Fina Fina Nils...

Jag fick ett fejsbook mejl från Nils with the skills

okej, this is the deal, jag är tillbaka från tyskland med en jävla massa sprit i påsen, vad gör jag för kul grejer på vit rom, vodka, tequila och nån sorts jävla äppellikör. hit me master!

// Nils with the Skills



Smickrare där, han fick ett så påass utförligt svar att jag tänkte att jag lika gärna kan dela med mig till er allihopa. Så här gör man good shit av cheap shit! Alla recept är räknade på sexor! en drink per fyllskalle alltså!

Av vit rom gör man fördelaktigast Mojjitos såklart!



tre stora teskedar rörsocker två limefrukter i klyftor och en rejäl knippe myntablad mosar du i ett glas eller en mortel häll på rommen och skaka som fan och toppa med krossad is och garnera med valfritt pynt =) och en dash sprite eller sodavatten ( det här alltså en shortdrink ska alltså inte hällas upp i groggglas utan i whiskeyglas typ)

vodka smaksätter man själv



vodkan blir roligast om du river ner en jävla massa ingefära och lite sockerlag och låter stå så länge du orkar hålla digsen kan du blanda den med ginger ale och lime svingott! annars är vodka trist och blandas bäst med turkredbull eller schweepes whatever...eller ha i frysen och shotta rent!

tequila gördu helt klart frozen margeritas på.



köp roses grenadine på konsum ( fin knallröd flaska som står i essens och drinkmixerhyllan finns även på systemet)

en sexa tequila, tre centiliter grenadine, två deciliter frusna bär ( jordgubb hallon mango är bäst att blanda...mest jordgubb och sen hälften hälften hallon mango) en stor tesked vanililnsocker, fyra istärningar ner i en mixer, mixa som fan ha i en liten skvätt saft eller läsk om konsistensne känns lite för trög och servera direkt med sked i stora fina coctailglas) om den blir rätt ska den bli som en sorbetglass så att man kan göra en topp på den och lägga ett bär på toppen och så ska den va knallrosa annars har du misslyckats. shame on you med bästa receptet bara pröva igen ;)

äppellikör låter skitäckligt och jag tror inte jag skulle dricka den alls ( är det apfelkorn så ge bort den till nån punkkompis eller drick nångång om du är sjuk och behöver få upp aptiten..funkar bra som apretif om man vill shockväcka magen)

good enough for ya?

låt mig veta hur det går med experimenterandet och om du behöver mer drinktips!

// RR

Kommentarer
Postat av: emma



jag blev inte alls törstig nu. nejdå.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback