knep och knåp-ronnie



ibland måste man få va lite knepig.

så där på sitt eget lilla vis och mysa lite med att man är just lite knepig. när man sen upptäcker att man har folk i sin omgivning som inte rynkar på näsan åt ens knepighet utan köper ens trasslande med ett axelryck och ger med sig och puffar en vänskapligt i sidan iallafall...då...då kan man bli varmare än av blåbärsglögg om än så bara för en minut.

jag vill kunna vara bollplank och fotbollsmål för andra så jag uppskattar oerhört när andra genuint och okonstlat tar på sig rollen av att vara bra kompis utan pretentioner tillbaka.

kryptiskt?

nej inte ett dugg.

jag gillar bara mina polare för att de är bäst. bäst bäst bäst.

om de så gäller liv död och drama eller att byta rödvinsglas på krogen för att jag surar över att mitt var surt och smakade äckligt.

det är de små sakerna som räknas.

jag ger lite av mitt för att det kostar mig ingenting och du får något som är större och mer värt att gömma allra längst inne i hjärtat än den största julklappen under gävlebocken.

han brinner upp, jag står kvar!

imorgon startar jag dagen med tio djupa andetag i trädets position, tio på varje ben, bara för att jag behöver känna mig jordad. jag har en stark önskan om att bli jordad. så jag slipper slåss mot allt kaoset ovan jord utan backup och resurser.

jag förtjänar det här!

fan vad jag förtjänar det här!

det jag vill ha finns inte att köpa för pengar. det heter bra flyt och balans och imorgon är den stora dagen när allt kommer till kritan och jag får kräva världen på stort test i matte A och kolla om den har gjort sin läxa och tänkt sig spela samma spel som jag. Eller om den tänkt fortsätta trilskas och låtsas att vi går i två helt olika gymnasieklasser som bråkar med varandra för att den andra såg snyggare ut i helhet på skolfotot.

Trädet!

Jag ska va trädet!

Nu ska jag vinna, eller försvinna!

Aight!



Kommentarer
Postat av: sarah-jane

Hej ronnie! Jag håller visst det tummarna för dig, jag gillar din blogg jättemycket och jag känner igen mig så mycket i det du skriver om ätstörningar och ångest. Men vad är det du ska göra idag? Jag läser inte din blogg riktigt varje dag, oftast 2-3 gånger i veckan, och ibland är det svårt hänga med. Kan du inte skriva lite mer om vad du gör på dagarna, rent konkret? Kram, och lycka till idag med vad du än tar dig för!

2008-11-21 @ 09:20:13
Postat av: Stella

vad va grejjen du skulle göra imorgon eller öh igår? o hur gick det??

jag åkte hem till momma o moffa o de lagade soppa åt mig =) o har rejdat hela deras frys på glass så nu är den slut haha men har bara lite ont i halsen nu så kan äta annat igen.

tack för din kommentar, läste den nu, blir galen på att folk här försvarar hälsocentralen..

Postat av: Stella

ooh och förresten, de har både blåbärs-årgångsglöggen och Dufvenkrooks vaniljglögg på alko här i Karis! score!

2008-11-21 @ 20:38:15
URL: http://stellastardust.blogg.se/
Postat av: ronnie

sara-J : alright du ska få mer konkret!

Stella: jag blir så glad att jag trillar av stolen =)

2008-11-23 @ 00:11:01
URL: http://wasabilicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback