"Lilla bollen...vad är du rädd för..."

med händerna djupt nerkörda i fickorna och sugande på en cigg pinnande jag snabbt upp förbi Adolf Fredriks kyrkogata i dag tidigt på väg till jobbet.

KRASCH BOM BANG

självinsikt drabbades jag av plötsligt

allt allt allt det där som jag går runt och är sådär livrädd och hjälplös inför varje dag är ju bara skit skapat av mig i mitt eget huvud. ingenting är reellt, ingenting existerar. det enda jag fruktar idag är egentligen mig själv. allt annat är ju likgiltigt, jag har varit på botten och vänt så allt det där är ju små frenshfriepotatis för mig.

nu är ju inte det här ett wakeupcall för första gången i min history men det är sånna här grejer som försvinner så snabbt... man fattar allt, inser hur allt hänger ihop, sen blir man distraherad och glömmer det igen...

korkade jävla tvåbenade varelser vi är egentligen...om jag använde de 85 procent av min kapacitet som jag brukar dagligen på att ha panik till något vettigt istället så skulle det förmodligen gå herransjävlar massa bättre för mig. men det är väl just det jag fasar..

så jag gör fel hela tiden istället. gör fel bara för att försöka göra om och sen göra rätt...

onödigt spill och skit med tid som går rakt ner i soporna.

varför dumma jäva hjärna, kropp och själ kan ni inte samarbeta liiiiiiite mer med varandra...iallafall till 50 procent...

VARFÖR?

Kommentarer
Postat av: gustav

ijaa, det är nästan otäck, läskigt och mysigt att tänka sig så tokigt mycket vettigheter man lätt kunnat få gjort om man bara struntat i änglsa, att hänga upp sig på korkade saker och annat totalt onödigt trams till yttepyttigheter som man kan låta snurra ihop och segsinka ner ens lilla liv.och som du säger.. hur väl man än insett och vet att man råfjantar helt i onödan så är det ändå ibland asknepigt att övertyga sig själv om det och så mycket lättare att istället bara ge efter för ens dödslarviga idéer, vad än det nu kan vara. dumma, dumma sig.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback