Bakery & Spice...



min jakt på äka danskt rågbröd under 70 kronors klassen fortsätter...

nu tror jag knappast att det här stället är billigt men är det någon som testat eller har andra förslag? centralt...helst söder..näh ja  vet omöjligt. säg inte Sacre Coure på Nytorget eller Cajsa Warg...förstnämnda too fucking pricy och jag tycker inte Saltå Kvarn limporna håller måttet at all...fuskbröd helt enkelt. Saltå Kvarn e wannabe-bröd och lika kakkigt som det som finns på Ica fast tre gånger så dyrt...

fan rågbröd ska till konsistens och utformning likna ett välbakt lantbröd. kanonkrispig knaprig yta med ett saftigt mjukt inre fast gjort på rågmjöl och en sjuhelvetes masa korn och frön, ju fler desto bättre!!!

just nu e allt jag vill äta knaprigt bröd med soltorkade tomater i olja och alternativt saffransglass, båda finns ju annars på Gunnarssons Konditori på Götgatan med de har ju sommarstängt  =(

hjälp!

Kommentarer
Postat av: Z



Jag måste nästan tipsa dig om mitt ENDA GODKÄNDA bröd någon kategori (Jag äter aldrig, aldrig bröd, är extremt kräsen och jäst ? Nej, nej, nej.)



Årstiderna (arstiderna.com/se ?) säljer danskt rågbröd helt UTAN konstigheter, jäst eller annat kräks man inte vill ha spår av. Kostar 35 kronor och levereras på torsdagar (har jag för mig) hem till dörren :)



Det klart, leveranskostnaden är ju 35 krnor också... :/ Men man kan ju passa på att beställa lite grönsaker eller frukt samtidigt så kanske man tjänar på det ?



Pussel, vännen.



Z

2008-07-14 @ 21:59:16
Postat av: ronnie

Z: jag vet inte om det är det är du eller dina spöken som är kräsna och du behöver inte rättfärdiga ditt ätande inför mig SPECIELLT INTE MIG gud jag vill inte veta vad du äter och inte äter, jag försöker liksom ehhh äta nu men tack ändå allra hjärtligast för tipset. verkligen mina tankar är med dig oftare än du tror. jag skanar dig och hmm jag bakar oftast själv och färskbakat rooniebröd med smör är fan det bästa som finns! du borde pröva och hmm tror faktiskt inte att det är jäst i det heller =)

Postat av: Z



:(



I´m sorry.

Det var inte alls meningen att trycka på den knappen.



Vill du följa med till skogen och havet på västkusten för några dagar (med start på fredag) ?







2008-07-15 @ 17:06:26
Postat av: Hanna

KLART min blogg står kvar. Ibland behöver man ju påminna sig själv om vilken resa man gjort o vad man klarat av. dock fick jag nästan krav på mig själv att vara sjuk för att ha något att skriva där i, den blev alldeles för anorektisk för mitt eget bästa :) Kämpa på , Kram !

2008-07-17 @ 16:58:48
URL: http://honeyhanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback