1-0 till anorexin

så jävla onödigt

det var så jävla nära

jag och mammas faktiskt skitsöta kille Ulf hade i gång kanelbullebak och middagsmatlagande. vi hyggade i köket och där mitt i mjölkaskaderna och den ganska misslyckade degen som inte ville jäsa trots att Ulf stängde fönster och höll ventliationlock tillslutna så bestämde jag mig för att idag IDAG FAN. Idag ska jag fan äta middag. jag ska äta potatismos med grädde och smör, skita i berget av sallad och äta två bitar pestomarinerad sill och till efterrätt ska jag äta en nybakad varm kanelbulle. bara för att det var så tryggt och familjört liksom.

allt går så jävla bra

för bra såklart

vi skojar och skrattar och när vi sätter oss ner för att käka och jag tar av potatismoset först istället för att täcka tallriken i sallad som jag alltid gör och låtsasäta det andra genom att ta minimalt och sen smeta ut det på tallriken och bara äta sallad som jag dessutom ser till inte får en gnutta olja eller annat läskigt på sig där händer det.

ulf häller upp vin, mamma tycker att hon får för mycket i glaset och vi snackar alltså att vi delar en halvliter minivitvinsflaska på tre pers. mamma tycler hon får för mycket och jag erbjuder mig att byta med henne.

jag ser direkt, nej säger hon det får du inte för jag vill inte att du ska dricka så mycket. vi snakcar skillnad på en halv klunk...thats it

jag flippar

hur kan hon

hur kan hon ens skapa dålig stämning och atmosfär i ett så för mig laddat läge

det där va jävligt onödigt säger jag och hon försöker dirket skojja bort det. men skadan e redan skedd. jag e arg sviken och ledsen. jag behöer få va med FULLT UT. DELA MAT OCH VIN MED DE VUXNA JAG E FÖR FAN 25, MEN IKKE!

jag flippar

flyr från matbordet i vrede, och istället för att äta en normal portion lagad riktig mat POATISMOS MED SMÖR OCH GRÄDDE PLUS STEKT PANERAD STRÖMMING flyr jag ut i natten på en språngmarschpromenad.

och inte fan e jag sugen på den äckliga vidriga lukten av jästa skitbbullar nu heller

jag som hade glatt mig

bestämt mig för en afton i familjeandans tecken med mat och bullar istället för att supa skallen av mig på stan

1-0 till anorexin

Kommentarer
Postat av: Anonym

ååhh bästa ronnie-darling, fan vad orättvist och dumt och pissigt...och ingen menade något illa egentligen men det krävs ju bara så lite som ett fitthår på vågen för att den ska tippa över åt fel håll.
Hang in there! Detta var bara ett bakslag, du får fler chanser och CRED för att du försökte!
Kram kram kram

2007-10-06 @ 21:22:12
Postat av: ronnie

tack du söta...
jag försöker men idag va det inge kul alls... =(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback