Shut up and Suck!!!



vilken cirkus!

Jag trendbloggar och postar bilder och skiter i att berätta historier. Gårdagen var i alla fall mycket bra, trots träningsfri Lördag. Eller så här va. Jag hade egentligen panik hela dagen men sket i det för att jag var i så gott sällskap. That´s the bloody trick. Det gäller att hålla sig på benen springandes så slipper man karusellen.

Landade tillsist hemma hos Caroviscious och lagade ap-god mat. Två mikroneser och ett middagsbord för femton svältande Robinsson-deltagare. Antar att det blir så när man är obsessed. Allt eller inget liksom.

Sen kom darling Hanna-Korven förbi på sina alltid i nya kreationer försedda vackra smala långa fina spiror. Gud vad jag har saknat Hanna. Alla som inte har en egen Hanna-korv är det synd om. Jag är en bra människa som har så bra vänner. SÅ vi åt mat, snackade skit och drack vin...sen hällde vi över en halv liter vodka i en petflaska och gick till sju elvan på Nytorget och köpte en liter rosa bubblande ryssvatten, jag smugglade dessutom med en halv citron. Hatar att dricka halvdanna groggar, men ryss plus ryss med liten bit citron funkar alltid!

Hamnade på fest i liten etta med konstig uppblåsbar soffa som man fick ont i ryggen av att sitta av, Carro blev förälskad i en Mops vid namn Boris, alla rökte inomhus och det var rätt stökigt men trevligt, tills jag hittade han snubben i köket som var utvecklingsstörd och kleptoman och försökte sno vår flaska rötjut. Impulsen var att dänga den i skallen på honom med mina nya Balance-arm-muskler men jag mottstod och talade bara för honom att han var ett retard och skulle ge fan.

Lämnar köket i en sekund sen e killen och vinaren borta. Han har gjort en smash- and grab kupp i sin egen polares kök på sin egen polares fest. Det var så pinsamt hela situationen att jag blev pissed off, tappade hela humöret och satte på mig mössan och gick hem. Jag kan inte vistas i samma lokal som folk som frivilligt vistas med idioter. Carro var iofs rocksteady angry och kutade efter snubben nere på gatan ( hon boxas också och ville testa skills) men puckot var ur sikte...tur för honom, han hade förvandlats till smällt pucko chokladglass om Carovicious fått tag i han.

oh well, det var kul så länge det varade...

Ja ja, ställde klockan på tidigt imorse redan på väg hem med nattbussen och drog till gymmet och försökte yoga, duscha och basta bort spritresterna men det gick åt skogen nu på förmiddagen. Kände mig risig till och med efter 75 minuterspasset och en snålblåstprommenad ovanpå det.

Så jag hann hem, försökte äta, trodde det gick bra, men tji fick jag. Magen vände in och ut på sig själv direkt. 

så jag bytte handduk och packade gymväskan igen.

Boxing den här gången. Slogs med en frisör med jävligt hårda uppercuts, men fick inte riktigt nog. Så efter passet utmanade jag honom och vi hoppade på en halvtimma Core som avslutning.

In i bastun för andra gången och jag tror jag fick ut den värsta skiten iallafall.

Hade hoppats på att komma iväg en sväng till ikväll och kolla in lite Stand Up men nu är det så inihelvetes pisskallt att jag pallar inte att kyla ner mig en gång till. Så jag tar en liten saftglögg och en klunk blåbärsoppa istället och säger Shut up and fuck off till resten av den här dagen. Jävla socker alltså. Att man ska bli så labil av något så importerat och överdrivet lättåtkomligt.

jag är bara mig själv 100 procent när jag lever på frön och grönsaker...annars blir jag fan störd.

detox your fucking life...sju dar i veckan.

bläh



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback