Totalkapitulation

ikväll ger jag upp

nu ska jag hem och dricka en stor fet jävla ROM OCH COLA MED MASSA EXTRA SPRIT!!!

matdagboken får vänta tills imorgon..jag orkar inte va mer duktig..inte just idagiallfall...

hemlös igen + träningsförbud på samma vecka is too much to handle...nu e min kortsiktiga plan att överleva helgen typ för imorgon kommer äntligen hannah och sofie ;)

men tills dess

baby here i come...

rom

Kommentarer
Postat av: Mamsen

Kära söta Annika. Läst din blogg, både utan och innan....
Jag blir så ledsen. Du underbara tjej lever mycket farligt. Det vet du!
Jag menar att man absolut ska leva livet, rent av leva loppan, när man är ung. Men du måste ändra på ditt liv, dina dagar, dina vanor och ovanor.
Jag förstod genom Em. att du har problem med mat. Tycks inte vara svårt att stoppa i sig sprit! Akta dig vad mycket kalorier det innehåller!
Ja, nu är jag elak. Jag vet att dina ätstörningar styrs av något/ någon. Jag vet att du får hjälo och det är jag glad över. Snälla Annika, ta denna hjälp på allvar! Du bör byta miljö. Det är bara DU, som kan bryta ditt mönster. Du får hjälp men du mäste vilja förändra. Vill du det? Jag kan säkert ej hjälpa dig, men jag skulle inte tveka att göra det om det var möjligt.
Snälla lilla älskade barn, börja idag att tänka i andra banor. Du måste vända den nedåtgående spiralen!
Du får gärna tycka att jag inte ska bry mig. Men det gör jag! Du är en av Em:s allra finaste vänner ( och hon har många vänner) God lycka Annika, framöver! Kram

2007-02-11 @ 16:47:29
Postat av: ronnie

hjælp mamsen nu skræmde du mig allt och jag trodde att du var min egen mamsen!!!

vem ær du fina em-væn?

jag ær mkt medveten om att sprit innehåller tusen gånger mer kalorier æn vanlig mat men sorgligt men sant så kan jag væl somliga dagar tacka just spriten før att jag lever och inte tværtom...nær maten inte går ner så går spriten ner och ibland i bra combo med lite mat då de værsta ångestkænslorna døvas... men hey jag ær sjuk på riktigt inte ens jag tørs bada i sprit utom vid væl valda tillfællen och i goda vænners lag... det må se ut som det vill i bloggen men jag ræknar och vænder och vrider på allt jag stoppar i mig æven det som tappas upp i glas... dessværre...

skriv gærna igen fina

Postat av: Mamsen

Vad bra att du inte tog illa upp att jag har synpunkter på ditt liv.
Jag har ju arbetat så många år med ungdomar och barn ( även vuxna förstås) och har stor erfarenhet av att livet ofta är tufft. Men kanske just därför måste man ibland stanna upp och tänka efter: vad håller jag på med och varför? Annika du måste ta tag i ditt liv.
Sprit är ofta gott. Jag tar gärna ett glas vin eller fler.Men! Äter du inte, kommer ditt inre fördärvas på nolltid! Du kan inte skölja ner maten med alkohol!!! Nu låter jag som en tråkig moraltant, du får väl fråga Emelie om jag är det.
Jag som är kroniskt sjuk vet hur djävligt det är när kroppen säger ifrån så var rädd om din lilla kropp!
Vill verkligen att du kan komma igång att träna igen, det är bra även för själen.
Förstod att du inte får träna. Vad behövs för att återuppta detta? Sikta in dig på det!
Lycka till Annika-gumman!

2007-02-14 @ 19:56:41
Postat av: peter

jag har ingen kommentar om blogen men jag fattar fan inte hur man kontaktar dej annars. jag träffa dej på roskilde utanför toan. Glasögonkarl som bjöd me er till oss. Du förstår nog vem det är om du tänker en stund. jag ville iallafall få kontakt, hitta den här blogen på nåt sätt och hoppas man kan skriva här så du ser det. ha det bra, kram.

2007-07-11 @ 17:49:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback