om utseende och vikt och välmående

jag är precis lika mindfuckat galen inombords idag som för ett år sen, men jag tar varje dag minst tre aktiva beslut där jag väljer att leva istället för att dö. jag tar jätteilla upp på alla punkter i fråga om kommentarer av utseende och vikt. när ska folk fatta att demoner frodas i skallen och inte i brist eller närvaro av fettmassa...

det är samma lika idag nu presens som för över två år sen när hela mitt liv togs ifrån mig för att jag valde att försvinna och krympa, döda min existens och uppenbarelse som slav under anorexin.

jag kände mig friskare då än vad jag gör nu. tyckte jag hade fullständig megakontroll på läget på alla punkter och lite till medan jag idag dagligen har svårt att förstå vilken sko som ska sitta på vilken fot...hur gör man rätt för att leva på riktigt?

när ens kontroll och verklighet förstoras och inte längre begränsas till mängden mat och kalorier man har å tallriken blir allting liksom ganska mycket mer komplicerat och svårt.

att va anorektiker är pissenkelt, det är bara säga nej till hela världen sig själv och livet konsekvent och ägna hela sin själv oh vakna tid till att räkna till max 1000. det är därför barnungar klarar av det riktigt bra. enkel matematik liksom... lågstadienivå faktiskt.

du lär dig hur många poäng en gurka har och hur många poäng en chipspåse har och så länge du adderar dina komponenter med en slutsumma på max tusen e du safe, hemma och kan sova med gott samvete. att priset är att du får offra liv, jobb skola framtid vänner och familj ingår inte i ekvationen. det är bara något du kallt får räkna med om du vill spela spelet. men spelet är lätt och framförallt snorfegt. för det är så jävla lätt att bli bäst....PÅ HELA DIN OMGIVNINGS JÄVLA BEKOSTNAD.

anorektker är ett fegt ynkligt patetiskt släkte inte värda mer vatten än en bakfull alkoholist för de törs ingenting, de vågar ingeting de tar inga risker och de splear sitt spel obarmhärtigt i tron att det enda de spelar med som valuta är sig själva men egentligen så svälter de ihjäl varenda själ i sin omgivning.

fegt fegt fegt

jag är skittrött på att vara en jävla fegis. jag föddes inte till fegis. jag tar hellre risker spelar provar vågar törs än vänder hela min tro och existens till att kalla mig själv duktig och klappa mig på axeln för att jag kan räkna till tusen kalorier.

sen att jag dagligen mår som en överkörd häst är en bieffekt jag får ta. jag skiter i om min värld är upp och ner jag skiter i om himlen rasar ner och jorden gungar FÖR JAG ÄR MODIG JAG VÅGAR JAG KAN JAG VILL JAG TÖRS!

men snälla bespara mig ytliga töntiga kommentarer om hur jag ser ut. seriöst. ni ser selektiva bilder på en tjej med ett stort leende, fine. men det är precis lika äkta som bilderna ni ser på en Linda Rosing med plutmun på aftonbladets ettalöp i samband med pridefestivalen.

jag trodde ni var smartare än så kära vänner...

jag varken är eller ser friskare ut i någon mån än någon annan i form av sin uppenbarelse. det är sånna kommentarer som får folk att bli sjuka till att börja med, att folk överhuvudtaget bryr sig om hur fan man ser ut egentligen.

friskhet handlar om att dagligen i sin vardag lyssna till sin inre röst, lita på att den har rätt följa den och se att de val man gör genererar i ett aktivt lyckligt liv.

inget annat

absolut inget annat.

kommentera gärna men kommentera med lite hjärna tack!

och att fråga hur mycket jag väger är precis lika urbotat korkat som att fråga hur många killar jag legat med och sen försöka dra någon slags slutsats om vem jag är och hur jag mår efter en jävla siffra...

jag väger liv, jag har svultit död, jag har knullat kärlek och jag har blivit förgripen på respekt

räcker det som svar för er?

för er som inte fattarändå...här e samma inlägg förklarat i lite enklare version.hemläxa dumskallar

Kommentarer
Postat av: Zelda



Vet du Ronnie ?



Du glittrar.



Du glittrar nu, du glittrade igår, för ett år sedan, för sex år sedan och du kommer att glittra imrogon.



Du har spöken och demoner och mörkret har tillgång till din insida. Visst är det så.

o det är ju kräk. För dig. För alla som älskar dig.



Se sjuk och inte, och se bättre ut och inte, gå ned, upp, åt höger eller vänster i vikt.



Du glittrar oavsett. o ärligt talat så har jag svårt att se någonting annat än en fin, fin själ när jag ser bilder på dig, för sen jag träffade dig på ritkigt är det enda som kommer till mig ljudet av din röst och ditt skratt, som jag faktiskt har haft turen att få höra.



Love, Zelda.

2008-08-12 @ 23:01:21
Postat av: Billie

Jag är så jäkla imponerad av din vilja och att du står fast vid att du ska köra upp långfingret i röven på dina demoner. Jag hoppas du har många läsare för du vekar ha mycket att ge och jag blir inspirerad av dig.

2008-08-12 @ 23:31:53
Postat av: emma



raraste ronnie, du vet ju säkert som jag och flera andra att du har världen straight in your pocket om du bara vill och vågar tillåta att ta fram det, men jag tror och vet och hoppas du håller på och gör det kontinueligt. jag tror inte jag sätter huvudet på spiken mer än att jag är erfaren att fullständig förvåning över kommentarer över mitt välmående, över andras stillad oro, över min "synliga lycka" etc, vilket samtliga bygger på en fysisk uppenbarelse. det är ju så fullständigt absurt att det inte finns ord? Sen när syns det? eller gäller det bara "oss"? syns alla sjukdomar kanske? tror knappast det. Men det är nästan en evig kamp och man (jag t ex) gör väl så gott man orkar. och du är bara fanstastisk för att du är du, vilket räcker helt och hållet bara där och då. end of message..

Postat av: Mads'

Aight, sorry, det var nog mest "du ser ut att må bra" som jag menade. :/

Postat av: Tifa

För mig kommer du alltid va fina tjejen som gör massa grejer och jag hänger aldrig med i din takt! Jag uppfattar dig som en framåt & stark tjej men så mycket skin på näsan att jag om någon var elak mot mig skulle jag vilja plocka fram dig och du skulle ge dem svar på tal och en rejäl kick! Go Ronnie!

Jag ser inte dina demoner, jag ser bara en stark tjej som vet vad hon vill och tar för sig!



2008-08-13 @ 11:04:58
URL: http://metrobloggen.se/pinupcouture
Postat av: Marie.

Jag tycker du skriver intelligent och förnuftigt.

Vill önska dig lycka till att kämpa!

2008-08-13 @ 14:52:04
URL: http://mmmmm.blogg.se/
Postat av: ronnie

tack mad´s marie och tifa!



klart som fan att de flesta någonstans menar väl, men man får liksom akta sig iblan hur man uttrycker sin välmening och vad man egentligen menar och varför man säger det man säger.



träffar jag en polare så brukar jag liksom inte försöka höja hennes självbild och spegla henne som en docka utan som en intelligent smart och snygg person...



tusen gånger roligare att höra att man är grym än att man är vacker att se på.

2008-08-14 @ 08:01:01
URL: http://www.wasabilicious.blog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback