om godis...

jag är fortfarande ett förgiftat sockermonster efter Östersundsresan...

min blodsockerkurva är helt rubbad och jag förvandlas till ett monster med fokus inställt på klister ett par gånger om dagen...inte så kul. akta er för socker barn, man blir galen av det!

två körsbärsklasar och tre sura lakritsmonster generar för mig cirka en och en halv timmas manisk städning. vilket leder till att när jag befinner mig i sånna här tillstånd är det ofta väldigt rent hemma hos oss. blev helt lycklig när jag såg hur skitigt det var i kökslådorna, ni vet de där bestickshållarplastgrejorna från ikea som man oftast inte orkar putsa och fixa med. de var så snuskiga att de var ett fall för rent hus nästan...eller för en sockerhög roadkillkatt. nu är ännu ett problemområde klinikst rent och jag känner mig lite stressad över att de där skitiga små skrymslena och vråna i vår lya börjar ta slut...man få väl hoppas på att med att tiden går så kommer det nytt damm och nytt skit så att jag har nåt att göra när jag flippar...

förslag någon?

blomkrukor är omplanterade, hyllor dörrhandtag och lister avtorkade, lådor, skåp och förvaringsutrymmen sortereade och putsade... jag tror jag behöver måla om eller putsa fönster snart, möblera om vardagsrummet, bygga en hylla eller snickra ihop ett barbord...egentligen borde jag skaffa mig en kolonilott eller kanske en häst igen. en häst som rullar sig i leran varje dag är världens bästa städprojekt...det tar aldrig slut..

ibland undrar jag om det är sockret eller om det är mina rötter jag ska skylla på. mitt öde kanske var att plocka bär tillsammans med mina landsmän men jag trotsade min livsplan, började stega åt fel håll i relation till den livsstig som var planerad för mig och så länge jag trotsar bryter strömmen och gör tvärtom kommer jag att vara olycklig, tills jag inser att jag borde börja plocka bär istället då kanske jag kommer finna inre ro...vad tror ni?

trots pissväder och regnrusk så har jag promenerat fram och tillbaka till jobbet idag...försöker tvinga kroppen att göra sig av med allt jävla slagg, men det är lättare sagt än gjort när den är så jävla inställd på att crejva mer hela tiden. jag blir galen!

gick över gatan för att inspirerad av gårdagens Tim Burton film köpa lite tonic för att blanda en trist men effektiv GT ångrade mig redan halvvägs och kom på att jag måste ha soyamjölk till morgondagens viktigaste soyalatte (the breakfast one) men jävla kukkonsum hade glömt beställa ny sen jag tog sista tetran för tre dar sen...besvikelse...

kom hem med bubbelvatten med päronsmak.. VA? hur gick det till...det blir man ju varken full eller mätt eller speedad av...helt värdelöst...

så vad göra...tanken var egentligen först att ha hemmakväll med mig själv, sen eventuellt drinkar på VL men nu är jag rastlös men sjukt opepp på en vända till i skitvädret.

som sagt en häst eller en kolonilott kanske...vad tror ni

Kommentarer
Postat av: Umma

Kolonilott FOR SURE! Är du fattig kan vi dela: Jag är the master of Pelargoner! Skulle fan bli utnämnd till "årets kolonilott" - Klå alla grönfingriga tanter och deras fula orangea blomster med hästlängder (Ja här fick jag in hästen också, den kan förstås få agera gödselmaskin i rabatten) Övertygad om succe!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback