Fredagspanik och Pepparkakor

Jag har pepparkakssmulor i min jackficka...matsäckshamsterronnie stoppade ner de där...nu vet jag inte vad jag ska göra med dem? färdkost till natten kanske+ va va va?

jag är rikki tikki tavi, jagad på highspeed och helt rastlös...VAR SKA JAG TA VÄGEN? SLÅ MIG NÅGON!

nu snart gamla stan, vernissage rockikoner tavlor och vin...sne sen sen??? sen VADÅ``? det är afrikans cirkusfest i ALBY...HÖR NI DET ALBY! det kan man bara inte gå på...its too much too far away och allt för sunkigt..jag ser inte charmen its a big no no, har man bott i en cirkushall på en skinnsoffa i en gammal skabbig kyrka i danmark i ett halvår så accesoerar man inte träningshallsparty med trevligheter....cirkusliv är missär om man inte är regissör eller professor i ämnet...så är det bara. burköl, tetravin och fulgroggar på fanta nej fy fan...då samlar jag hellre på fler drinkpinnar från Obaren på Sturehof...seriöst, underhåll mig kom med fredagsplansförslag...att inte veta var jag sak vara om fyra timmar håller på att slå ihjäl mig...I NEED A BACKUP PLAN OCH DET NU!!!!

ni vet var jag finns. ring mig och säg att allt kommer bli bra...för i nuläget är jag katatonisk och inte i stånd att ens slå telefonnumret till någon...

men som sagt jag ska titta på tavlor, jag håller fast vid det, så länge tavlorna hänger säkert så hänger jag kvar...

åh jävla demoner, fan nu kommer skymningen dessutom. JAG ÄR MÖRKRÄDD OCH FUCK YEAY I KNOW JAG KAN INTE STAVA IDAG FÖR JAG SER INTE TANGENTBORDET GENOM KAOSET!

Kommentarer
Postat av: Lina

Kliv på bussen till de norra breddgraderna så kan vi ha snöbollskrig och åka pulka! =)

2007-11-10 @ 10:44:32
Postat av: ronnie

åhhh jaaaa hurra...bjuder du på tranbäsrglögg sen...

shit har ni snö däruppe nu...

2007-11-10 @ 12:47:04
Postat av: Lina

Japp, snö finns. Lite iaf. Inte tillräckligt för att åka skidor, men det går att åka lite pulka =)
Tranbärsglögg fixar sig alltid!

2007-11-10 @ 21:18:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback