brunt djur som bor i skogen...

tår i ögat vilken fin helg...

jag hoppade som en otålig bambi på nålar upp och ner på taket i väntan på att bästaste finaste Stella Stonka Stardust skulle simma iland med Finlandsfärjan i fredags.

Lördags var jag mest inne i nån sorts dimma hela dagen och krockade med väggen ideligen innan jag lyckades pussla ihop mig själv till människa nog att möta mig själv, världen och smygkika lite ner i ett glas med bubblor.

Det ramlade in ett par fagra gaseller här uppe på taket och tack och lov inte ner från taket så vi trotsade kylan och tog hissen upp och sen halkade vi ner till Folkungagatan och Klubb Gås för att dansa till Silja Linebåts atmosfär med bra dängor lagom sent innan vi ett par timmar senare än Askungen som så många gånger förr tog varandra under armen och besteg ett litet berg och sen däckade sött med smaken av äppelcidervinäger i gomen och en kallsvettig känsla i fötterna.

dopade mig själv lite i morse med ibumetin och acetylsalisyra och lite mer äppelcidervinäger och konstaterade att nej, allt blir inte bättre av att man blandar det.

promenerade ner till Ringen och käkade lunch i Ringenhålet aka matakvariet och njöt av att det var så sjukt trevligt att käka mat på en plats jag inte skulle vågat sätta en imaginär tå på för två år sen och nu var det som den enklaste och trevligaste lilla syltan i världen.

pigg som en nytänd cigg och med världens bästa shoppingsällskap hade jag snart fem ganska tunga kassar med feel-good equipment i ena näven och en otymplig men snygg väska i den andra.

its the small things that matters och mitt kök har med lite piff och pryttel förvandlats från studentbostadskvart med besticken ståendes i en kaffemugg till på väg att bli ett hem med ett diskställ som faktiskt funkar att ställa disk i. fatta att jag under väldigt lång tid ransonerade ner mitt käk till den grad att ajg faktiskt inte behövde bekymra mig om att köpa varesig diskmedel eller diskborste eftersom jag aldrig åt något från en tallrik, än mindre tilllagade något i en kastrull.

Så, för att inte avsluta en skitbra dag fel så kokade jag soppa på mer än spik och dukade med tabletter servietter och vinstop och efter att ha konstaterat att soppan var en succé och vinet liksaå så ramlade vi ner för Fjällgatan  till Tjärhovsplan för att bara för sakens skull bråka lite med juggemaffian i dörren på BB innan vi gav med oss och möttes av glad överraskning och Björn Gustavsson som showade arslet ur hela haket som vanligt.

hemma i min älskade jävla förbannat sköna duxsäng nu som kors i taket faktiskt har gett mig hoppet om kärleken till sömnen tillbaka.

JA JAG KAN SOVA FLERA TIMMAR I STRÄCK PLÖTSLIGT...SJU ÅTTA I SNITT HÖR OCH HÄPNA ÄNNU EN GÅNG!

så det tänkte jag göra nu...men först måste jag resa mig ur sängen och stänga av min lilla semiportabla väsk-tv på knappen eftersom den är från tiden innan fjärrkontrollen och gör jag inte det så kommer jag väckas av sändningarna på svt 24 hela natten igen och jag vägrar...måste installera tajmer på väskteven visst.

kram och godnatt alla skatter!

Kommentarer
Postat av: Lina

Underbart att du börjar hitta sömnen igen! Sov gott!

2009-02-16 @ 20:30:07
Postat av: ronnie

fast inatt gick det åt skogen... hähä

Postat av: Lina

Äschdå! Vilken tur att det kommer fler nätter att göra nya försök på då!

2009-02-17 @ 22:50:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback