tjatar...spring ronnie spring, gå ronnir gå fortare fortare mer och mer..inte sitta still, akta dig för maten för då måste du springa fortare mer och längre....hela tiden...

idag kommer jag inte ut genom dörren...det tar emot...det är sorgligt för det skulle kunna va en så bra dag...solen skiner...om två timmar skulle jag kunnat möta upp sinnica och hänga med henne och skinnheadbarbiedoll och blandat daquiries...jag hade kunnat gå på stan nu och köpt de där skorna, jackan och väskan jag bara måste ha...

men jag kommer inte ut genom dörren...

vågar inte ens gå ner och hämta ut det där paketet...fick en avi på posten ju....jätteskumt...vem har skickat vad? vem har mammas adress och mitt namn här och vet att jag är just här????

well well

det blir aldrig som man tänkt sig brukar man ju säga....men för min del måste det alltid bli som jag tänkt mig annars blir det fel...och idag är redan fel från början så det spelar ingen roll hur mkt solen skiner eller vad världen har att erbjuda mig idag. jag kan inte ta emot.

hursomhelst

jag ska jobba på Halloween
NMA-festen ikväll istället...

plus att jag har två biljetter dit att sälja. Någon intresserad? skrik till fort som fan eller fråga efter mig där i dörren...sinnica och barbie kanske???

Det kommer bli grymt! Massa snygga alternativa modeller i  fantastiska outfits. jag funderar på att va en combatversion av batgirl och använda mina gamla killerboots för första gången på hundra år...sen säljer jag nog de också haha

jaa just ja bilddagboken e lite uppdaterad också....så glöm inte att buda nu!!!!

eller fan har ni några andra bra förslag på utklädnad...

Räkkräk...

de e mycket eckligt att krekas rekor genom nesan seger ja bara...

usch

HALLÅ JAG BLIR VÄL ALDRIG FYLLESJUK HELLER... iofs e jag inte van vid att sitta på samma ställe och pimpla skumpa...jag brukar ju spatta runt som en toka och se till att jag vet vart skåpen står liksom

jag tror jag blev lite för berusad...det händer faktiskt mycket sällan...

mycket mycket sällan

det är när man vaknar nästa dag och hittar de där märklig spåren av fyllemonster som gått amok

jasså åt jag upp cashewnötterna igår...jag som inte gillar cashewnötter...konstigt...

igår gillade jag de tydligen så mycket att jag la några extra under sängen i fall jag skulle ehhhh vakna och bli sugen på cashew??? knappast...igår var tydligen ingefärskakor väldigt gott också...det minns jag faktiskt...de var sega och goda och lite svårtuggade...med smör och linfrön tror jag att jag skulle kunna gilla de igen...

som sagt...lite för berusad kanske...

men Petra va blond, långhårig och trevlig och hade typ det absolut bäst stachade kylskåpet hittills. Hon slår er allihop med hästlängder Petra. Nu var jag faktiskt lite sansad iochmed att vi inte setts på hundra år, eller nio iallfall kom vi fram till, så jag tyglade mig lite i mina neourtiska beteendemösnter och lät bli att snoka runt i hela kylen, vända och vrida på alla burkar och gräva runt i skafferiet som en yr hamster.

Förutom ett lager av bubbel så e Petra the PIMMSQUEEN!!!

Om man har Pimms i kylen är man safe, då e man cool, Pimms is the shit...bokstavligen...drick det aldrig! Ni kommer älska det men dagen efter vill man inte leva...Det är som att ta heroin, fast med dubbel rödvinsskalle i bakfylla.

Hur som helst, nu har jag jätteont i magen, jag har druckit vatten och småkräkts lite hela natten (vi säger att de va rekorna va ;)

Mitt hornät funkar fortfarande inte men tydligen så kan man snylta på grannens trådlösa just här i sängen där jag ligger nu....

så dan e räddad...

jag återkommer om en liter juice ungefär...

en parentes...när jag vaknar på morgonen så glor jag rakt in i det här...tio cm från näsan...

image515