Summasumarum

dagsstatus godkänd

nej jag vill faktiskt inte leva i dekadens och överflöd ibland räcker det lilla extra

morgonsåsade i sängen lääääääääängeeeeee

åt bra frukost

promenad och cyklade in til söder och Bettan som bjöd på lax och bulgurlunch sen promenixade vi lite och irrade runt på söder. Bettan är gammal brevbärare och kan med 100 procentig exakthet peka ut var söders kändisar bor. Numera finns det en förklaring till varför jag titt som tätt spottar Robert Aschberg på Bröderna Olssons och varför Jonas Gardell och Mark Levengod ibland tar tuben på Medborgarplatsen.

Stod en stund uppe på Fjällgatan och förundrades över om det var mod, dumdristighet eller testosterson som fick Daniel att en gång ta den där bilden där han kör ett våghalsigt handståeende på räcket som stupar ner i Finlandsfärjadammen.

Målet var en glass men utbudet var kass (man är ju äckligt bortskämd numera) så det blev en öl med sprite och roses lime på nåt hak på Folkungagatan istället.

Mera promenad och mera cykeltur hem till Årsta där Linnsan låg död på soffan. Väckte spektaklet och lagade mycket god kräksallad och drack smådekadenta martinisar till. Istället för att dö av ågren på soffan gick vi en lång promenad längs med årstaviken och satt en stund nere vid vattnet och snackade skit.

Nu har vi kollat på feelgoodkomedier och splittat räkningar...

det här känns tusen gånger bättre än att slå skallen i sju öl på krogen...

imorgon...sju öl...imorn

Kommentarer
Postat av: emma

kräksallad?

2008-06-28 @ 10:47:10
Postat av: ronnie

min bästa polare ever genom tiderna Anna Hedo aka Panzermensch har alltid kallat räkor för kräkor för att hon tycker de är så vidriga...jag älskar räkor men det blir liksom en tvångstanken att typ hedra hennes existens genom att alltid alltid alltid kalla räkor för just kräkor =)

Postat av: Movieja

Very nice site!

2010-01-14 @ 08:39:54
URL: http://movieja.blog.ca
Postat av: luckeboi

Anmäl dig till veckans blogg tävling på min blogg nu ;)

2010-01-14 @ 09:08:22
URL: http://lifeoflucke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback