recept på surdegssöndag

ett bra alltså. för jag gillar ju bara surdeg.

det krävs ganska många pusselbitar för att den här gamla trasan ska hålla ihop och idag lyckades jag äntligen klusterpysselpussla ihop hela jävla fadäset.

tänk om det gick lite mer ofta bara.

klickeklockan ringde halv nio och förtio minuter senare satt jag på vingelbussen via slussen till stureplan. busschaffisen var morgontrött och söt och lät mig åka med trots utgånget kort. sen körde han fel och blev lite sen vilket resulterade i fem minuters försening och att jag springer på den där varma gamla bästisen från högstadiet kvart i tio på ett söndagsmorgonöde stureplan.

hon bjöd på hundra kilo kärlek på en sekund typ. Tack Ulrika, vi ses kanske aldrig mer igen men ändå var det så jävla värt att få en jävla kram av någon man en gång diggat stehårt. varm i själen fortfarande av den där jävla morgonkramen.

på gymmet började de typ vissla och kasta ballonger på mig eftersom jag varit spårlöst försvunnen och puts väck borta i snart två veckor. de trodde att jag dött blivit bortrövad eller gått under jorden så det var väl ett kärt återseende om inte annat.

magiskt yogapass där jag trots mycket frustration och kamp fick pausa rätt mycket på grund av mycket nedsatt styrka verkligen njöt tusen procent av hela passet. det stärkte mig att inse mina otroliga begränsingar och bara låta kropp pch själ vakna och fatta hur pajj allting är men samtidigt att med lite frekvens så kan det faktiskt bli bättre ganska snabbt igen.

drack två kaffe och gick en sväng på stan och krockade med kompis i gallerian som gick med på promenad hem till söder.

flydde hem till mina bästa grannar och lagade söndagslunch som smälte i magen helt jälva ångestfritt och det händer väl en gång i månaden ungefär. tack för det kära kroppen och knoppen.

tog en liten regnpromenad och köpte blekmedel och dödade lite envis och sur utväxt som blev blond istället för gul för en gångs skull. mer plus poäng.

avslutade med en halv öl med sprite på BB och tränade mag och ansiktsmuskler och tappade nästan fötterna i nya klackar som aj fortfarande gör ont.

kolla jag är så nöjd så jag orkar inte ens vara vettig eller intressant.

nu ligger jag med benen i högläge och isen mellan mig och alla monster är lika tjock som den på albysjön under vintrarna i mitten på nittiotalet.

sova snart....utan gallsmak i munner och utan sönderkletade svarta mascarakinder med huvudet nergrävt i tårvåt kudde inatt.

ångest är så jävla onödigt...jag kan inte använda den konstruktuvt på något sätt. där jag svävade i en jävla bubbla mitt i ingenting i går kväll är fan så jävla långt bort just nu. så nära men ändå så borta.

imorgon går jag och ber om hjälp på riktigt. skrämmande skrämmande skrämmande.

Kommentarer
Postat av: Pubes

Hej!

Lust att prenumerera på min blogg via bloglovin?

Mvh Pubes


http://www.bloglovin.com/blogg/23787/pubes

2009-03-09 @ 01:00:26
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: DELANIE

Nice blog :) Many hugs Delanie!

2009-03-10 @ 11:52:45
URL: http://sabinadurebrandt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback