osar fett med hett i bloggosfären...

har alla blivit spritt språngande galna?

det pågår pajjkastning, sandlådehets och bloggkrig till höger och vänster och det har liksom spridit sig till en farosot som hittat hela vägen in till mitt krypin wasabilicious.

äckligt.

blev faktiskt ganska förvånad när jag hittade en kommentar i mitt kommentarsfält skriven av mig själv fast i ett helt annat sammanhang. där jag förvisso själv pajj och smutskastar de där två chipsmongona på 1000apor som skriver ett riktigt smutsigt vidrigt och förnedrande inlägg om en av mina absoluta favoritbloggerskor Annika Marklund. de gör sexuella anspelningar på hennes bylinebild i Metro och vräker ur sig så perversa kommentarer att man blir riktigt illa till mods. Framförallt Annika blir illa till mods och då blir jag också det. så jag drämde till och skrev argt och kastade mig in i kriget och nu sitter jag här själv. smutskastad med mina egna ord. jaja. har man gett sig in i leken får man leken tåla men det blir så löjligt när ens motståndare använder lika starka argument som femåringar som säger "SPEGEL SPEGEL SPELGEL KAN DU VARA SJÄLV" istället för att komma med något eget vettigt. 

så nån patetisk jävel har klippt och klistrat in min kommentar och vinklat den mot MIG!

jag blev faktiskt riktigt paff. 

men här är det ju rätt så lugnt fortfarande. som at finanskrisens raserade murar inte riktigt spridit sina termiter hela vägen till min borg ännu. men jesus jävlar man blir ju mörkrädd av att bloggläsa på morgnarna.

idolaspiranterna rasar mot katten Katrin fd Scuhulman.
Annika blir sexistiskt påhoppad av Ramin & Farzad Nouri
Blondinbella är i blåsväder
Kissie är förbannad som vanligt och 
Hanna Fridén tycker att Tommie X är en bölande tönt (håller iofs med på sistnämnda punkt)
och Alex schulman är i blåsväder på Dagens Media (under regnbågen intet nytt)

men var kommer hela den här jävla hetsen ifrån. har vi tråkigt. blir vi inte tillräckligt trötta av att dansa disko på stan eller springa i affärer.

varför är vi så stridslytna. är det på allvar lågkonjunkturens bistra skugga som sprider sig över oss så att vi inte kan annat än kasta skit på varandra, dränka våra sorger i sprit och uggla tills helvetet är över.

jag fattar ingenting!

var kommer alla ilska ifrån?

det var fullmåne precis kan det va det kanske?

Kommentarer
Postat av: emelie

Förstår inte heller riktigt det här med att folk är så sjukt benägna att hela tiden kasta skit på varandra och bete sig som femåringar som bråkar om spaden i sandlådan.

Det man brukar säga om att skadeglädjen är den enda sanna glädjen verkar tyvärr stämma allt för väl, folk blir inte nöjda om de inte får racka ner på någon annan.

Plus att jante-lagen gäller stenhårt, "tro inte att du är nåt".

2008-10-16 @ 20:09:17
Postat av: dede

Det var ju INGET sexistiskt med Farzads inlägg.

Sådär kunda han skrivit om en kille också. Gör inte detta,som han själv skrev, till en genusfråga. Hållningen var dålig, han dorg några liknelser.Mend et har INGET att göra med att hon var tjej. SLuta gör er sjävla till offer.

2008-10-20 @ 13:56:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback