bästa brorsan i stan

jobbade baren i söndags och blev lagom snurrig i bollen efter för lite sömn, nackspärr och ett klassiskt uppvaknande någon helt annanstans än där man egentligen hör hemma.

gick hem i regnet efter jobbet med Stellan över skanstullsbron för att rensa demoner och andas ny vecka. 

blött kallt...det blev liksom starten och upptakten till vad som komma skall. somnade inte förens vid halv fyra och sen upp igev vid sju för att ställa om klockan tio gånger.

blev sent igår på redaktionen också så jag lallade drottninggatatn ner strax efter tio på kvällen bara för att stöta ihop med Dragonlady som försökte lua med mig på en öl på KGB. promenadsällskapet var trevligt dock och jag ville egentligen inte gå hem så jag pös med bara för att hitta bästa brorsan med tre tomma lokaflaskor i baren.

perfekt

vi knatade genom stan ner till kungsan över gamla stan och slussen och kollade på midnattsfiskarna och ljuset som betyder att det snart är höst men som gör sig riktigt bra mot slottsfasaden.

sen traskade vi vidare ner för hornsgatan och då var jag så genomfrusen att jag tog tricken över bron till liljeholmen bara för att överraskas med det fantastiska bskedet att nästa tvär-banan gick först en kvart senare...

aldrig i livet

tog ännu en sväng längs med vattnet och under ruggiga årtsbron och genom en bäckmörk skog.

stupade iallfall i säng och somnade på en kvart.

lite arg på klockan idag men ja ja...

imorn e jag ledig från redaktionen men ska hoppa in på Snottys och frilansa lite.

tjohooo karusell!

jag har iallfall bästa brorsan i stan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback