Nu börjar jag tamejfan glädjetjuta...

jag blir så jävla rörd att att jag har svårt att hålla tillbaka tårarna och får skylla på solen i ögonen genom de enorma panoramafönstrena på kontoret...

jag har hyllat den här tjejen förut men det tåls tamejfan att göra igen, gång på gång på gång!!!!

Om ni fattade hur jävla glad jag blir av att läsa
DET HÄR>>>>

om ni bara fattade. Det är som att få ett hårt slag rakt över ansiktet knivskarpt riktat åt min äckliga anorexidemon. Ett stenhårt slag i ansiktet på den som tror hon är jag och vägrar släppa taget men en hyllning till den jävla tjej som dog till hennes egocentriska fixerings skull och inte hittar tillbaka ut.

Ni är typ flera hundra människor som känner mig som en ganska svag, vinglig och lite feg anorexifitta med största fokus på fysisk balans och obalans. jag vill dö när jag tänker på det. För den där jävla räkan är inte jag. En gång var jag en tjej som hade brottat ner varenda en av er verbalt och fysiskt, kastat upp er på axeln och burit er till Nordpolen om det behövts, eller slagits för er med blodhundar om ni bett mig. Idag är jag en livrädd jävla hare som inte törs krypa fram ur mitt gryt om jag räknade fel på kalorierena till morgonvällingen. Det är inget jävla liv. Mitt liv styrs av känslan jag får av att ta på mig en tröja eller ett par jeans. Känns de fel är jag fel och då får jag inte leva så jag tassar på tå inför demonerna och lyder deras minsta vink för att ens våga mig ut bland er andra dödliga.

Det Hanna Fridén skriver i sin krönika är så jävla riktat till mig, er och alla andra dumma jävla fittanorektiker därute. Ett bevis och en uppmaning på att ta tillbaka era jävla liv. För det ÄR tusen gånger bättre, trevligare och mer värdigt att leva i en kropp som fungerar utan att gå balansgång. En kropp med hjärna, hjärta och hormoner som inte har enda fokus på mat svält eller överlevnad.

jag är ingen människa, jag är en maskin och min maskin är inte kompatibel med mitt liv och inte heller med samhället. min maskin borde stå på ett slott i versailles och underhållas av hovdamer. min maskin kan inte bestämma själv och är så urrbota korkad att den inte förmår äta gå stå och ta sig till jobbet själv. egentligen behöver den hjälp med allt och det är patetiskt.

att väga 43 kilo är inget liv, att våga väga 60 är att visa att man vågar ta plats inte bara fysiskt men också psykiskt och det finns en uppsjö av possitiv feedback som kommer med de där kilona. tor mig. jag vet. jag minns. min kropp minns även om min hjärna försöker glömma radera och ljuga och säga att allt var annorlunda.

image589

så kom ihåg det. ronnie räkan är en skugga av mitt forna jag, en jävla skugga. ful äcklig trött och vidrigt egofixerad. skit i henne. skit i henne och fråga henne var hon gömmer sitt sanna jag. slå på hennes tunna genomskinliga skal och tvinga fram den där andra tjejen istället. tjejen som dog. kanske kommer hon aldrig tillbaka men ni kan väl åtminstone hedra hennes jävla minne! påminn mig om att hon finns. för räk-demonen vill att jag ska glömma!


Kommentarer
Postat av: Umma

Är så jävla glad att jag har Miss Hanna F på min RSS-feeder lista (Du är också med såklart!). Den gjorde min dag till något VÄRT att leva för. Den gjorde att jag nu sätter i en raketväxel - Så fett fyrverkeri ingen någonsin skådat. MUHAHAH sabla ätstörning IDAG finns du inte!!!

Postat av: Sin

Hoppas jag får lära känna den "gamla" Ronnie och inte bara räkan du säger att du är nu, även fast jag diggar tjejen (bakom anorexin) som jag känner idag som ronnie.

2008-03-07 @ 13:20:23
Postat av: Caroline

Starkt av henne!..och av dig!

2008-03-07 @ 14:42:25
URL: http://sessansally.blogg.se
Postat av: ronnie

jag började läsa Hannas blogg när hon var anorektikersmal och minns att jag avundades hennes pinniga ben och tyckte hon var typ snyggast i världen men jävligt dum och dryg... nu känns hon cirka en miljon gånger mognare smartare och faktiskt även snyggare om man ska va utseendefixo. men det som är coolt med hanna är att hon är galen dryg och uppkäftig
ändå fast på ett smart och taktiskt vis! hon sparkar åt rätt håll liksom och jag skulle inte vilja komma i vänstertrafik i henns körfält ;D

2008-03-07 @ 16:42:03
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se
Postat av: Zelda

http://www.aftonbladet.se/kvinna/article2003984.ab

För att jag tänker på dig.

2008-03-07 @ 20:56:23
Postat av: Billie

Äääh!
SÅ svårt är det inte att se igenom det där fjösiga räkskalet som stänger in dig. Jag ser ingen maskin, jag ser bara en jävligt härlig och stark tjej som inte riktigt får/kan/vill synas ordentligt. Det kommer spricka en vacker dag och du kommer säkert slå ut som en extra fenomenastiskt vacker fjäril som varit förpuppad lite för länge.

Jag hejar på dig!

2008-03-15 @ 09:39:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback