Öppet svar...

Jag får rätt ofta liknande kommentarer som denna av sötaste Ulla


Du är så skön;)Ja,varför fick inte Astrid Nobelpris för:( Hon har gjort sig förtjänt av det för läääänge sedan.Hennes alla böcker är ju älskade av så många världen över..Men enligt vissa psykologer så är hon rent av skadlig för barn...Löjligt..Jag skulle vilja säga att vissa psykologer rent av kan vara skadliga för barn istället;)Du,varför börjar du inte skriva böcker?Du har ju varit med om så mycket..och har så mycket att förmedla.Mvh/Ulla

2008-jan-07 @ 13:39

ja Ulla, vad svarar man på det...jag tror jag behöver göra som Alex Shulman, anlita Roomservice och skaffa mig ett bra arbetsbord med bra ljus där jag kan sitta två timmar varje morgon och känna mig kreativ...

Och till alla andra som undrar...

BAAAAAAH JAG BLIR SKITGLAD FÖR ERA FINA KOMMENTARER MEN HUR INIHELVET SKRIVER MAN EN BOK?

show me how and i´ll do it jag lovar! men jag är mönsterelev, topp ettatjejen som lärde mig allt i skolan snabbast och skrev bäst på alla prov...men jag suger babianrumpa på att komma på hur man startar ett projekt alldeles själv!

jag kan fylla i mallar korrekt och svara snabbt på frågor, jag är vältalig, för mig i alla möjliga sociala sammanhang, jag kan hålla föredrag i timmar utan att stamma eller tappa bort mig. jag kan manipulera de flesta att hålla med mig och tycka att jag är bra men jag suger som sagt fortfarande babianrumpa på att komma igång själv.

kan man göra en klipp och klistravariant på en bok. typ...fyll i rubrik här, brödtext här, inledning och förord här och slutord tack och faderullan där....och helst med lite lathund. 20 sidor om dig själv, 20 sidor om dina demoner och 150 sidor vardags-surrealism och framtidstro...jag har inget recept hur gör man? eller vänta nej jag behöver göra som jag alltid gör för att få det rätt. precis som pastelltanten från enskilda gymnasiet min älskade svenskalärarinna Kerstin Malm alltid predikade. Man måste kunna receptet först innan man rör om hittar på och imrpoviserar fram sitt eget.

ge mig receptet och jag sabbar det och trollar fram guld ur granit. i promisse! det vet jag hur man gör. kokar soppa på spikar, äter luft och lagar middag på containersopor. jag ska lura er att tro på allt jag säger och sen älskar ni mig tills jag dör.

sen dör jag

och får inte nobelpriset i litteratur

och om hundra år är det någon som bloggar om det precis som jag och tycker att det var orättvist

då är jag fan nöjd. då har jag lyckats med mitt mission

thats my statement


Kommentarer
Postat av: anna

ronniebaby..i love you.
jo det gör jag nog faktiskt.
men jag skriver det på engelska så låter det inte så högtidligt..typ
kram

Postat av: anna

nej jag tänker inte svälta mig ( är ju konstant hungrig) gumman och att dra nån superdiet i nån vecka eller två och sen äta normalt ..nej tack.

men nu tänker jag "fasta" i några dagar just på grund av magens skull ..den ballade ur helt nu ikväll och jag tror det varit det som varit på G i några dagar..har haft magproblem till och från sen jag var riktigt liten..tror det är bukspottskörteln som spökar och härjar igen nu..och när den är på strejk så produceras inga enzymer som bryter ned maten korrekt vilket gör att jag ena stunden helt plötsligt blir glutenintolerant och sen laktos ock sen kanske tomat..
och funkar inte magen funkar inte resten av mig och om inte magen rensans måste slaggprodukterna ut nån annanstans och då ärdet huden i mitt ansikte som får vara ventil.

så nu får det bli te, ägg, dietdrycker, gurka utan skal, salta pinnar och omelett några dagar.

däcken och de små hjulen tar jag nån annan gång.
*kramar om min fina vän*

2008-01-08 @ 00:34:50
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: anna

it already hurts when I poo cos I have pooed too much already..

2008-01-08 @ 00:46:49
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: ronnie

anna: hahaha tack för kvällens bästa trilla av stolen garv! =) kramsi kramsi!

2008-01-08 @ 00:57:23
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se
Postat av: Goro Bertz

Helt rätt om IKEA på sourze. Jag har jobbat på IKEA i Japan. Har ännu inte sagt upp mig, jag stack bara därifrån för någon månad sen. Dom har ringt men jag har inte svarat. Jag har hur många sjuka historier som helst därifrån.

2008-01-08 @ 05:36:53
URL: http://gorokaneko.blogspot.com/
Postat av: hannah

Du har redan en bok darling! Eller åtminstone ett riktigt bra utkast.
Min svåger baserade en bok på sin blogg. Du borde göra samma sak - det är din story, och den engagerar folk som tusan! Det vet du.

KRAM!

2008-01-08 @ 08:21:57
Postat av: hannah

BTW: Vi måste seeees! Jag saknar dig massor! Förresten vet man ju aldrig när du bestämmer dig för att sticka till Moskva/Tunisien/Polynesien/Svalbard och bli borta i två år, så I'd better klistra fast mig på dig nu för att bygga upp en Ronnie-buffert inför framtida svåra år ;-)

2008-01-08 @ 08:25:13
Postat av: ronnie

Goro: tack för din kommentar, jag tycker du ska dela med dig av dina historier! "the world deserves to know" och så kanske man kunde skratta lite samtidigt som man almänbildar sig vem vet ;) grymt fina bilder i din blogg förresten =D

2008-01-08 @ 11:28:37
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se
Postat av: ronnie

hannah: du hörde aldrig av dig om båten din tjockskalle... jag är här du har varit bortrest nu är det upp till dig att boka dejt!!! jag vill alltid leka med dig du är ju en av powerpuffpinglorna!

2008-01-08 @ 11:32:07
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se
Postat av: ronnie

hannah: just nu rymmer jag nog inte längre än till finland norge eller andra kalla grannländer...stockholm rocks! ;) miss ya kisses babe!

2008-01-08 @ 11:32:54
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback