sköna söndag

jävlaremig vilken supersvensson jag var igår!

när jag cyklade hem på min demoncykel igår så var jag faktiskt lycklig på riktigt. det är inte ofta i dessa ganska tunga dagar. jag försöker mest hålla masken och modet uppe men igår var det fan äkta.

Bettan ringde strax efter lunch och skrek "UTFLYKT! JA! NU! BADA!"

jag har liksom inte kunnat bada ordentligt på två år...för kallt och nu i total skam för att jag känner mig som en flodhäst. men va fan, den här sommaren har jag ju bestämt mig för att skita i allt det där och bara säga ja till allt även om jag inte törs, vågar och vill så jag packade väskan med gul svensson handduk och en bra bok och vi cyklade ner till Vinterviken.

och jepp, vi badade, alla tre. Hannakorven var med också denna underbara människa som jag ibland undrar om hon verkligen finns på riktigt eller om jag har hittat på henne och hon är nån form av typ skyddsängel för ibland undrar jag liksom om så bra männsikor verkligen existerar, måste nästan fråga bettan om vi var två eller tre igår...

så vi cyklade, promenerade, badade och sen på väg hem när paniken började smyga sig på...

fan nej, middagsdags snart, ensam, helvete, nur göra nu så räddar Bettan helt utan att hon nog fattar hur mycket hon räddar genom att föreslå den eminenta idén att käka ihop iochmed att hennes snubbe var borta.

för ett år sen hade jag ljugit sagt nej och dragit hem och suttit ensam och matvägrat. nu blev jag så barnsligt lycklig över att få fortsätta dagen bra och i sällskap så jag sa ja, hell yeah klart vi ska laga käk ihop.

passade sen på att handla världens bästa brakfrukost på Ringen inför veckan som kommer. Grekisk vaniljyoughurt, nötter, psyliumfrön, linfrön och mandlar samt världens godaste aloeverajuice med fruktkött som tyvärr verkar vara på väg ut ur sortiementet...typiskt, men jag norpade de sista flaskorna.

sen cyklade jag som sagt hem.

lycklig

fint!

idag ska jag läsa ut alla böcker jag påbörjat och peppa mig själv så inåt helvete inför morgondagens introkurs på Metro.

JAG ÄR SÅ JÄVLA NERVÖS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hjälp hjälp hjälp hur ska detta gå????

dessutom är det min födelsedag imorgon. och ja det suger att fylla år. känner mig inte alls pepp redo eller i form för att acceptera att jag har ännu en årsring på mitt livsträd men va fan. skam den som ger sig.

än kastar jag inte in min knallgula badhandduk!

ja ja.

kanske skulle inleda mitt 26 år med en vit månad och fira födelsedag med päroncider och digestivekex nere i årstaviken nästa helg.

vill ni komma då ändå ;)

kramis bananis alla fina därute!

Kommentarer
Postat av: Tifa

ÅÅh kul att du är på strålande humör bejban! :)



Nästa helg så måste du firas, givetvis!!! Grattis i förskott :D

Postat av: ronnie

får väl göra ett event på fejjan som heter.



drinks party och årstaviken kanske =D och du måsste kommmmmmaaaaa!

2008-07-28 @ 19:22:58
URL: http://wasabilicious.blogg.se/
Postat av: Christianmargrethe

I misspelled my email address on my last mail to you. Anyways, keep the site up!

2008-10-01 @ 11:16:04
URL: http://christianmargrethe.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback