Magnifik Måndag

Idag har jag kapat skepp och gått bersärk på däck som en riktig piratakrobat ska dagen före sin egen dopparedag!

japp min frulle gjorde susen!

kom förviss sent genom ytterdörren men den som väntar på något gott väntar ibland alldeles lagom länge.

Hann med en sväng ner till Vinterviken med finaste Dominik och fick säkert en exfta fräken på näsan och hann motionera lilla cyklen dessutom.

Väl hemma igen gick jag lite i stå och svarade inte på de första sex samtal på mobilen från Mark för att jag helt enkelt gick in i ett jag förtjänar ingenting och borde lägga mig på golvet och dö-mode efter att ha ätit en tredjedels portion kycklingsallad i ensamhet. jag pallar helt enkelt inte middag ensam. jag kan inte, det blir bara fel hur jag än försöker, trots än att den där jävla salladen egentligen var en försenad lunch så har klockan slagit sex är jag paralyserad av ångest inför bara tanken. men jag jobbar på det och i sällskap går det ju ganska bra numera.

sjunde gången Mark ringde så svarade jag iallfall med ett sms och när det visar sig att båtjäveln han är ute och åker med just i samma ögonblick passerar Årstaviken var det bara att säga Ja ännu en gång trots att demonerna skriker nej och jag galopperade ner för backen och hoopade i en glassig motorbåt med Mark och hans fina vänner plockade upp Rene och hennes härliga snubbe i Gamla Stan och sen bar det av för kvällsuppé på Pampas Marina.

Marvolouse Mark
( ja exakt han med håret ja ) bjöd katten på båtfärd och middag! Hurra sa Roadkillkatten!



Jag spillde ut min cider i ren hysterisk nervositet, men sen gick allt som på räls eller på oljat vatten och ännu en gång så slog det mig att Ja, jag mår faktiskt snuskigt bra just nu. Jag är omgiven av en fantastisk skara människor och frisk luft och vind i håret blir man levande av oavsett om man vill eller inte.

När det dessutom visade sig att vår urgoa kypare och servitör råkade vara en gammal bekantskap från bästa Drink-stammis-haket Bimbadgen ( ni minns snubben som slängde ut mig en gång för att jag latjade lite och spontanskurade golvet på fyllan och villan och sen visade sig va en riktig sköning och erbjöd mig att komma och prova att skaka drinkar i hans bar), så kundejgaliksom inte annat än bara luta mig tillbaka och njuta av sällskapet, skaldjuren och det urgoda rosévinet.

Tack som fan för att jag petade i mig ett glas iallfall för efter att åkt hem med båten och hoppat av nere på bryggan så fick jag lysa mig fram med mobilen genom skogen för att inte ramla i vattnet så mörkt var det och hade jag varit en halv enhet mindre salongsberusad hade jag nog börjat grina så mörkt var det.

Bjur och natur i all ära men att springa på ett vildsvin i beckmörker känns lagom kul även om det bara är vilda fantasier. Och fanatasier i all ära men jag fantiserar hellre om andra grejer än just vildsvin speciellt i beckmörker ensam i skogen...

Om en liten stund fyller jag 26 år och just nu jämfört med för just nyss sen känns det liksom helt okej istället för helt åt fanders.

så enkelt är det.

det är helt klart värt det att leva just just precis nu och mer kräver jag faktiskt inte.



Bild beställd av och helt tillägnad Dompan men ni andra får ta del av den ändå för det är inte varje dag Roadkillkatten e på så glatt humör på riktigt!

Kommentarer
Postat av: Lokeolivia

Very nice website !!! i just surfed by...keep up the good work ! fussball


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback