Visitkortet...

...jag vet inte om jag ska skratta, gråta eller skriva en jobbansökan.

Den arga bartendern visade sig vara en arg Restaurangchef..., så här står det på visitkortet

Restaurangchef Simon Lindvall
bimbadgen
WINE & DINE


hmm vad säger ni om jag skulle skriva såhär...

kära Simon Lindvall

Tack för visitkortet!

Jag hade en mycket trevlig kväll på bibadgen, även om jag nu minns det som gamla tidslös eller tidsfördriv eller vad det nu hette från den tid då jag bodde i stockholm sist och enbart gick på krogen med falskleg. Hursomhelst så gillade jag verkligen din Bar.

jag vill be om ursäkt om jag på något sätt förolämpade dig genom att skrubba golvet med den där trasan på alla fyra...jag menade alltså ingenting elakt och det var inte för att jag tyckte det var smutsigt eller nåt heller, jag vara på skojfriskt humör efter lite för många southerncomfort sourz. du hade helt rätt,  du hade inte anställt mig för att göra dina golv rena och då ska man ju faktiskt låta bli och ligga på golvet och göra bort sig utan sitta på stolarna som alla andra normala gäster.

jag antar att det är det enda jag kan skylla på southerncomfortsourz och att jag är hyperaktiv och lite rastlös av mig i typen. 

men sen menade jag faktiskt allvar med att jag gör de bästa mojjitosarna på hela nörrebro i köpenhamn. säkert de bästa drinkarna i allmänhet på hela nörrebro för de har inte så många bra cocktailbarer. nu har nörrebro säkert förfallit beträffande kvalitét och nivå på cocktailkulturen för jag har liksom flyttat därifrån nu...flyttat därifrån hem till stockholm.

så du får säga till om du behöver en ny bartender i din stab...som du redan vet är jag rätt duktig på att ta egna initiativ och städa och så också...men framförallt så är jag fruktansvärt cool och så tycker jag om folk, nästan allt folk, till och med om de är arga på mig.

mvh annika

vad tycker ni? should i do it???? jag behöver lite positiv och negativ input här...säg till om jag ska ändra nåt eller inte?

men skynda er annars skickar jag iväg den som den är iallfall

Kommentarer
Postat av: Lina

Do it!!! Do it naaaaaaooow!! =)

2007-10-14 @ 16:59:19
Postat av: Sin

DOOOOOOO IT!!!! Coolaste jobb ansökan jag sett!

2007-10-14 @ 17:26:23
Postat av: ronnie

jaaa men jag behöver mer feedback...vad e bra vad e dåligt liksom...

Postat av: Sin

Du borde kanske utveckla lite mer vad du kan och inte kan. Eller mest vad du KAN och är bra på. Han böver nog lite mer info. Och vad du jobbat med innan kanske du kan få in nånstans också?

2007-10-14 @ 18:08:15
Postat av: Sin

Har addat dig på msn by the way

2007-10-14 @ 18:15:41
Postat av: Lina

Feedback:
...men framförallt så är jag fruktansvärt cool och så tycker jag om folk, nästan allt folk, till och med om de är arga på mig...

Tala om att folk himla lätt tycker om dig med!

Annars tycker jag att det är den bästa jobbansökan jag läst. Jag skulle anställt dig direkt! En så cool brud som hör av sig trots att hon nästan blivit utslängd är ju hur bra som helst att ha att göra med. =)

2007-10-14 @ 18:42:41
Postat av: ronnie

Lina: tack skitbra poäng...det glömmer jag ju hela tiden att folk faktiskt håller med om att jag tycker att jag är cool...du e bäst ingen protest =)

2007-10-14 @ 20:10:00
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se.se
Postat av: Sofia

hade jag haft en bar hade jag lätt tagit in dig på prov iaf, för att se om du är så cool som du verkar.
Fast nu har jag ju ingen bar. Och så vet jag redan att du är cool :P
Men ändå.

2007-10-14 @ 20:20:57
URL: http://sofiaisobel.blogg.se
Postat av: simon

arg

Arg??? Du har ju mitt nummer, ring eller kom förbi angående en liten prov anställnig! Bra attityd plus bra drinkar är ett plus hos mig!

2007-11-06 @ 19:45:03
Postat av: ronnie

Simon: du är nog mer hård än arg nu när jag tänker efter...hård och besynnerlig! jag ska tänka över saken ;)

2007-11-07 @ 11:18:44
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback