Gratis Bio Ja Hurra!

alla som vill får komma

klicka
HÄR>>>

själv hatar jag bio speciellt på sommaren men vem vet jag kanske drabbas av ännu nån märklig personlighetsstörning och så ses vi i Biosalongen när ni minst anar det...

moooahahahaha

piratakrobaten fick födelsedagstår i ögat...



näääääh törs nästan inte skriva mer bra grejer nu....

men etthundra kilo kärlek till mina Mosebackebejbs och darlingboys för eminent uppvaktande och fantastiskt mottagande av liten Roadkillkatta idag. Om jag kunde skulle jag bigamera och gifta mig med hela högen.

Usch jag blir kär i alla på en gång! Tio stycken springpojkar i lila pikéttröjor är nästan för bra för att vara sant.

Dag ett på redaktionen var fantastisk trots att den inbringade hysterisk spänningshuvudvärk av att vara på koncentrationsnivå hundrafemtiprocent i nio timmar efter noll sömn.

Imorgon blir säkert lika läskigt men jag tror jag mentorsdiggar min chef mer än jag fattar själv. Hon är hardcore with a twist.

Respect

Men nu tror jag bannemig att jag slitit ner ännu ett par klackar på marathonmarsch hem längs med Årstaviken...

det är fan dyrare att gå hem i höga skor än att åka sl-biljett så sluta anklaga mig för att pinna sthlm runt på roadkillbenen av snålhet...jag har ett sl-kort jag upprepar....jag går för att jag hatar kollektivtrafiken. Capische????

ja ja

hej då födelsedag det var trevligt att fylla 20 år igen och set ska bli lika trevligt om inte ännu trevligare nästa år och nästa år igen...

för än är det liv i den här gamla duracellkaninen.

dagens bästa var alla mitt i natten gratualtioner från alla möjliga galningar...ni är fantastiska men noll sömn fick jag =D
dagens gkädjetår var oväntat samtal från barndomsvän som inviterade till bröllopskalas i samband med grattis grattis...
dagens happysnap var körsång på knastrig telefonlinje från urbergen i Nordnorge
dagens migrän var helt enkelt bara dagens migrän
dagens drink var ganska äcklig men tillberedd med så mycket kärlek att jag petade i mig den som om den var gjord av flytande guld

nu måste jag sluta göra listor och försöka slå huvet i väggen med en bok och sova nån annanstans än på balkongen inatt

Wishlist

Aight!

MIN JÄVLA FÖDELSEDAG IDAG!!!!!

GE MIG >>>>

  • en shetlandsponny (egentligen falabella men shettis eller mulåsna will do it)
  • free margeritas och frozen lemon bellinitinis for life werever i go
  • ett stammiskort på Pontus bye the Sea
  • en chefsposition med äckligt bra lön på ett hippt mediaföretag
  • en takvåning on the southside of the city i europas alla sevärda städer
  • dina skor, kläder och prylar varje gång jag säger "guuud vilken fin var har du köpt den?"
  • två kroppar, eller tre kanske...en cirkus, en vardags och en party med varierande reglerbar längd och storlek på rumpa bröst och ben

lycka fina vänner kärlek och hälsa och sånt skit har jag redan så det är sekundärt...

annars var det inget mer men tack tack så hjärtligast allihopa i förskott ser fram emot att få finfina små och stora paket!!!!

de som hävdar att tanken räknas mer än själva presenten borde inte skaffa bortskämda ensambarn i framtiden. de kommer hata och förakta er for life och bli besvikma på precis vad de än får oavsett hur mycket ni än anstränger er. sorry men det är den bistra sanningen och sen när gjorde jag mig känd för att hyckla!

kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

ronkan älskar er!

Magnifik Måndag

Idag har jag kapat skepp och gått bersärk på däck som en riktig piratakrobat ska dagen före sin egen dopparedag!

japp min frulle gjorde susen!

kom förviss sent genom ytterdörren men den som väntar på något gott väntar ibland alldeles lagom länge.

Hann med en sväng ner till Vinterviken med finaste Dominik och fick säkert en exfta fräken på näsan och hann motionera lilla cyklen dessutom.

Väl hemma igen gick jag lite i stå och svarade inte på de första sex samtal på mobilen från Mark för att jag helt enkelt gick in i ett jag förtjänar ingenting och borde lägga mig på golvet och dö-mode efter att ha ätit en tredjedels portion kycklingsallad i ensamhet. jag pallar helt enkelt inte middag ensam. jag kan inte, det blir bara fel hur jag än försöker, trots än att den där jävla salladen egentligen var en försenad lunch så har klockan slagit sex är jag paralyserad av ångest inför bara tanken. men jag jobbar på det och i sällskap går det ju ganska bra numera.

sjunde gången Mark ringde så svarade jag iallfall med ett sms och när det visar sig att båtjäveln han är ute och åker med just i samma ögonblick passerar Årstaviken var det bara att säga Ja ännu en gång trots att demonerna skriker nej och jag galopperade ner för backen och hoopade i en glassig motorbåt med Mark och hans fina vänner plockade upp Rene och hennes härliga snubbe i Gamla Stan och sen bar det av för kvällsuppé på Pampas Marina.

Marvolouse Mark
( ja exakt han med håret ja ) bjöd katten på båtfärd och middag! Hurra sa Roadkillkatten!



Jag spillde ut min cider i ren hysterisk nervositet, men sen gick allt som på räls eller på oljat vatten och ännu en gång så slog det mig att Ja, jag mår faktiskt snuskigt bra just nu. Jag är omgiven av en fantastisk skara människor och frisk luft och vind i håret blir man levande av oavsett om man vill eller inte.

När det dessutom visade sig att vår urgoa kypare och servitör råkade vara en gammal bekantskap från bästa Drink-stammis-haket Bimbadgen ( ni minns snubben som slängde ut mig en gång för att jag latjade lite och spontanskurade golvet på fyllan och villan och sen visade sig va en riktig sköning och erbjöd mig att komma och prova att skaka drinkar i hans bar), så kundejgaliksom inte annat än bara luta mig tillbaka och njuta av sällskapet, skaldjuren och det urgoda rosévinet.

Tack som fan för att jag petade i mig ett glas iallfall för efter att åkt hem med båten och hoppat av nere på bryggan så fick jag lysa mig fram med mobilen genom skogen för att inte ramla i vattnet så mörkt var det och hade jag varit en halv enhet mindre salongsberusad hade jag nog börjat grina så mörkt var det.

Bjur och natur i all ära men att springa på ett vildsvin i beckmörker känns lagom kul även om det bara är vilda fantasier. Och fanatasier i all ära men jag fantiserar hellre om andra grejer än just vildsvin speciellt i beckmörker ensam i skogen...

Om en liten stund fyller jag 26 år och just nu jämfört med för just nyss sen känns det liksom helt okej istället för helt åt fanders.

så enkelt är det.

det är helt klart värt det att leva just just precis nu och mer kräver jag faktiskt inte.



Bild beställd av och helt tillägnad Dompan men ni andra får ta del av den ändå för det är inte varje dag Roadkillkatten e på så glatt humör på riktigt!

sköna söndag

jävlaremig vilken supersvensson jag var igår!

när jag cyklade hem på min demoncykel igår så var jag faktiskt lycklig på riktigt. det är inte ofta i dessa ganska tunga dagar. jag försöker mest hålla masken och modet uppe men igår var det fan äkta.

Bettan ringde strax efter lunch och skrek "UTFLYKT! JA! NU! BADA!"

jag har liksom inte kunnat bada ordentligt på två år...för kallt och nu i total skam för att jag känner mig som en flodhäst. men va fan, den här sommaren har jag ju bestämt mig för att skita i allt det där och bara säga ja till allt även om jag inte törs, vågar och vill så jag packade väskan med gul svensson handduk och en bra bok och vi cyklade ner till Vinterviken.

och jepp, vi badade, alla tre. Hannakorven var med också denna underbara människa som jag ibland undrar om hon verkligen finns på riktigt eller om jag har hittat på henne och hon är nån form av typ skyddsängel för ibland undrar jag liksom om så bra männsikor verkligen existerar, måste nästan fråga bettan om vi var två eller tre igår...

så vi cyklade, promenerade, badade och sen på väg hem när paniken började smyga sig på...

fan nej, middagsdags snart, ensam, helvete, nur göra nu så räddar Bettan helt utan att hon nog fattar hur mycket hon räddar genom att föreslå den eminenta idén att käka ihop iochmed att hennes snubbe var borta.

för ett år sen hade jag ljugit sagt nej och dragit hem och suttit ensam och matvägrat. nu blev jag så barnsligt lycklig över att få fortsätta dagen bra och i sällskap så jag sa ja, hell yeah klart vi ska laga käk ihop.

passade sen på att handla världens bästa brakfrukost på Ringen inför veckan som kommer. Grekisk vaniljyoughurt, nötter, psyliumfrön, linfrön och mandlar samt världens godaste aloeverajuice med fruktkött som tyvärr verkar vara på väg ut ur sortiementet...typiskt, men jag norpade de sista flaskorna.

sen cyklade jag som sagt hem.

lycklig

fint!

idag ska jag läsa ut alla böcker jag påbörjat och peppa mig själv så inåt helvete inför morgondagens introkurs på Metro.

JAG ÄR SÅ JÄVLA NERVÖS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hjälp hjälp hjälp hur ska detta gå????

dessutom är det min födelsedag imorgon. och ja det suger att fylla år. känner mig inte alls pepp redo eller i form för att acceptera att jag har ännu en årsring på mitt livsträd men va fan. skam den som ger sig.

än kastar jag inte in min knallgula badhandduk!

ja ja.

kanske skulle inleda mitt 26 år med en vit månad och fira födelsedag med päroncider och digestivekex nere i årstaviken nästa helg.

vill ni komma då ändå ;)

kramis bananis alla fina därute!

sommar bloody sommar

leva nu på riktigt!

japp hell yeah!


blöööööh

ska starx bege mig till st essingen för kalas och bad och vännerslag.

kan man cykla över bron mellan gröndal och essingen???

har separationsångest från hojjen och vågar inte lämna han ensam...


sthlm är melankolisk dundervackert på natten förresten. hem igår över årstabron på mr cruiser och fick liten tår i ögat över att jag lever den här sommaren, jag är inte död. jag är delaktig.


jag hatälskar livet just nu. vill ge bort det egentligen till någon annan och fattar inte att jag förtjänar allt det fina fantastiska underbara jag får. jag vill ju inte ha det. kan inte hantera det. tycker det är svinjobbigt och läskigt mest.


men men


det är dags att bli vuxen nu. på riktigt. men jävlar vad det gör ont och jävlar vad det tar tid.


för hett...

jag kan inte röra mig jag hatar det här...

ni vet att alla kylar och frysar genererar värme som de sprutar utåt istället för innåt för att hålla sig så kalla som möjligt...det är därför det är så varmt och klibbigt i alla glasskiosker...

fattar ni hur kukigt varmt det är att stå i en bar med 17 ölkylar idag!

JUST DET JA!

(working 9-5 in the morning alltså)

buhuuuuuu kom förbi SNOTTYS på skånegatan ikväll och säg hej till mig!!!!!!!

alla barnen får leka i solen och rida på shetllandsponnie utom ronnie för hon ville vara ett barkolli!

shit pommes vad dålig den va den där!

ge mig din bästa alla barnen historia och jag bjuder på en öl på Snottys ikväll!

vafaaaan platsbanken...

bara för att sidan typograferar enligt en stilmall och får alla anonnser att se likadana ut behöver det inte betyda att avsändaren är seriös...

Platsbanken är som Tjuvlyssnat.se eller Argalappen.se för mig.

Så jävla full med massa underhållning och skit!.

teX den här >>>
SÖKES DU MED STORA FÖRDELAR SOM VILL JOBBA FÖR MUSSEPIGG-LÖN NÄSTAN GRATIS!!!

eller den här >>> POPULÄRT FÖRETAG I MEDIA SFÄREN SÖKER NÅGON SOM GILLAR KLYSCHOR TILL LUDDIGT UPPDRAG

men jag ska inte va den som e den...

schulmanbröderna lyckades så man ska inte kasta sten i glashus...

vem vet jag kanske vill jobba där =D

MINIMINMINMINMINMINMINMIN

DU RÖR DU DÖR!!!!!

här e ren >>>>





min prisent till mig själv.

en cruiser cykel från biltema till det löjliga priset av ett och lite mindre än ett halvt sl-kort. det var jag värd. FAKTISKT!

(fast min er felmonterad med framdäcket åt fel håll än så länge...fast det gör inget jag älskar den ändå, defekt och jävlig och lite speciellt precis som jag)

vi kommer ha det bra ihop jag och Cruiser

frågan e...vad fasen ska mitt defekta lilla cykelmonster heta?

BRA NAMNFÖRSLAG NÅGON =D

nu ska jag försöka slita mig från fönstret och stå och slut stå och vaka för nu går fan solen upp. istället ska jag lägga mig och läsa en hemsk bok om nån svensk knarklangarfånge i nåt vidrigt fängelse i Peru...


jävlaa springben...

idag är de glada som fan!!!

benjävlarna alltså för att de har fått springa springa springa på söders gator upp och ner hela kvällen och natten lång...

efter ett par timmar med Quark Xpress var jag helt stelfrusen och huttrande av den lite väl välfungerande luftkonditioneringen på redaktionen så jag kände mig lika blå som jag såg ut och pinnade iväg ner till Debaser Slussen för att hooka med finaste Bea Bukis och Galna Gittan

Hooken gick bra och efter att ha försökt tina upp i den magra kvällsolenss sista strålar så klättrade vi upp till Mosebacketerassen där vi mötte upp hela Branschligan från Snapps och Metro.

Söndag e lika med alla bartenders stora kalasdag! =) En vana och ränder som e svåra att tvätta ur tyvärr men rätt nice för det är så mycket mer plats överallt och man slipper trängasoch stå i kö hela tiden!

Så vi tömde baren på Mosebacke och galopperade sen vidare ner till Bröderna Ohlssons. Där var det tomt som i graven likaså på 54:an så det blev Kvarnen där jag inte kunde sluta förndras och gapande stå och glo på deras bartender som var minst lika stor om inte större än Indianen i Gökboet och med samma bistra uttryck i ansiktet. jag brukar bli rätt glad och uppspelt av att se folk skaka drinkar men den här snubben gjorde att jag ville krypa ner och gömma mig uunder bardisken och ringa mamma och åka hem. Han påminde lite om min ryska cirkustränare också och jag fick lite fantom-ont i ljumsken av hela situationen.

Men jävlarimig vad indianen kunde skaka drinkar =)

Slurp sa det här och jag hoppas för mitt inre idag att alla drinkar jag drack igår var snålskakde fejkjärn för annars så mår jag lite bättre än jag förtjänar idag. Stackars kroppen...tur att den fick promenera hem igår annars hade den mått ganska mycket risigare idag.

När resten av ligan ville vidare till Kellys totalvägrade jag. Aldrig mer sa jag faktiskt senast igår och så jävla snabbt tänker jag inte lur-svika mig själv.

Så jag gick hem i vanlig ordning. Hurra för mig!

Hemma räddade Linnsan och nyinflyttad pojkvän från Dalarna med tre champinjoner och sen tjupp tjupp stupa i säng.

Hoppas jag inte sa nåt om hararna när jag kom hem...

galen virrpanna...

jag jagade harararna i skogen på väg hem från Gullmarsplan igår.

De där jävla hararna är liksom alltid där, efter skogsdungen på ängen nere vid vattnet sitter dem som ett gammalt kärlekspar och idisslar sina fyrklövrar. och så ser de alltid sådär uppspärrande vettskrämda rädda eller på sin vakt ut. damnit jag blev så provocerad av deras vaksamhet att jag kände attjag var tvungen att skrämma dem lite för att liksom de inte skulle behöva sitta där och vara stressade i onödan och liksom bara vänta på att sticka iväg i hundraåttio hela tifden i onödan.

nu kan hararna andas ut. nu kan de känna att den stressat upp sig inte i onödan och tänka att jävlar va bra att vi e på vår vakt hela tiden för hade vi inte varit det här nu så hade den där galna tjejen med nine inch nails i lurarna kanske lyckas sätta tänderna i våra bakben.

stckars kräk

jag har väl alltid gillat djur mer än människor i största allmänhet för att de sällan är korkade, (förutom hundar och fiskar och insekter och så men det räknas inte...) men de här hararna provocerade mig som sagt

sorry hararna =(

ångrar mig lite idag och tänker på deras små hjärtan, hoppas de inte blev rädda på riktigt

dumma mig

påminner mig om när jag försökte ha ihjäl den där stackars svanen på i köpenhamn. nu var det ju inte en suck på hundra att jag skulle ha lyckats pricka Danmarks Nationaldjur med en vinflarra (aj det gjorde ont att skriva det där) men ändå...att barbariska jag ens kom på tanken att försöka. galenskap, crazyness eller fylla?

frågan återstår

jag svarar combococktail som vanligt

allt är en jävla combococktail in the end

jag borde sova för jag svamlar nu

godnattgodmorgon goddag

skärgård dekadens däck och återuppståndelse...

Skärgård

Vaxholmsbuss, mp3a som glömde laddas, räksallad med scampi aioli och rågbröd på Melanders Fisk på kajjen i sol med havsutsikt och lång promenad längs med vattnet i allt för höga skor med fina Mamma som bästa sällskap, alkoholfri cider på terassen, kika kikare med Ulf, handplockade blåbär smultron och hallon, bussresa hem i allt för varm hoodie.

Djurågårdsfärja, parkfylla med Buksyrran Bea och Galna Gittan, Stand Up på Gröna Lundsteatern, 100 poäng till Mr Henzel, sjöslag på Debaser Slussen, Snottys, SKITONTI FÖTTERNA NU, Bimbadgen, SKAKDE JÄRN, fantastiska vänner hejja Mia, Paulina, Bettan och crew, dubbelt upp på Ronniesar Kallar och Annikor och Caroliner, bra bartender för mycket Absinth och sen vingla hem men småsova lite i en pappkartong utanför stadsmissionen på Skånegatan på vägen och hitta ännu en gammal kärleksbok som fick följa med katten hem i väskan. Anna Lena Brundin jag hoppas du fortfarande slår mig i skallen...natten får visa det...

Södersoffa uppvaknande, Carolicious bra frukost, Café Tabacc, hooka med Galna Gittan igen,  Bik Bok Shopping, Pittstopp Birgerjarlsgatan, Blommor och Bin MittpådagenRejv på Långholmen, sol, sliskcider till middag, Västerbropromenad, Vita Bergs Parken med Supervicious David, Rossi, Mia, Jasmine och crew, Snottys igen, Wasabilicious WasabiärtorVickning, Berlin, Jack och Cola, Debaser Slussen, Pisslång kö, Kvarnen, Kellys, NEMO SALTAT SOBRIUS, flydde hem, årstavikspromenad.

hemma nu

kortfattat men väldigt täckande

imorgon ska jag få en crashcourse i Quark Xpress

wish me luck

annars ses vi väl på Snottys igen iveckan ellerhur

krimskrams godnatt!

Statements

helgens mat: saffransaioli och havsinsekter
helgens shot: lite för stark absinth
helgens humor: första halvlek på GT
helgens hak: Snottys
helgens sämsta: Kellys
helgens kap: massor, hela väskan full med stöldgods
helgens insikt: vaxholm e vackert, mamma e bäst, buksyrran rular, japp kollektivtrafiken suger även med SL-kort, apostlahästarna är och förblir mitt favoritfärdmedel och jag sätter aldrig mer i hela mitt liv min fot på kellys eller köper en kiwicider på systemet

snart e Linnsan hemma igen..undrar om jag känns igen???

Monstercappucino for breakfast =D

försöker börja dagen rätt trots allt

sen snart fort iväg till Waxholm för sen sommarlunch med Mamma och Ulf!

usch jag e inte alls pepppad...känner igentligen mer för att låtsas som det regnar och käka youghurtglass på stan och knapra på körsbär. Men eftersom jag vägrar låta den här sommaren försvinna in i en jävla dimma av apati så tar jag tjuren vid hornen och kör på...

VARFÖR SKA DET VA SÅ JÄVLA LÄSKIGT FÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hela jag skriker skakar och slåss

vill inte vill inte vill inte!!!!!!

Wasabilicious Update!

tänkte bara göra er uppmärksamma på en sak som jag tänker på typ trehudra gånger om dagen!!!

TACK ALLA IDIOTÄLSKADE NÄRA OCH KÄRA ÄCKLIGT FINA VÄNNER FÖR ATT NI FINNS!



Ronnie Roadkill Loves ya All!!!!!


tack för att ni sliter upp mig ur mitt pissträsk varenda jävla dag! varenda fucking jävla dag är det nån liten envis ettrig polarjävel som är där och vill leka, hör av sig, sliter med mig, övertygar, lockar, kanske tillochmed tjatar tills demonjävlarna ännu en gång får inse sig besegrade mördade lemlästade och kapitulera...

det gör ont vill jag lova det är ju inne i mig de dör och går sönder...men tack ska ni ha iallfall!

jag fattar såklart att jag gör hela skitgörat själv men utan er skulle jag faktiskt inte pallat slåss i den grad jag gjort nu.

aj som fan men hejja hejja!

slut på meddelandet!

Fina Fina Nils...

Jag fick ett fejsbook mejl från Nils with the skills

okej, this is the deal, jag är tillbaka från tyskland med en jävla massa sprit i påsen, vad gör jag för kul grejer på vit rom, vodka, tequila och nån sorts jävla äppellikör. hit me master!

// Nils with the Skills



Smickrare där, han fick ett så påass utförligt svar att jag tänkte att jag lika gärna kan dela med mig till er allihopa. Så här gör man good shit av cheap shit! Alla recept är räknade på sexor! en drink per fyllskalle alltså!

Av vit rom gör man fördelaktigast Mojjitos såklart!



tre stora teskedar rörsocker två limefrukter i klyftor och en rejäl knippe myntablad mosar du i ett glas eller en mortel häll på rommen och skaka som fan och toppa med krossad is och garnera med valfritt pynt =) och en dash sprite eller sodavatten ( det här alltså en shortdrink ska alltså inte hällas upp i groggglas utan i whiskeyglas typ)

vodka smaksätter man själv



vodkan blir roligast om du river ner en jävla massa ingefära och lite sockerlag och låter stå så länge du orkar hålla digsen kan du blanda den med ginger ale och lime svingott! annars är vodka trist och blandas bäst med turkredbull eller schweepes whatever...eller ha i frysen och shotta rent!

tequila gördu helt klart frozen margeritas på.



köp roses grenadine på konsum ( fin knallröd flaska som står i essens och drinkmixerhyllan finns även på systemet)

en sexa tequila, tre centiliter grenadine, två deciliter frusna bär ( jordgubb hallon mango är bäst att blanda...mest jordgubb och sen hälften hälften hallon mango) en stor tesked vanililnsocker, fyra istärningar ner i en mixer, mixa som fan ha i en liten skvätt saft eller läsk om konsistensne känns lite för trög och servera direkt med sked i stora fina coctailglas) om den blir rätt ska den bli som en sorbetglass så att man kan göra en topp på den och lägga ett bär på toppen och så ska den va knallrosa annars har du misslyckats. shame on you med bästa receptet bara pröva igen ;)

äppellikör låter skitäckligt och jag tror inte jag skulle dricka den alls ( är det apfelkorn så ge bort den till nån punkkompis eller drick nångång om du är sjuk och behöver få upp aptiten..funkar bra som apretif om man vill shockväcka magen)

good enough for ya?

låt mig veta hur det går med experimenterandet och om du behöver mer drinktips!

// RR

Idag e jag ...HÄR!!!!

>>>

Kom och kolla In!

slutslöat

nu har jag slöat klart på söders bakgator

imorgon ska jag knega lite igen =)

om det går bra kanske jag talar om var så kan ni komma förbi och ge mig era småpengar så blir jag glad.


tidig förebild...


senare förebild...

Om man känner sig lite nere nångång så...>>>>



Bakery & Spice...



min jakt på äka danskt rågbröd under 70 kronors klassen fortsätter...

nu tror jag knappast att det här stället är billigt men är det någon som testat eller har andra förslag? centralt...helst söder..näh ja  vet omöjligt. säg inte Sacre Coure på Nytorget eller Cajsa Warg...förstnämnda too fucking pricy och jag tycker inte Saltå Kvarn limporna håller måttet at all...fuskbröd helt enkelt. Saltå Kvarn e wannabe-bröd och lika kakkigt som det som finns på Ica fast tre gånger så dyrt...

fan rågbröd ska till konsistens och utformning likna ett välbakt lantbröd. kanonkrispig knaprig yta med ett saftigt mjukt inre fast gjort på rågmjöl och en sjuhelvetes masa korn och frön, ju fler desto bättre!!!

just nu e allt jag vill äta knaprigt bröd med soltorkade tomater i olja och alternativt saffransglass, båda finns ju annars på Gunnarssons Konditori på Götgatan med de har ju sommarstängt  =(

hjälp!

lite lagom galenskap får man räkna med...

helt på det torra cyklar jag kanske inte ändå...

hur som helst

det finns inga ord för hur mycket jag avskyr sthlms kollektivtrafik...

däremot finns det praktiska exempel.

som idag.

jag ska hem till mammas lägenhet i bredäng för att bara ligga på balkongen lata mig och lapa sol medan mor och ulf gör typ samma sak fast i waxholm. ( jag missade rajden ut dit idag så jag får semestra i bredäng istället highclass =P )

well jag pickpackar min väska med dator två böcker lite kläder och tandborste och deo och smink och shit jag har ingen aning ni vet sådär som man manipackar när man inte vet om man ska va borta en timme eller en vecka.

sen börjar jag gå mot tvärbananen i årsta...inser att jag inte kommer hinna köpa biljett till det tåg som precis rullar in på stationen, orkar inte bråka orkar definitivt inte vänta 14 minuter på nästa kuktåg så jag tänker att va fan jag går tll liljeholmen tar skert lika lång tid. nere vid bron känns det fel att svänga av mot liljeholmen som ju är typ 750 meter åt fel håll, hallå jag ska söder ut vill inte vandra i fel riktining säger kompassen i mig så jag bestämmer mig för att strosa genom midsommarkransen och hoppa på tuben i aspudden istället.

väl i aspudden är jag inte ett dugg sugen på att ta en äcklig illaluktande rulltrappa ner i underjorden så jag tänker äsch jag går till örnsberg där kan man iallfall stå ute och röka på perrongen om det är lång väntetid. när jag kommit till örnsan kommer jag på att mellan örnsan och axelsberg bor ju Darling Magnus som jag inte träffat på år och dar så istället för att åka äcklig t-banan så ringer jag på hos mangan som öppnar och blir glad för spontanvisit och bjuder på gott kaffe.

sen känns det liksom aplöjligt att gå 200 meter och sätta sig på tuben två stationer så jag tänker tt skitsamma jag går till mälarhöjden. i mälarhöjden får jag samma rulltrappeavsmak som i aspudden och viker istället av på storsvängen och går ner mot preemmacken. nu börjar väskan med fem kilos laddning skära in i axeln och till råga på allt blåser det upp till storm och börjar åska och spöregna.

sista biten var halvkul

men jo jag gick hela vägen.

inte demonstyrd tror jag, men nånstans där på storsvängen så kändes promenaden mer och mer som en kall inpackning i våta lakan än en promenad och det var liksom inte fel...

nu e jag framme i breädng iallfall tre timmar senare.

har inventerat skafferi kyl och frys och kommit fram till att jag nog kan leva ganska gott här hemma nån dag iallafall.

hittade dessutom en halv flaska sudden i mitt gamla tonårsrum där jag ska sova som en främling inatt och försöka att inte vakna tokförvirrad imorgon...fast varför skulle ag det...hur ofta sover jag hemma i lugn och ro liksom...

jag tror den där cirkusremetien inom mig vägrar dö lika mycket som resten av demonerna.

ibland slår det mig att det jag önskar mest och högst av allt var att slippa rodda och planera och ta alla mina jävla mongobeslut varje dag själv och att någon tvingade mig att gå och lägga mig att sova i samma säng mellan kristliga tidspunkter åtminstone fem av veckans sju dagar....

as if liksom

jaja

för sent...

jag försov mig från världen idag...

jag har helt enkelt missat alla tåg som går idag.

dumma dumma mig.

bra dag igår, dålig dag idag...

jävla vågspel!

rrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaasssstlöööööös!

jag blir galen!

måste

jobba

göra

något

vettigt

SNART!





skjuts bil hjälp nu pronto!!!

jag vill ha min cyyyyykeeeeeeeellllll....

finns det ingen redig ordentlig själ därute med bil med stor baklucka och en stor verktygslåda som vill hänga med mig ut till Biltema och hämta min cykel-in-box och hjälpa mig snickra i hop den!


jag måste ha nu nu nu!!!!!!

usch raaaastlöööööös nu! *hoppa studsa*

söndagskval och stingsliga demoner...

jorå

visst går det allt går! i goda vänners lag som bjuder på så mycket livskraft och kärlek att man får tårar i ögat så går det. om man dessutom ser till att alltid ha lite bubbel i näsan, röd quinoa och grillad haloumi i en park så går det.

käkade middag med finaste lillasyster Tove och Carolicious i frdags och fick anslutning av
fröken Fridén och hennes urgoa roomie Katta. jag flippade lite sen..tror inte jag tål jägermeister flera dar i rad helt enkelt....

fick betala för det dan därpå...

men det blev vra tillslut iallafall för Carolicious räddade den döda katten som låg och skakade i vitan med en redig återställare på vaniljvodka och gingerale och snart anslöt fagra David  ännu fagrare Maria plus Mia och snyggaste morsan i stan fröken Kirsebom

grillade haloumi och lekte sjörövare och gick bersark på Katarina Bangata där det vankades cirkuskonster och chins in på sena natten....

i morse vaknade jag av att tråriga Niklas bygger brio och leker tufftufftåglek på en annars väldigt bekväm soffa på Ringvägen i samma klänning som jag vaknade brevid i en mjuk gästsäng på Gullmarsplan kvällen innan.

samma röst sa samma sak.

du borde skämmas dekadenta människa, åk hem lås in dig och ge fan i att övertrassera ditt livskonto mer nu.

jag spetsade den rösten med hembakta rågbrödsscones i lördagsmorse och med familjen Johansson Kirseboms dödsbröd imorse. det behövdes efter att ha vinglat runt som bambi i för höga skor och gjort snabba visiter på F12, Village och Sturehof...så snabba att de inte ens räknas faktiskt...

söder glöder har varit mitt tillhåll de senaste dygnen och jag har drivit runt som en förtappad synthare på festival och gjort avtryck i marken längs med mälarviksstråken runt hela stan.

vägrat cykla hem och dö, har strukit runt som en katt och legat och lapat sol i Vitabergen och käkat glass till frukost lunch och middag istället.

idag gjorde jag och C och B en avstickare till Boule och Berså för att titta på båtar och njuta söndagssol. såsade sen en stund på Nytorget...



samlade energi och epelade sen minigolf i Blecktornsparken där fagra Mia anslöt och när vi bara hade en bana kvar gjorde ännu fagrare David ett litet gästspeloch plötsligt så satt vi på en uteservering igen. Mia avvek efter lite köttbullar på Snottys och jag försökte vara stark och skippa ölen och tog en aspartambombad youghurtglass från sjuelvan istället...

det funkade i en timma. söndagsölen ville bli drucken och efter två timmars vånda så var jag ett lättövertalat kolli och vi hamnade tillsist på Bröderna Ohlssons som vanligt på söndagar där jag träffade finaste brorsan Damon som faktiskt varit så jävla mäktigt superduktig och hållt sig på vita linan i tre veckor!

Hejja Brorsan!

jag petade i mig en päroncider och sen fick det va nog på dekadens för dagen och nu e jag faktiskt hemma igen.

lagom sleten men inte överdrivet

ska försöka sova nu...sova nykter somd et så fint heter. blir nog en mardröm ellet två...

aja fin helg iallfalla finfin helg

men jag har saknat buksyster lite faktiskt.... Bea kom hem nu tycker jag

NÄÄÄÄH

GANSKA BRA FAST ANONFULL NU

CARROVICIOUS HAR GIVIT OSS EN LITER VANILJVODKA

J AJ AJ

HUVUD

IMORGON AJ

bra skit


ställningarna åter...

med en liten vaniljvodkagingerale lime så var allt ordning och reda igen...

tack Carolicious

så Wasabilicious

Vicious!!!


gugulblöderruurukuai

hjälp tio dagars detox lägg in mig på avgiftning nu tack...

en åsnedoti anekdoti...

när jag var liten hade jag tillskillnad från andra normla barn med normal husdjur ett lite ovanligt husdjur.

jag hade en sån här >>>



han hette Rasken och var så sur så att ingen vill ha honom. gammal och jävlig var han med, de blir ju det åsnor tillskillnad från hästar. hur som helst så var han såklart min åsna och ingen annans och nåde den som clejmade sin åsnerätt på honom förutom jag... Rasken var nog den vän jag hade som förstod mig bäst. Jag hade massa riktiga människovänner också men jag tyckte nog att de flesta var lite småkorkade och lättmainpulerade och barnsliga ( obs förutom Camilla som var lite större och gick i fyran när jag gick i ettan. Hon var smart ödmjuk och tuff utan att försöka vara tuff.)

Iallafall nu varje gång jag är bakis tänker jag på hur mysigt det hade varit att lägga sig i hagen hos Rasken och berätta om alla dumheter man hittat på. Han skulle förmodligen bara vilja käka det gräset på precis den plätten där jag låg och tvinga mig att flytta runt hela tiden och sen skulle han på sin höjd klämma till ett riktigt åsnegrin och garva åt min lilla låtsasvärldsmissär.

kärlek till dig Rasken var du nu än är, i åsnehimlen eller fortfarande seg och jävligt betandes nånstans på jorden...

ave maria...

why did you put tequila into this world???



det blev en lång lång lång natt =P

MEN FUCK YEAH VA KUL VI HADE RE!!!!!


nu bär det av...

alla kalkoner ska ha kycklingfest på en och samma gång.

tur att man har haft två dygn nästan på sig att mentalt och fys-psykiskt förbereda sig.

jorden snurrar snabbare än mig just nu, antar att det är det som kallas semester eller?

Grattis och kramis bananis på allas vår charmkung och lovelycowboy nummer Uno Karl Lazlo Burnt Out Granberg och Lilleror Aj Aj kapten Nils with the skills!



Nu blir det åka karusell av!

(obs Raaz Mataaz med på ett hörn eller vänta med på ett mitten i barnförbjuden utstyrsel! + Randome Dudes snygga käkparti i bakgrunden)

ROADKILL ÄLSKAR ER!

snurrfia...

tur att man har semester för här görs det inte många knop i timman.

jag roddar som en galen kanin med fjorton projekt samtidgt som vanligt som alltid som förr som nu som då och som i framtiden.

det är nåt knasigt med mitt matochsovklockssystem. kalla det vad ni vill jag antar att det är en del av slåsskampen. men jag är produkt-effekt-supper-tiv och just nu är alla hästar hemma och mätta och nöjda och belåtna i stallet.

jag undrar fortafarande.

en tanke som mal

"ta inte illa upp men jag vill inte bli som du!"

vad menas?

vem är jag och vad är jag som?

kan någon förklara det här för mig för i min lilla låtsasvärld och bubbliga lilla hjärna så vill jag egentligen faktiskt bara vara just som jag och ingen annan...

knasigt?

jag vet inte, men jag tycker jag är sjukt bra på jävligt många sätt även om jag är duracellkaninskadad och fröken virrpanna!


jag har mött min överman...

eller jämlike

fan vetja

här gnällde ja om bloggtorka tidigare idag och vad hittar jag...

jo GULD OCH DIAMANTER. svettiga jesus och horiga maria vad sinnesjukt rubbat hysteriskt jävla hubbabubbabra det här fantastiskt meningslösa bitterfittiga dravlet var!

LÄS FÖRIHELVETE LÄS OCH DÖ EN SMULA

tio wasabisar av tio möjliga

alla andra bloggnördar kan slänga sig i väggen. bättre än så här blir det inte!

något som stör mig...

alla jävla anorexidemoner där ute känner ni igen er

(saxat ur en kommentar till en tjej på en blogg som kämpar mot en ätstörning men den passar fan in på er allihopa!)

du verkar vara en mycket insiktsfull och smart tjej och jag vill absolut inte att du ska uppfatta som att jag dömmer dig varken till höger eller vänster. jag ville bara uppmana dig att kämpa i rätt riktning och åt rätt håll.

du får döma mig hur hårt du vill, för den sidan av mig förtjänar det. anorexin förtjänar alltid att bli dömd och framförallt fördömd...men jag tror att många anorektiker faktiskt väljer att missuppfatta och missförstå på den punkten vilket triggar anorexin ännu mer typ "buhu alla hatar mig för att jag är så fel nu ska jag svälta ännu mer för jag är så dum och fel och ful iallafall"....men det är ju inte det det handlar om. det handlar ju om att fördömma det anorektiska beteendet och en arorektiker är aldrig sin sjukdom egentligen hur gärna hon eller han kanske i sitt sjuka tillstånd vill identifiera sig med det....hänger ni med?




vissa går i taket när man hejjar på deras friska sida och uppmanar till friskhet och blir nästan galna av ångest för att de inser att de någonstans e på väg åt rätt håll. eller snarare sjukdomen blir galen för att den är rädd för att den ska försvinna och ta mindre plats.

jag kan det här mönstret. jag har också varit livrädd för att bli frisk.

idag är jag livrädd för att alltid fortsätta vara sjuk. det här håller inte i längden ingenstans. och för varje dag som går idag tillskillnad från vägen ner så inser jag hur förbannat jävla krävande vidrigt och äckligt det är att leva ett jävla liv i fullkomligt självhat. styrkan i anorexin är fortfarande så kraftig och enorm att den bokstavligen kan välta omkull mig mitt på gatan, få mig att skaka i skräck och kramper av att hålla i en jävla smörgås och mer avancerat tvinga ut mig mitt i natten på galna språngmarscher, vägra släppa ut mig genom ytterdörren eller sy ihop min mun med osynlig och trubbig taggtråd dagar i streck.

ändå ser jag helt kärnfrisk och levande normal ut på ytan. för att jag dagligen bedriver en slåsskamp och fight mot en demon som jag lärt mig lura bättre än den lurar mig, eller vi är på samma nivå iallfall.

så JA JAG FÖRSTÅR!

det är inte ett dugg kul att bli dunkad i ryggen och höra att man ser så jävla mycket bättre ut och att "oj vad rosig och fin du är om kinderna och tjohej vilken livsgnista du har i ögonen eller värst av allt, du ser mycket friskare ut i kroppen"

fetare möjligtvis

fetare

fetare och med en mer levande vardag för i fett finns det energi och bränsle som gör att man kan göra saker som man inte pallar under dagar veckor och månader av svält och under tryck av demoner som dagligen skriker nej nej nej till allt som gör livet värt att leva

så ja jag är fetare och mer levande men jävligt jävligt långt ifrån frisk

men om man ser på det rent kargt så slåss jag faktiskt hellre med mig själv än en labil pojkvän, en risig bostadsmarknad, dödliga kolletktivtrafikanter, ett pillermissbruk, överkonsumtion av alkohol, bakisångest, falska kollegor, obetalda räkningar, hamburgare på macdonalds eller andra "vanliga triviala ångestsyndrom" som hela jävla pöblen ligger sömnlösa över och vrider sig i sängarna till om nätterna...

jag känner inte eran ångest, jag vet inte vad som gör ont i era magar och om ni har läget undr kontroll 24 / 7 eller inte. jag tvivlar på det men grattis om ni lyckas.

jag vet iallfall vem min motståndare är och jag kan våra fighter utan och innan och för varje dag som går så lär jag mig mer och blir starkare.

långt ifrån frisk men fucking growing stronger alright!!!!

idag regnar det smaragder...



efter regn kommer sol och idag är jag långt ifrån den galenskap jag befann mig i igår på mitt vardagsrumsgolv. långt ifrån en längtan efter kalla inpackningar i iskalla lakan med en varmvattenflaska under fötterna på ett mentalsjukhus två decennier tillbak i tiden.

idag är jag profeten från samarkand och jag har vandrat bort min ångest som den knasigaste mesiasfigur tagen ur en biblisk saga. jesus släng dig i väggen.

idag ligger det små små gröna smaragder strödda längs med grusvägen i årstaviken. kan ni se dem? det kan jag! ibland finns det en fördel med att va lite galen.

hon har blommor i sitt hår typ...

jaja.

jag har gått ja. jag har gått och gått och gått sen strax efter klockan två i eftermiddag. benen ville liksom inte ta slut. duracellkapaciteten i kroppen var maxad och jag är glad att jag vandrat hela dagen för nu slipperjag kanske irra runt i natten som ett spöke nere vid vattnet.

skönt väder ute var det också. lagom svensk sommar. inte för varmt inte för kallt inte regn inte sol.

gick en helskön första etapp längs med allra käraste Årstaviken och lika allra käraste Dominik in till Medis och hann sen helt oplanerat ramla in på banken precis innan stängning och fixa med allt det där som man absolut inte har lust att fixa med och stå och slösa dyrbar kötid på en skön sommardag. tog femton minuter istället för två timmar som det gör när man planerar att gå till banken.

häppa vilken lättnad

sprang sen på Nils with the SkillsGötgatan och rökte en välförtjänt cigg innan jag pinnade vidare hem till Hannakorven som bjöd på världens bästa dunderbröd som såg ut att vara gjort på bark men smakade gudomligt ihop med en svindyr soyalatte från cafét på ringvägen 131 men tjejen i kassan e så jävla härlig så hon får gärna råna mig på cash där när jag står och e krånglig och specialbeställer mina jävla en miljonstegslattar.

fick förresten en svinfin present från Guld-Klabbe som kanske kommer gynna fler än mig i framtiden. En mojäng från Creative som man kan filma med och tjonga in i datorn på nolltid. Hej Hå Videoblogging here we come...vad tror ni om det ? Hannahkorven slängde med en ny mp3-spelare också så nu kanske jag äntligen kan få ordning på mitt musikfattiga liv.

sen gick vi runt hela Hammarbytjofräset fast på södersidan förbi café Fåfängan och jag upptäckte att det faktiskt fortfarande finns fantastiska promenadstråk där jag ännu inte hunnit sätta mina små tamaries.

strosade längs söders höjder och Fjällgatan, Katarina och Mosebacke, smuttade lite på en dagens och sen gick vi världens kortaste Götgatan ihop tills hannah avvek hem och jag tog sista biten själv tillbaka längs med vattnet över Skanstullsbron mot Årsta.

nu e klockan snart halv tolv och jag mår precis så där fantastiskt bra som man gör av att var utomhus och bara gå en hel dag.

dessutom så har årstaviken fått en ny ton en ny nyans en grönare färg. om det är regnet eller sällskapet som målat smaragdfärg på träden och buskarna är jag inte helt säker på, men det var liksom tryggare att gå hem i halvnatten än på länge.

lugnet utifrån har ännu en gång spridit sig innåt.

jag kan andas idag.

hell jävlar vad jag kan andas.. just nu andas jag så att jag nästan blir blå i ren girighet för ag vet inte när jag kommer kunna andas så här djupt och friskt och äkta igen.

och så ramlade himlen ner igen...



med dunder och brak, skyarna öppnade sig och min mentala nivå var ungefär lika stabil som det svenska sommarvädret igår.

jisses.

hade bara kontakt med mig själv under ett fåtal minuter under hela dagen eftermiddag kvällen och då gjorde det bara så jävla ont alltihop så jag flydde tillbaka in i helvetet igen.

missmissmissmissmissmissmissmissmisslyckande

inspirerad till en fråga om food hangups...

om man ens kan tänka på mat efter att ha utplånat slakthuslukten?

oh ja! det kan man! ;)

tur för er som läser uppifrån och som inte lever i mitt nu...

ah ja blev lite inspirerad av
Pyttis-Annas Food Hang Ups inlägg!

jag har ju ganska många sånna även om jag inte är lika manisk längre...men mitt liv skulle inte bli det samma känner jag om jag var tvungen att leva utan

Saffransglass
Wasabiärtor
Frozen Margeritas

lägg till lite kyckling, halloumi, danskt rostat rågböd och avocado och soltorkade tomater till det här och jag kommer aldrig be om något mer i hela världen...inte ens champinjoner...

kanske lite kall skumpa ibland iofs och kaffe på morgonen med soyamjölk eller laktosfri mjölk och jordgubbar och vattenmelon och nybakta croassineter med smör och marmelad och vaniljyoughurt och lönnsirap och dinkelmjölspankakor och spenatstuvning ägg och blodpudding...parmesanost, ruocola, rödvin och cigaretter...

sen e jag safe...kanske =D

fast den knallstarka chilioljan med soltorkadtomatpasta och vitlök sörjer jag än idag...måste ringa gamla kocken och be om receptet.

annars vill jag sova snart

e mycket trött efter att ha banansovit två nätter på soffan.

trött lite frusen men lycklig och varm i själen...

men foodhangups var det ja....

när jag var liten åt jag i en period enbart frallor med glada kossanmjukost på och drack te med asmycket mjölk och honung till frukost tex och så älskade jag friterade calamares med pommes och aioli. dvs jag var som lyckligast under vattenfestivalen på sommarhalvåret typ =)

kom igen ge mig ett foodhangupminne eller nån tix fixgreja från nutid!

IIIIIIUUUUUCKKKK!!!

DET LUKTAR DÖDEN I MIN LÄGENHET!!!!!

faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan glömde slänga soporna innan jag stack ut på landet.



det har rådit likvaka i min sopkorg...en miljard bakterier har sörjt bortgången av en före detta kycklings massakrerade och lemlästade kroppslamsor.

ruttna inälvor, solvarmt bubbligt blod och härsket fett och möglig kycklinghud.

så luktar det här just nu. i köket i hallen, om alla kläder, i min säng, på toan...om någon kom hit och bakisbajsade i toan och kräktes i handfatet skulle det förbättra situationen avsevärt, höjja standraden på doftnivån...och observera jag är fortfarande förkyld och tyckte det luktade rosor och hav på Willes utedass så för en normalfrisk näsa tror jag faktiskt inte att det är uthärdligt att vistas härinne.

om jag somnar nu och inte hör av mig innan kvällen får ni ringa nån...då har jag kvävts till döds i de ruttna likångorna.

åh va härligt att va tillbaka i stan

Tynningö

...packade ner en bibba fjortisvin lite champinjoner och hoppade i en klänning och stack ut till waxholm med båten.

hej då stan, hej då alla.

fantastiskt.

dansade runt i skärgården, lekte pirat, rodde roddbåt och höll på att kissa i byxorna när Nils with The skills trillade i sjön lite överfröfriskad på hemmajäst hallonvin klockan halv fyra på morgonen.

annars har jag spelat kort, ätit gott och mest latat mig. kuprinolat en verandra, pysslat, fejjat och plickplockat städat och käkat pistagenötter och druckit punch typ

rehab i världens bästa vänners lag.

utan dem hade jag nog dött förra sommaren...på riktigt.

Burntoutpunks i mitt hjärta.

26 år gammal då ska man hålla käften...



diskuterade följande scenario med god väninna med lösenordskyddad privat blogg häromdagen.

din framtida arbetsgivare googlar ditt fulla namn och hittar din blogg där du skriver om ångest demoner och hjärnspöken som besöker dig på nätterna. plötsligt står de fina spalterna i ditt cv som ganska bleka mesfisiga kyrilliska bokstäver i jämföreslse med de hårda ord du yttrar i vått och torrt om ditt inre känsloliv full on screen på nätet.

varför är det så innihelvetes tabu att må dåligt och stå för det. ni som bara läser bloggar och aldrig skriver fattar ni vilken självterapi och vad skönt det är att förflytta alla de där mörka lite förbjudna tankarna rakt ner på tangentbordet i datorn och låta de stanna där istället för att vandra omkring uppe i skallen som hungriga hjärnspöken.

att jag går över skanstullsbron hem efter att en polare kanske svikit mig, sagt nåt taskigt och jinsen skär extra mycket in i häcken en dag, min chef e dum på jobbet whatever och tanken slår mig "nu fan gör jag det nu hoppar jag" tror jag varenda jävla medelsvensson kan känna igen sig i. att lisa känner för att hoppa ut genom fönstret en morgon när hon e trött som en alika eller gnabbats med sambon igen gör henne inte till coco nutcase. högst sannolikt, gör hon sin latte och brer sin macka till fruskost som vanligt och skulle aldrig fullfölja sin impuls att kasta sig handlöst ner i bakgårdsbacken. men fråga är låter hon någonsin det där onda svarta äckliga fröet som gror i hjärnan komma ut.

vad skiljer oss åt.

vi dramatiska ångestbloggare och resten av pöbeln. inte ett smack mer än att vi kanske vägrar hyckla inför oss själva eller andra och bara låter det där bajset som många uppfattar som toalettbesök komma ut för att vi mår lite bättre av det.

vi diskuterar vidare min begåvade vackra smarta väninna och jag och kommer båda fram till att det är precis som när man lättar sitt hjärta för en god vän. tänker man hemska tankar är de fruktansvärda att dras med ensam mol alena men låter man de komma ut, på papper, på nätet, till bästa polaren eller hemliga dyra psykologen skitsamma så är de faktiskt inte lika farliga nästa gång de dyker upp. den största skräcken sitter ju i skallen och blir sällan verklig. det är ångesten inför att himlen ska ramla ner som är den värsta, inte själva det fakto att den faktiskt gör det.

det är ju trots allt bara tankar. hjärnspöken demoner kalla det vad ni vill. jag har ingen prestationsångest gentemot min blogg. meningen är inte att fylla den med insiktsfulla genomtänkta inlägg för någon annans skull och vinning. den är min och den skrivs lika snabbt som jag tänker, därav alla jävla stavfel och kluriga meningar emellanåt. jag går aldrig tillbaka, jag censurerar ingenting och jag publicerar omedlebart utan att läsa igenom ett smack. för till vilken nytta? ändra det jag tänkte till något mer passande välstädat?.

skulle inte tro det.

sånt har jag fullt upp med 24 /7 i resten av min vardag. smart va? så slipper jag göra revolt på min arbetsplats och hälla diskmedel i fikakaffet och strö arsenik över mazarinerna eller vad riktiga galningar kanske hittar på för att lätta på trycket som uppstår emellanåt i den mänskliga hjärnan när man inte kan sortera alla sina intryck i sitt liv i korrekta fack som känns bra längre.

jag är 26 år snart, inte 16. jag klankar inte ner på 16 åringar som skriver svarta dikter och poems och blod, svart regn och tårar eller citerar marilyn manson.

alla känner alla e ledsna och alla behöver avreagera sig emellanåt. somliga oftare än andra. herregud alla går på toaletten och pratar om det och andra gör det inte. jag tycker bajsbloggeri är lika intressant i dubbel mening. vi måste ut med skiten varje dag för att må bra.
Hanna Fridén fattade det för långe sen och hon har gjort dundersuccé och karriär på sin insiktsfulla roliga blogg och vad jag vet drar hon in bra med cash på sitt rättframma språk.

så vad är alla ni andra rädda för?

va?

om det luktar illa, läs då för i helvete inte och om det svider i ögonen för att någon törs och inte ni för att ni sitter med en jävla zuccini i röven och e så jävla uptight att allt som publiceras ska va perfektion och dofta rosor och glänsa diamant så spelar vi helt enkelt inte i samma liga...

och tur det för hur fan hade em i fotboll sett ut om alla höll på samma lag.

säg aldrig åt mig att växa upp igen. jag är lagom brådmogen som jag är sen cirka 6 års ålder och det räcker kan jag lova.

fri! fri fri fågel...

hon pryglar mig men hon gör mig också fri.



klockan fyra på morgonen demonen försov sig en timma och 45 minuter inatt även om jag minns ett hastisgt uppvaknande och en blick på klockan vid nollfyra så somnade jag väl om...kanske fortfarande full vem vet? hursomhelst så vaknar jag inte på riktigt fören kvart i sex kallsvettig med ett ryck flyger upp ur sängen som om jag blivit attackerad, tagen på bar gärning mitt i något hemskt.

drömt demoniska mardrömmar igen. vet så väl att det bara är skitdrömmar och skitdemoner men kan inte ta mig ur det kan inte vakna. sådan dröm sådan verklighet.

vågade inte somna upp så jag gick upp, gick ut, försvann, rymde till där jag kan andas nere vid vattnet. innan sex på morgonen är årstaviken nästan bara min. precis som mitt i natten på vintern då är den också bara min. min och fiskarnas. min och morgonsolen, min och kanske någon enstaka joggares på sin höjd, han som sprang förbi mig idag sa "hej" förresten, den andra som gick förbi med sin hund sa ingenting men det var nog för att jag var lite galen och lekte titanic på utkiksplatsen och hoppade runt som en bergsget mellan borden, bänkarna och stubbarna och trästocksgymmet.

på väg hem saknade jag vattnet och fiskarna så jag lyfte på haspen till koloniområdet....bara för att...titta? yeah right...vem kan motstå klarröda smultron hallon och jordgubbar, vinbär och rabarber klockan halv sju på morgonen en lördag när ingen surig kotte till kolonilottstant är i närheten för hytta väsa snäsa brumma.

vi polacker är inte bara en jävlar på kycklingsoppa och tvätta toan med ajax vi är ena tjyvaktiga jävla också men det vet ni redan va?

plockade dock max tre grejor på varje buske så jag kände mig inte så barbarisk...man e ju ehhh demokrat eller?

hemma nu igen sitter på ballen och har dragit ner huvtröjan över roadkillbarret för att slippa få morgonsolen rakti i ögonen.

i eftermiddag ska jag träffa ligan och grilla lite i vitan hurra! lyckan efter kycklingslakten fortsätter fortplanta sig =)

tillfredsställelse...



vilken terapi vilken lycka. jag har typ knullat mina demoner i häcken i köket.

det här kan bli bra det här kan funka. får jag göra det här en timma om dan e jag safe.

pratade med mamma i telefon som gav mig det eminenta förslaget att göra kycklingsoppa. hon känner mig moder. eller vi är hemskt lika hon och jag. när någonting är svårt reagerar vi i mani och barberi. antingen städar vi tills vi tappar huden på händerna och knäna blöder eller så lagar vi mat och slaktar djur. tänk vilket hustrumaterial vi är båda två. mamma är uppväxt på bondgård i södra polen så hos henne sitter det i sen barndomen. jag härmas mest och det funkar.

jag har dödat en kyckling nu för första gången i mitt liv sen hemkunskapen i åttan. och det var tjaaa. mycket tillfredsställande. med olika vassa verktyg hög musik och massa blod inälvor och fettslamsor och senor och kycklingsaft i hela ansiktet släppte ångesten ( där sänkte jag nog min hustrugiftasbort faktor något men skitsamma )

jag har slajsat, mördat slitit och rivit kött från det lilla kräket med bara händerna och tro mig, lejonet och katten och rovdjuret inom mig ville egentligen bara slita åbäket i tu med tänderna helst, men jag avstod enbart pga salmonellarisken som jag är hjärntvättad med sen fem år i danmark ( alla danska kycklingar har salmonella ALLA, så säger danskarna iallfall ingen spagetthi carbonara här inte)

nu mår jag bra.

slafset har omvandlats till kycklingsoppa som står på långkok med vitlök chili ingefära och cayenne.

fileéerna ligger i marinad till morgonsdagens picknickmission i vitan.

jag har egentligen inte lust att äta nåt utav det men att laga mörda och lemlästa maten är nästan bättre just nu än att faktiskt äta den.

annars känner jag mig otroligt ensam just nu. skulle vilja bjuda hem vem som helst på vad som helst. här finns liksom en uppsjö av allt.

Menyförslag!

hotellfrukost med tre olika sorters youghurt, vanlig och laktosfri och soyavarianten, färsk frukt, melon, körsbär, avocado, ägg, kaviar, pankaksingredienser, hembakt rågbröd som ligger på jäsning / surning

eller vad sägs om lunch? rökt kalkon eller chilimarinerad kyckling med röd quinoa, färska champinjoner, babyspenat och ruucolasallad, rödlök och riven parmessanost eller feta med rostade solros och pumpakärnor och hemmainlagda soltorkade tomater?

middag. ugnsbakad lax eller torskfilé med cashewnötstäcke med smak av ingefära chili och honung ( riktig honung från Linnsans landställe i värmland) med fullkornsbullgursallad och lite fräsch Sangria med vindruvor äpple och annans till?

drinksugen?

frozen margeritha på antingen jordgubb/ hallon eller mango / melonblodapelsin med en touch av ingefärssorbet.

buhu...och ingenting ingenting av allt det där pallar jag att ens drömma en halv mardröm om att peta i mig på egen hand.

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!!!!

nu åter till kycklingsoppan...

hostmedicin och vitlökssoppa



jävla kroppjävel

sammarbeta för fan

har iallfall fått i mig lite vitlökssoppa nu hurra hurra och efter en halv mugg och fyra vitlöksklyftor kände jag typ ett halvt uns av smak...

vill bli frisk NU!

hur kul är det att käka glass när det bara smakar kall hårdvispad grädde liksom....


nej nej nej

handlade mat med mamma idag...mat för vanissingt mycket pengar

nu står den bara här och skrämmer skiten ur mig...jag har inte gjort mig förtjänt av allt det här. det är slöseri, överflöd och egentligen bara skit. känner mig skamsen och skyldig som fått så här mycket och mat dessutom.

bröt ihop på köksgolvet när mamma gått. kände mig så...well övergiven, fast allt e ju mitt eget fel. mamma erbjöd sig att stanna och laga middag om ja inte pallade själv och det hade varit så fint. en minut efter att hon gått ville jag springa ikapp henne gråta skrika krama om henne och bara be henne stanna för alltid och inte lämna mig i all den här ångesten. men det var försent. hon hade redan hunnit iväg, utom synhåll.

är ensam hemma i tre veckor dessutom. Linnsan e på tågluff och jag e fan förkyld. vill egentligen bara fly ut, men värdelöshetstankarna har fortplantat och förökat sig.

rädd för att bli hungrig
rädd för att inte kunna sova ännu en natt
rädd för att kasta mer värdelös kvalitetstid på att bara gå runt att vara rädd

men det är den bistra sanningen.

jag vill va din mästerkock jag vill blanda dig en margerita.

men inte själv. själv törs jag ingenting

verkligheten smyger sig på ännu en gång

fan

blir det bättre imorgon? snälla säg att jag e bättre imorgon.

jävla hunger, jävla demoner lämna mig ifred please...

buy me...

a strong one...

just nu e jag lika gratis som motsvarande två tre enheter "happyness in a bottle"

give in, throw away, tjohej...


slurp...

och så var vi på at igen...

skaldjurssalladlunch med moder
förbannade den timlånga kön på banken
plockade upp finaste mia istället och gick och köpte en tröja
tog en drink
och en till
hej debaser slussen
hej då ronniemonster



jag kan inte få nog...aldrig...

får inte somna ...förlåt däcka för tidigt bara...orkar inte med klockan fyra demonerna en morgon till...de e hjärtlösa av bara den....

sällskap någon???

jag har frusna bär och tequila i frysen...

jag borde...

verkligen försöka somna nykter idag...

shut up demon, shut up!


good dag...

lite snurrig kanske men den bjöd å fika hos finaste Anna Panna på Söder Glöder, lite hangout i en trappuppgång strandad på grund av ösregn igen, lite randome shopping och en skalle nerkletad med blekmedel och god middag i fagert sällskap och lagom mycket vitvin.

hoppas kunna sova ikväll

gårdagsnatten var inte okej

minns inte så mycket men jag var uppe och angstade rätt ordetnligt med pilatespass och städnojja och bytte säng fram och tillbaka ett pargånger och fattade ingenting.

tror jag somnade på riktigt kanske runt halv fem fem.

lunch med mamma imorgon...

skitskraj, apsskraj, dödsförskräckt.

stackars mamma som måste träffa dekadenta förstörda dottern och hennes gigantiska kroppshydda.

jag spyr på mig själv. äckel äckel äckel. för mycket kropp överallt, för mycket kvinna...ta bort!

längtan efter bubblan är större än någonsin och tack alla fantastiska vänner som ändå drar släpar och sliter ut mig dag efter dag så att demonerna får så svårt svårt att vinna.

jag har alternativ, det finns hopp, det finns liv, även om det kräver minitiös planering och massa snurrande...

och så en till...



bästa medicinen när allt annat gör lite ont...

kroppen hjärtat, själen...

frozen happyness in a beautiful glass!

Beautiful Bea och jag tog en shoppingrunda på söder (rekordsnabb shopping med destination Mosebacketerassen) där mötte vi upp Gittan Carolicious och gamla Bettan och sörplade coctails tils vi blev gröna, då var det vingelcykelfärd hem i vanlig ordning och nu känner jag att jag lagt mig för tidigt (däckat snarare kanske ) lite i obalans. Vaknade nu och har mentaldövat lite till med ett pilatespass.

jag vet jag finns inte i det gröna glaset, men var är jag då???