de kallar det lågkonjunktur...

men om allt skiter sig....

# Gå ner till banken och ansök om kreditkort. Försök få så hög kredit som möjligt. När du ... Read Moreändå är där passa på att ta ett lån. Säg att du ska starta eget.
# Ring Finax eller någon annan som erbjuder telefonlån. Låna så mycket du kan. Åk ner till dit lokala köpcenter. Konsumera så mycket du kan på avbetalning. Försök slingra dig från eventuell handpenning.
# Om betalningsanmärkningarna sätter käppar i hjulet, övergå till institutionell sponsring. Det finns massor att välja på. A-kassa, sjukpenning, starta eget bidrag, studielån, socialbidrag. Ta så många som möjligt.
# Om du inte får handla på krita, stjäl direkt istället. Stjäla är som att bojkotta fast du inte behöver klara dig utan någonting. # Om du aldrig betalar för någonting slipper du ha ett jobb som suger.
# Kom ihåg att dina skulder kommer att glömmas bort den dag systemet kraschar

/från en kurs på högdalen business school

haha imorgon kan allt få gå åt helvete och jag ska ha gott samvete ändå!

Kommentarer
Postat av: gustav

jag har alltid längtat efter att göra allt det där! sen shoppa en massa skojiga saker, gömma sig i en håla och efter att kärnvapenkrigen jämnat allt med marken och pulveriserat alla register ställa till med post-apokalyptiskt party! heja kaprustning!

gottigt att ha som back up-plan iaf


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback