Outfitpanik, könssår i ansiktet och hårångest!

jag börjar på allvar tro att de övre makterna slagit tillbaka på mig och att jag drabbats av klamydia i huvet

hajjar ni, JAG!!!!

den typ mest opromiskuösa lilla varelsen i världen!!!!!

det var panikskrik nummer ett

panikskrik nummer två är sko och outfit-problem. jag behöver nya skor (igen) och nya kläder (igen) jag hatar min garderob den är så 2004 liksom...usch usch usch!

panikskrik nummer tre är mitt håååååår...ronnie roadkill har legat i vägrenen för länge nu och det har börjat växa mossa i håret på mig så ute e min frilla...

sen kommer egoboosten!!!

trots att jag ser cansersjuk ut, inte har några coola kläder och en kalufs från förrförra sommaren så e ja het som en chilifrukt på grillen i afrika! fattar ni! fattar ni hur snygg man e då haha! den konsten e det inte många som kan! konsten att vara fabolous at all times, fabolouse and still a roadkill!

Patsy skulle varit stolt över mig ;)

Apropå det så såg jag precis en dokumentär om kinesiska flickor som förlängde sina ben med 18 centimeter för att bli lyckligare...det kan man tydligen i kina...fatta jag skulle kunna bli 180 centimeter lång. jag tror det är värt det! sex månader på sjukhus och fyra månaders rehab för att lära sig gå igen. dessutom går det tydligen åt skitmycket kalorier för att bygga upp den nya benmassan. tio kilo hade hon gått ner bruden som var lika lång som jag men nu e 180! aldrig mer skoproblem. bara ett år av ditt liv bakom lås och galler i en säng med massa elle-tidningar och smal bblir du på köpet!!!

come on lets do it! jag e fet på! om jag får spons och om ni kommer och hälsar på mig i kina och smugglar in lite skumpa då och då!

och här har man suttit i en lägenhet i köpenhamn och ruttnat bort i ett halvår! fatta, om jag varit kines hade jag kanske varit lite mer uppdaterad och 18 centimeter och tio kilo lättare nu!!!

förresten...hjälp mig lite nu med den här jävla outiftten hörni...vad fan ska jag ha på mig!!!???

Kommentarer
Postat av: Majs

Skumpa till Kina? Här behövs det inte smugglas, man kan bara proppa upp det i det blå. Som en tampong :I

Postat av: emma

kan inte säga de nog..
du e min favoritbloggare nr.1. Lovely.
är det sånt när de skruvar mellanrum mellan benen och grejer? aj aj aj!!! är också 162-3-4 och fan nix inte värt det hellre liten och tuff än låtsatslång och (stapplande) vandrande skelettkolli.

2007-11-27 @ 23:06:50
URL: http://dushi.blogg.se
Postat av: mathilda

Hej! de skulle vara jätte snällt om du ville gå in på min blogg och svara på våran enkät om modebloggar!! (skolarbete) http://mthlda.blogg.se (välj "enkät" bland kategorier)

Kram och tack!!

2007-11-27 @ 23:11:30
URL: http://mthlda.blogg.se
Postat av: ronnieroadkill

majs: du får smuggla skumpan som du vill! jag brukar säga att det inte är tillvägagångssättet utan resultatet som räknas.bra då räknar jag med dig där!
emma: tack tack tack det värmer jättemycket i venterkylan där jag sitter med min morgonvälling och huttrar att läsa dina fina kommentarer
mathilda: SER JAG UT SOM EN KAMRATSTÖDJARE ELLER VOLONTÄR ARBETARE??? HELL NO! FRÅGA eNGLA pengla eller vad hon nu heter hon e 16 år och säkert jätteintresserad

2007-11-28 @ 09:44:10
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback