snurrfia...

tur att man har semester för här görs det inte många knop i timman.

jag roddar som en galen kanin med fjorton projekt samtidgt som vanligt som alltid som förr som nu som då och som i framtiden.

det är nåt knasigt med mitt matochsovklockssystem. kalla det vad ni vill jag antar att det är en del av slåsskampen. men jag är produkt-effekt-supper-tiv och just nu är alla hästar hemma och mätta och nöjda och belåtna i stallet.

jag undrar fortafarande.

en tanke som mal

"ta inte illa upp men jag vill inte bli som du!"

vad menas?

vem är jag och vad är jag som?

kan någon förklara det här för mig för i min lilla låtsasvärld och bubbliga lilla hjärna så vill jag egentligen faktiskt bara vara just som jag och ingen annan...

knasigt?

jag vet inte, men jag tycker jag är sjukt bra på jävligt många sätt även om jag är duracellkaninskadad och fröken virrpanna!


Kommentarer
Postat av: emma



om jag skulle lägga in ett ord är det att du är bäst oavsett. Men alla som bryr sig om dig antingen i cybervärlden eller den riktiga världen önskar förstås att du kunde må bättre i ditt eget fantastiska du. Just precis för att du är så superb men även om du ibland tror det tror iallafall JAG inte att du inser just hur bra, du är. Och...tja...vad kan man säga. Skulle vara först fram i kön om det vore möjligt att control alt deleta dina monster? (mina kunde gärna få lifta med också) Puss från din säkert mest trogna läsare. hihi.

Postat av: ronnie

jag borde försöka komma på ett trognasteläsarenpris av något slag. =)



tack för att du e med!



kram finfina fröken!

2008-07-10 @ 13:39:23
URL: http://wasabilicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback