Gröt Deg Smet

tjock illaluktande rutten flytande jävla välling.

jag är lika seg som mitt trådlösa nätverk...

Dagens Toppen!

1, Dassboken inne på Soffiorpps och Johnnys Toa

2, Kalles Ranidiga kaviar

3, Sätesvärme i Soffipropps och Johnnys lilla bil

Dagens Botten

skrikande jävla monster...de hinner alltid ikapp mig,

-------------------------------------------------------------------

det spelar ingen roll hur aktivt jag slåss mot dem, de hinner alltid ikapp...jag låtsas som om det är jag som bestämmer men de hinner likväl och förbannat ikapp. nu sitter de här och tjattrar igen...jag tror dessutom att de har ynglat av sig, knullat och fått barn för jag har en hel jävla kolloni med missnöjda och arga små tjattrande äckliga ingolfar på axlarna. de nyper och biter mig i överarmarna...missnöjda sura och konverserande arga.
 
"vad ska vi göra, hur ska vi få tillbaka kontrollen över henne, hon tar för mycket risker nu, trotsar, vågar leva...mer och mer vi måste tukta henne hårdare, straffa mera, tuffare så hon inte törs gå emot oss igen...."

det är inte den psykiska konstanta terrrorn och den efterföljande kroppsliga ångesten som är värst längre...den ger jag faktiskt blanka katten i. de får kalla mig hur fet de vill...i dont care.... nej det värsta är att de har morfat igen. DE HAR TAMEIGFAN MORFAT IGEN, hittat på nya trix och knep för att behålla kontrollen, vet vart de ska rikta sina vapen...och det gör ont vill jag lova...det de skriker och ropar och väser in i mina öron gör ont...mer ont än än all tjockångest i hela världen...

Kommentarer
Postat av: Ruby

johanna rubin dranger - fröken livrädd och kärleken...

Kanske måste du acceptera att Ingolf är en del av ditt liv och att du aldrig kommer bli av med det/dom.
Så hur kan man hitta ett liv där de är med men de är totalt maktlösa.
Nu har de nog morfat för de blev helt livrädda för din nya kraft och satte in alla resurser de hade.

Läs den boken, det finns ett fint litet avsnitt när hon förlikar sig med sitt monster. Läs och läs, det är en tecknad bok så titta på bilderna, det blir så härligt tydligt!

2007-11-12 @ 08:38:07
Postat av: Sin

Dom där jävla Ingolfarna borde steriliseras!
Vad hände i lördags då?
Med oss hände följande: Lämnade SJUKT mätta Vampire Lounge för att dra vidare i Stockholmsnatten. Dock gäspades det ikapp och frystes om fingrarna på allihop så det beslutades för en pensionärshemgång kl 22.45 en lördagskväll. *skratta* Då hade vi iof berusat oss på VL i 3 timmar.
Så, vad hände? Fastnade ni i förorten?

2007-11-12 @ 11:22:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback