mor ror och far e rar...

mamsen tog med mig och handlade mat idag, det blir liksom inte ordentligt gjort annars...så lätt att fuska. och trots än att mamma är sämre på att handla egentligen än jag så anstränger hon sig så jävla hårt och mycket för att det ska funkaoch den ansträngningen skådad ur mitt perspektiv är värd mer än all skumpa i världen. tack tack tack underbara älskade mamma och fan i jävlar mig det börjar faktiskt gå bättre tillochmed med jävla matinköpen...snart kanske jag kan själv...jag kan mer och mer själv iallfall...kommer inte bara hem med burksvamp och jalape¨nos som jag ändå inte törs öppna...

men det tar väl ett tag innan ränderna går ur helt antar jag, men framsteg framsteg jag kan arbeta mig igenom en mataffär på under en halvtimma utan att drabbas av manisk panik och rusa ut tomhänt och lägga mig på asfalten utanför och hyperventilera. grattis ronnie!

far skickar små lustiga mejl från sitt internetcafé i öst på en svenska som mer och mer stavas som söderkisslang låter...tycker det är lite rart, språkpolis pappa har blvit lite slarvig på äldre dar haha...usch fast jag saknar honom även om han är spritt språngande galen. hur mycket roadkill rocknroll hysterikaliv jag än lever och hur många demoner jag än samlar i mitt livsbagage så kommer han fan alltid att bräcka mig. jag har 40 år på mig men jag vet redan idag att det kommer bli en svår och svettig bortamatsch att leva upp till den manodeppresiva galenskap toppad med löjrom och champange som är min pappas. usch dumskalle...skall alltid va värst, envisa åsna...inte konstigt att man är som man är...präglad.

bläh blahah

jag vill sova ordentligt inatt...men det lilla ölrusdus i huvudet som jag lyckades åstadkomma med en liten  33cl bud toppad med roses försvann på väg hem i kylan längs med årstaviken...synd...hade varit skönt att bara lägga huvudet på kudden, trött blunda somna...minns inte när det hände sist...jag har fan inte sovit ordentligt på flera år...bara lagt mig i sängen för att jag vet att man gör så...somnat ganska smärtfritt på nåt vänster men inte lyckats blunda mer än två tre timmar i sträck...vaknat mitt i natten, vaknat innan gryningen, vaknat i gryningen, vaknat tillsist då när jag ska igen och äntligen äntligen fått gå upp...varje natt samma lika...har inte ställt en klocka på lika lång tid som ja inte sovit. jag är en klocka och den ringer med tre timmars intervaller dygnet runt. och jag hatar piller så sömnmedicin finns inte på min karta...

imorgon ska jag raketspurtjobba ett par timmar innan lunch och sen ska jag unna mig ledigt i goda vänners lag en stund på eftermiddagen...kanske ett glas bubbel och en pumpernickeltapas på sacre couere efter att jag sprungit förbi ronnie med en inflyttningspresent (hjälp köpa vad???)

sen hoppas jag att vi ses på teater scenario när det blir kvällen. jag ska Agenta lite för Brollan och kränga Merch för bandet!

well well enough for now! och tack alla söta som skriver fina snälla kommentarer. jag ångrar mig aldrig men ibland undrar jag vad fan jag håller på med som vänder in och ut på mig själv sådär i en jävla blogghora på nätet...när ni feedbackar påminner ni mig om varför det finns en mening. för det gör det.

kram kram kram till er alla därute och sov nu och ha en god natt även om jag kommer ligga och vrida mig som en skadeskjuten iller hela natten.

ronnie roadkill loves you!

Kommentarer
Postat av: Mad's

Bra att matinhandlingen går frammåt! Vad glad jag blir för dig!
Jag har en halv tårta som behöver bli uppäten. Hjälpa till eller är det överkurs kanske?

Postat av: ronnie

vad r det för tårta???

fast en yoghurtglass på stan känns roligare ;)

call me anytime!!!! typ idag!

2008-03-28 @ 08:40:47
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se
Postat av: Mad's

Ja, yoghurtglass i solen låter kung. varför tog gallerian bort den med äppelpajsmak egentligen?! Skulle kunna döda för en sån.

Och jo, banan-valnöttårta är det! ^_^

Postat av: Alanane

Your site and you will reach the big successes, thank, it was interesting.

2009-05-19 @ 10:25:44
URL: http://alanane.myblog.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback