Om IKEA...

Ack och ve, alla dessa Svenssons...

Jag läser
Bloggfrossa och mannen som blev trött... han gnäller på att IKEA är låt mig citera "nassestyrt och oflexibelt"

jag skrattar ihjäl mig. klart som fan att man inte kan förvänta sig av IKEA att man ska få sina pommes på en tallrik när de severas i en mugg, eller att man ska få lämna in sin unge på två och ett halvt när det står från tre år i dörren. jag blir galen på folk som bloggar om självklarheter. Hallå DUDE! vad trodde du?

Hej snälla dörrvakten jag e sjutton och ett halvt, sjyrra kan jag inte få komma in på krogen...

Va, plättar och ärtsoppa till lunch idag igen, det fick ju förra torsdagen med, finns det inget GI-alternativ på skolmaten nej vet du vad?

IKEA är sveriges största internationella symbol och indikation på vad som är svenskt. varför skulle de annars sälja kalles kaviar på tub i sina varuhus i Moskva? Tror ni ryssen köper det när det finns Ikra på glasburk för en fjärdedel av priset? Meningen med IKEA är att dit går man om man har en medelsvenssonlön och vill bli expedierad av andra medelsvenssons med kanske lite lägre lön.

jag skojjar inte, jag e från servicebranschen och varenda anstälningsintervju jag varit på har jag lett brett visa mina fejktänder och utbrustit

"varför jag söker det här jobbet? jo för att jag älskar människor såklart"

det gör man bara inte särskilt länge, om man inte är extremt iq-befriad eller bara generelt lagom smådum. det finns det dom som är och det ska de va glada för. för annars blir man galen. varje litet initiativ till att lösa ett problem själv som ovanstående skribent beskriver som att servera pommes på en tallrik istället för ett fat kommer mycket snabbt att leda till gnäll från de som sitter på högre stolar i skitjobbshierarkien.
våga ta egna initiativ till problemlösning och du riskerar att få sparken. står man som resturangbiträde i ett IKEAvaruhus är det inte meningen att man ska kunna tänka själv, man ska upprepa det som ledningen har inprogrammerat, allt annat leder till överhettning och krasch i php-databasen. ehh ehhh error error det valda alternativet finns inte,

jag hatar numera servieyrket. jag blev hjärntvättad. och hade upphovsmannen till Bloggfrossa bett mig om att få sina frittar serverade på en tallrik istället för i en glastrut om det var det jag blivit inprogrammerad att sälja så hade jag flippat och tryckt ner dem i halsen på honom. eller spelat dum och låtsats som det regnade. sett ut som om jag förstått men gjort fel iallfall och gett honom pommes med en extra glasstrut istället för en tallrik.

sen hade jag gått hem och sagt...

"fan fatta vilken idiot det kom in idag på jobbet, han ville liksom ha sina pommes på en tallrik, fattar ni en tallrik...alltså shit pommfritt vilken nöt."

så hjärntvättad blir man

men observera det är maktmissbruk och ren lobotomi för ingen e sådär i början, men om till och med jag kan så är det fan klippt för mänskligheten

hur som helst

sluta gnälla på självklarheter, som förseningar i kollektivtrafiken när första snön kommer eller sj:s jävla lövhalka som borde infinna sig rätt snart. då håller jag fullständigt med en av skribenterna ikommentarsavdelningen. gillar du inte att söndagshandla med svenska folket eller åka tunnelbana till jobbet så se till att jobba in lite mer deg, skaffa dig ett it-jobb och drick skumpa på Riche med dina fagra vänner istället.

gode gud i himelen bespara mig från att behöva skriva ett endaste sånt här inlägg igen...

Vi bor i Sverige Svearikeland!

ta nu en extra mazarin till kaffet marit!

Kommentarer
Postat av: Downbionicwoman

Cool site ... I like it :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback