Beware of the Cowgals!!!



"The Big Ass Barbeque är det viktigaste som har hänt den svenska feminismen sedan ja, Fittstim. Bättre pop/muskel-feminism finns inte i det här landet, eventuellt i världen. Se dem. (turnédatum och infor,
här)"

Ja shit vilka fina recensioner till favvotjejerna TACK WASTELANDBLUES och mer ska det bli...

På lördag kommer The Big Ass Barbeque återigen till stan för att vända upp och ner och in och ut på allt du inte vågade tro var möjligt att framföra på scen. Vi snackar skitheta cowgals show piskor lasson och varité som kommer få dig att kissa i honung. Sveriges snyggaste produktionsbolag Ruby Rose Productions består av Agnes Rosenberg och Rebecca Westholm och tillsammans är de hjärnorna bakom projektet Big Ass Barbeque.Tillsammans med bland andra Johan Antilla, Stefan Sundström och Lars Demian gör de Fredsgalan Ein Bisschen Frieden på Kägelbanan nu på Lördag i Stockholm.

Se dem röra runt i Gubbväldet, gå dit och skrik, "viktigast sen Fittstimm", och var med från början, i sommar börjar resan när Big Ass tjejerna ger sig ut för att röra om i könsgrytan...missar du chansen att se dem nu måste du vara dum i huvudet!

Kommentarer
Postat av: Sigvehelena

Thanks for your hard work,the info ,links , and rescourses are an asset to our business.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback