deffa deffa deffa...

jag är en varmkorv just nu

funderar seriöst på att ställa in alla möten med omvärlden ett par veckor tills jag vågar visa mig bland folk igen. grisar hör inte hemma bland folk, de hör hemma bland andra kreatur så jag får väl socialisera med fasanerna i årstaviken sålänge.

fint e det att va hemma och va ledig iallfall.

fint att va hemma med ingefäran och nespressokaffet.

känns tryggt.

ska ge mig på att göra chilivitlöksolja imorgon.

drömde att jag åt grillad kyckling inatt och vaknade lycklig av tanken att det bara var en dröm. är livrädd för allt som inte är från växtriket just nu. ser vilka fruktansvärda konsekvenser det innebär att stoppa i sig massa skit. fy fan jag kräks på mig själv. det här är inte okej.

gråter vid tanken på den långa vägen med pay back time...ja ja...man måste inte leva hela hela tiden. usch försvinn äckliga fläsk...


Kommentarer
Postat av: AnonymVad hände med livet som du ville leva, på riktigt ?Inte blogga om livet, LEVA livet.Men hellre blogga om livet än att blogga om DÖDEN.Fattar du ? Vakna !

2008-06-17 @ 16:24:30
Postat av: ronnie

anonym: ledsen men jag orkar inte låtsas just nu...skriver bara om som jag känner right now och det är inte jordgubbar och lime direkt...jag provade livet, men livet som korv var svårare än jag trodde...

Postat av: AnonymAnonym heter Zelda,och tänker på dig, - just nu, innan och efter.

2008-06-18 @ 00:20:36
Postat av: Edvardragne

This site is professional and to the point.

2008-09-26 @ 09:06:57
URL: http://edvardragne.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback