pöbel-magi...

jag är ju så blödig

men mina björnbusar på jobbet gjorde min dag och min vecka och lite till minst iallfall ett par dar frammåt.

känns lite som att jobba som förklädd ärtprinsessa som pirat på ett sjörövarskepp ibland att stå ensam brudjävel bland tio snubbar i utebaren. tur att man heter ronnie iallfall. jargongen är typ liv och död men ingen gnäller. man får va vem fan man vill. bitterfitta, glade gunnar eller smygsuput ingen bryr sig för alla är på samma vilkor ändå.

brorsan kom förbi och gav lillesyrran en snabb styrkekram och den räckte som bränsle i ett par timmar sen fick jag dricka neonfärgad energidricka för att hålla mig på benen.

igår stod 75 procent av ligan och körde 12 timmar på raken utan kisspaus och mat, idag kunde vi gjort samma rejs men nu blev skeppet iallfall utfodrat på gästernas bekostnad förvisso men va fan gör man. langar öl tills man svimmar?

märkligt klientel idag. dök upp gamla kex som jag glömt att jag haft och ibland blir jag skraj för att tiden verkar liksom inte vilja ändra på vissa. säkert tio år sen sist och ändå blir jag rätt säker på att sist vi sågs så hade han inte samma tröja med just de där hängslena till...eller, tar jag fel nu? vissa är så konserverade fast på ett härligt sätt. skönt...för dem och för mig.

nog snurrar det lite i skallen nu men cykelturen hem genom tanto, över årstabron och med speedat fågelkvitter i öronen jag orkar inte ens tänka.

skönt, för brödkrutonger fläskkarré och tårta är ingen kost värdig en anorexidemon direkt. tur för mig. åt helvete med det.

imorgon är min dag och jag tänker göra vad fan jag vill hoppas nån annan e på samma nivå och alla inte ligger hemma i amöbakoma efter helgens bravader...buhu lek med mig nu e ju jag ledig liksom.

har iallfall lyckats bygga mig en säng nu som kanske går att sova i. fyra bäddmadrasser och ett hav av kuddar...nu saknas bara gradiner och en stereo med typ valsång och vågbrus sen e jag hemma...

för sova ska jag iallfall ett par timmar. för det slog mig just på årstabron att jag inte blundat under dygnets mörka timmar sen i torsdags...

nu

snart

hej då godnatt hoppas ni haft en fin helg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback