fake it till you make it

vilken fantastisk kväll!

skulle egentligen dragit iväg med fantastiska " Slå dig fri Emelie" och gymnastiserat men hon var kass i halsen så vi ställde in. Men det behöver ju inte betyda förlust på något sätt när "Balance" gym på Stureplan bjöd in till mingel med kul "Pepptalk" gratis massage, mumsiga snittar och vin och läskande öl i överflöd till alla sugna blivande kunder.

man får ju passa på, för när bjuds det till så frikostigt nästa gång vet ju ingen, eller hur. två timmar senare går jag och fagra fröken Jasmine därifrån en träningsväska plus tischa plus vattenflaska rikare ( vattenflaskan fyllde vi till bredden med gratisvin och väskan likaså med snittar ( känns ju lite äckligt att äta allt på samma gång eller hur haha)

tur tur att vi inte gick den där powerpromenaden till söder när det visade sig att vi skulle två små stenkast uppför birger jarl till apskumma Blue Moon bar. Går folk dit på riktigt? jag fick kalla kårar längs med ryggmärgen av namnet och dörrisarna men showen var proffsig och grym och vinet blandat med grönt te ingefärs hälsoshitdryck ur "gym-balancevattenflaska" smakade ju bra så vi höll ställningarna och enjoyed the show liksom =D

en härlig kvällspromenad senare och lite chillad färd hem med sl och jag är återigen innanför hemmets trygga murar och ska bara klunka en liter vatten innan jag kastar in handduken och dyker ner i sängen.

yeah hurra. bra torsdag!

...

...eller...

...gick ni på det där?

skulle kunna slänga upp en lycklig bild på mig själv som  pricken på I-et men avstår då jag misstänker att inte ens med skalpell rakblad och photoshop kan man manipulera bort den missär som äter sig innifrån och ut i mig just nu.

jag börjar bli snuskit vig igen i ljumskarna men det föredrar jag att framställa som någonting dåligt ungefär på samma sätt som om mitt inre kaos velat ta sig uttryck i svät just nu men det gör det inte. 

så please. nyp mig inte i kinden och säg att jag ser ut att må så mycket bättre nu för att jag är rosig om kinderna. jag gick sönder för länge sen och har klistrat ihop mig själv med silvetejp bara och precis som silvertejp kan rädda ditt läckande tält på en festival en vecka så kan jag klibba ihop ett clownfejkat yttre just nu en stund till.

men lika lite som att du skulle vilja bo i ett silvertejpat tält från roskilde när sommaren gett upp i augusti lika lite vill jag bo i det som ser ut som ronnie just nu...

herregud mer powerpilates nu annars dör jag...

Kommentarer
Postat av: Anonym

http://sabinadurebrandt.blogg.se/2008/october/80-tal-sa-ser-jag-ut.html#commentahhaahahaha

2008-10-17 @ 11:39:36
Postat av: Pejtröö

När jag läste denna tänkte jag på den där gamla dikten man skrev till varann: "om ditt hjärta nånsin brister, lagar jag det med karlssons klister".. eller hur den gick. Men tyvärr är det ju inte så enkelt. Men fan gumman, silvertejp är inte det bästa men det är bättre än inget och det håller ganska bra o dessutom så skiljer du dig från tältet genom att det kan läka under silvertejpen på dig o bli helt på riktigt. Det tror jag iaflall! massor med kramar söta fina du

2008-10-18 @ 13:28:19
URL: http://www.petrahastman.se
Postat av: ronnie

ahhhh du e så himla fiiiiiiiiin!liten tår i ögat fick jag nu . kram hjärtegullet mitt!2008-10-18 @ 17:17:23
URL: http://wasabilicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback