Mamsen på visit = Familj = Kærlek

Det var MEGAHYGGELIGT att ha søta mor på besøk.

Trots ångest och gråt och skrik och panik så var hela visiten i det stora hela mycket lyckad. jag slæpade mor upp och ner længs med strøget en miljon gånger. Och bortsett från att størsta delen av tiden gick ut på att leta efter stællen dær jag kunde æta nåt som inte gav mig ångest så var mamma vældigt førstående och parat till att stælla upp på mina matnojjor och bråkade inte om någonting øverhuvudataget och læt mig hållas...tack før det søta mor. Jag var bara lilla dottern på semester i två fantastiska dagar dær jag fick allt jag pekade på =)=)=)

Vi Hann med:
 
Sushi

image177

Balett på Det Konglige Teatret dær vi såg Caroline Matilde

image178

och massa supermys och fika på bland annat værldens bæsta Cafe Europa...

image179

dejligt dejligt dejligt...sen sistaminutenshoppade mamma fin ny vårkappa till mig som jag dessværre inte har bild på ænnu =P

tænk om man kunde ha mamma under armen sådær en gång i månaden och bara vara dotter och glad och helt bortskæmd ;)

ahhh drømma sig bort...

well well

nu e klockan snart jættemkt och imorgon ska jag jobba så de e la lika bra att cykla hem till Amager och dæcka på madrasserna som jag igen igen igen lyckas rulla av och slå knæna i golvet...AJ!!!! i hate it!!!!

å andra sidan så vaknade jag imorse inte av mig sjælv klockan halv sex utan av att væckarklockan ringde halv tio!!!!!!!!!! det har inte hænt på år och dar kænns det som....jag vaknar alltid i gryningen av morgonsolen och ær megapigg och utsvulten och kan inte somna om trots att jag lagt mig frammåt småtimmarna....

om en timme ær det sommartid...hajjar ni? sommartid! helt otroligt!

om drygt två veckor kommer vackra melissa från canada på besøk

image180

och jag glæder mig till att cruisa ænnu mer på stan och pinna upp och ner før strøget ænnu fler gånger i førhoppningsvis ænnu mer vårsol =)

puss så længe och godsommartidsnatt

Kommentarer
Postat av: Tarjeilinea

It is the coolest site,keep so!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback