Om beslutsångest

Jag var sugen på vaniljyoughurt i morse, jävligt sugen. på exakt den vaniljyoughurt som finns på Ingolfs cafe 100 mil härifrån i köpenhamn, en grekisk vaniljyoughurt som med högsta sannollikhet ikke går att få tag på här.Vällingen hade funkat med det hade inte blivit perfekt...Plötslitg snurrar hela världen och jag står i en situation med alldeles för många möjligheter..det bli kaos, fan jag måste välja.

Ska jag äta välling ändå
Ska jag gå till affären och handla välling
Ska jag åka in till stan som jag helst av allt vill och äta frukost på ett café

observera att det blir värre

om jag äter välling hemma, kommer jag våga åka till stan då? finns det plats för kaffe på stan efter frukost, klarar jag mig på vällingfrukosten i så fall eller måste jag planera, ta med matsäck eller våga riskera att bli hungrig och försöka hitta nåt att äta ute...otänkbart

eller åka till gallerian och äta yuohurtglass kanske

ahhhh nej inte ett alternativ till

jag gick 200 meter mot affären, vände, gick tillbaka, vände igen och upprepade procedure tre gånger innan jag bestämde mig för att gå till affären och handla vaniljyoughurt iallafall.


börjar på ica , kollar först på flingor...vill ha nåt fibrigt till min youhurt, kollar i femton minuter på olika alternativ, går därifrån tomhänt, kan inte bestämma mig. vidare mot mejerigrejjerna. de har fem olika sorters vaniljyoughurt plus vaniljfil. står och vänder och vrider på alla förpackningar i e kvart...kan inte bestämma mig, går till vivo istället...sämre utbud på youghurt men fastnar istället i flingorhyllan. här fanns det ju ännu mer flingor.. fastnar för hjärtformade fiberflingor med äpple och kanelsmak. får jag? förtjänar jag? kan jag?

går till mejerihyllan igen

hittar inget som duger

går tillbaka till flingorna. tvingar mig själv att köpa hjärtgrejorna. sen tilbaka till ica

fastnar i frysdisken...extrapris på frysta jordgubbar, fruktmix med mango, ahhhhh sluta

går därifrån glor på vaniljyouhurt i en dryg tio minuter till. börjar bli bajsnödig. hurra. magen funkar igen! tar tillsist en sista vända till youghurten, köpen en halvliter vaniljyoughurt från cultura.

en och en halv timme tog det. att köpa youghurt och flingor

förbereder fin frukost klockan ett. sent jag vet men efter den sena middagen och trasiga uppsvällda magen så tog det lång tid att bli hungrig igen. extrem tjockångest idag. jag har säkert gått upp ett kilo av all mat jag ätit de senaste två dagarna jag vet det, behöver inte väga mig för att åf det bekräftat undviker vågen. jag kan mig själv

äter tillsist frukost efter andra dubbla espresson idag

det gick okej. även om nya grejerna var en besvikelse. borde köpa en fet och sockrig youghurt som smakar gott..ananrs blir jag ändå inte nöjd och vill ha nåt annat och då måst ejag ut och handla igen...

vad hände med den fantastiska youghurten som hette äppelkaka. med smak av vanilj kanel och hela små bitar äpple finns den någonstans!? den var perfekt.

nu e klockan tre

jag besätmde med sofie i stan. men jag klar inte av stan idag. för prestationskrävande. orkar inte. vill inte. känner mig för ful och fel idag.

angie ringer och räddar dagen. bjuder in mig på fika ideras buss ute i alby. då kan jag göra osm det var tänkt från början. kanske småträna lite med ellen i hallen klockan fem...men det e skitläskigt....jag måste ju orka träna också...orkar jag det?

jag börjar med espresso i angies buss. CIRCUSQUEEN ANGIE! så heter hon i min telefonbok...här är vi i köpenhamn, en underbar vecka var det. en vecka där jag fick åka motorcykel till jobbet varje dag och dricka massa massa espresso...
image457

i bakgrunden

min föredetta arbetsplats huuuuvääää


Kommentarer
Postat av: hannah

...och det är därför du ska bli frisk! För att slippa de här dumma, onödiga, tidskrävande valen och kvalen. Gud, vilken waste of talent att den smartaste, coolaste, vassaste och mest intressanta kick ass-person jag känner ska stå och välja youghurt istället för att bara gå ut och erövra världen. För det är precis vad du kommer att göra så snart du dödat fitt-anorexian!
Love u kram!

2007-10-08 @ 17:35:13
Postat av: ronnie

hem och kurera med ingefärsthe nu... det får bli steg ett den här veckan...kroppen

Postat av: anna

ronniegumman *kramar om och hoppas jag kan teleportera dig hir med lite tankekraft*

2007-10-08 @ 18:59:44
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: ronnie

hannah: jag vet jag vet, det är så jävla smärtsamt att fejsa verkligheten i sånna situationer att jag vill slå mig själv i skallen...

2007-10-08 @ 23:06:47
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback