Söndagslyx och Sensationsjournalistik...

sen Älgen trillade ner i poolen i falukorvsland har jag väntat som en ettrig iller på nästa sensationsdrev och nu är det HÄR>>>

Söndagsfilmen med Nicolas Cage blev avbruten på TV4 igår och redaktionen blev nedringd av desperata arga och hysteriska tittare som tydligen tyckte det var skandal och förfärligt med mera att de fick sin lördagsmyspyskväll så abbrupt förstörd och avslutad. Själv så jag halva, gav upp efter första halvlek och blandade Amaretto sourze istället. Men för er andra som fortfarande känner er blåsta lugn bara lugn...fyran kompenserar och för er som missade att filmslutet sändes imorse efter nyhetsmorgon kan ni se slutet på nätet istället där ligger det små klipp att ladda hem för alla despos!

my gosh!

jag hade en fantastisk söndag iallfall, förkylningssåret till trots. shoppade vinterjacka size anti-zero med mamma på MONKI så om ni ser en grå gräddbakelse vingla runt på stan i december så är det inte barbapappa, Baby-michelin eller mumintrollen som är ute och går i förklädnad det är RONNIE ROADKILL i sin nya übervarmavinteroutfit. Dress to impress? Hell no! Jag slår ett slag för min fysiska överlevnad bara så jag kan ta mig ut genom dörren i vinter.

Idag var det dock varmt och skönt. och efter lite najs bubbel i bland andra Raaz Mataaz fantastiskt sällskap på clubPigalle så tog jag och Linnsan en låååång promenad hem över söders bakgator (shit jag fick typ energi till att springa marathon av den där rostade nötröran till dessert-browniesarna)

jag hade kunnat gå hela vägen hem till förorten men vi gav oss vid liljeholmen eftersom Linnsan skulle vika av mot Årstaberg där jag vidare med tuben...

så jag kompenserade med lite dammsugning, cd-sortering och allmänt röj här hemma istället. nu är jag socker speedad, försöker undvika söndagsångesten som trummar inne i skallen och känner mig sådär halvt omotiverad till att koka brysselkål till morgondagens matlåda efter att ha avnjutit lax med pepparrotskräm handskalade räkor i dillcréme och smörade croissanter JAG ÄLSKAR CROISSANTER! mohahahha smörat smör!!!!!

well men martyr som jag är så älskar jag att lida lite för alLt som bjuds av livet sen som är gott. dET smakar så mycket bättre då. vem fan tycker det är kul att sitta hemma i värmen och dricka varm glögg och käka pepparkakor om man inte fått frysa och plågas lite ute i snön först liksom...då försvinner ju hela poängen. då kan man lika gärna sitta på sin magra stjärt och svälta och va tjurskallig...och vem vill det? va va VAAAA???

nej ut och aktivera er er fanskap till boskap. eremiter och egomartyrer har igen något gott av, må ni ruttna och dö i er självömkan där hemma i garderoberna!

sååå

conclusion!

varma jackan = very nice
iskalla bubblet och rostade mandlar = even more nice
bästa sällskapet och långprommis = pricken över iiiiiet!!!!!

nu e jag fett peppad på ny vecka, mera lek och redan jävligt törstig iochmed att jag var hemma nästan hela helgen!

hur har ni haft det?

Kommentarer
Postat av: Majs

Nästan hemma hela helgen??? Tss..
På fredag kan du komma till G så ska jag blanda en diarrédrink åt dig-->

Postat av: ronnie

Hell Yeay i´ll be there! utan bajsvatten i drinken tack! men annars ses vi redan på onsdag i mörkret på GT...där får man för övrigt endast konsumera skitstarka Gin och Tonics...annars gör man fel!

2007-11-25 @ 22:40:30
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se
Postat av: Majs

Jag dricker bara smirrnöff-ice, men en å en annan drink kan säkert slinka ner. om man får mera sprit än vad man begär.. sloffs sloffs..

2007-11-25 @ 22:43:27
URL: http://gaykvitter.blogg.se
Postat av: ronnie

majs!! i somras var jag var på turné i nordnorge i sju dagar...den enda proviant de erbjöd oss var älg-lapskojs och smirnoff ice. vi var isolerade uppe i skogen så det var slisk eller slabb som gällde för att överleva. efter tre dygn med smirnoff ice så åt jag för första och enda gången motvilligt lapskojsen då jag höll på att försvinna av smirnoff ice dieten...sen dess pallar jag inte slisket...jag springer om nån erbjuder mig smirnoff ice...springer blir hysterisk och fäktar med armarna eller så får jag svältassociationer och sveper den instinktivt för att överleva, it goes both ways...

2007-11-25 @ 22:55:49
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se
Postat av: Vill ha monki jacka

Åh, kan inte du lägga in bild på dej i monki-jackan? Skulle vara skitkul å se, vill se gärna ha den men vet inte hur den ser ut på... Vill ju inte åka 20 mil till en monkiaffär bara för att prova den. Du är bäst!!!

2007-11-25 @ 23:13:21
Postat av: ronnie

vill ha monkijacka: darling jag tror det är kört! självklart ska jag fixa en bild men som det ser ut i dagsläget fick jag iallfall sthlms sista ex ;) de e slut i storstan men får du tag på en ute i landet har du fan tur! det är den grå parkasen i oversized fluffmodell jag norpade, en grå med överdimensionerade proportiner så jag ser ut som en prinsesstårta fast en grå sån...

2007-11-25 @ 23:20:32
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se
Postat av: Majs

Jag har en AIK tröja som var en utav dom sista som såldes runt 1990-talet. monki VS aik :)

2007-11-25 @ 23:41:11
URL: http://gaykvitter.blogg.se
Postat av: ronnie

jag har en gång tillägnat en aik-tröja ett mycket långt blogginlägg...om jag hittar det ska du få länken...för kärleken till det den tröjan en gång var värd equals faktiskt monkijackan

2007-11-26 @ 00:12:04
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se
Postat av: Majs

Åh, leta leta leta!

2007-11-26 @ 12:22:58
URL: http://gaykvitter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback