en helt okej söndag trots allt...

Hootchy Kootchy var surrealistiskt. att det finns så många stockholmare med roliga hattar, julröda tomtedräkter, självlysande ren-outfits och snövitkopior visste jag inte. klientelet gjorde sig väldigt bra iallfall där i södra teaterns velourbeklädda teatersalong.

hannahkorven var bedårande i sin ballerineprinsessoutfit

jag var underklädd och ganska tråkig.

men det gör inget. man behöver inte vinna alltid.

Scotty the blue bunny var fantastisk och lika så hans minimeeversion Laurentzio som var castad av vår egen castingbyrå
http://www.subcasting.se/ där ni alla fina vackra och söta människor reggade er innan helgen.

tack för det förresten, när ska vi kalasa på de där utlovade lussebullarna?

men vi stannade inte så länge. det är svårt att mingla med överklädda människor. många ter sig så självupptagna av sin fantastiska eminens att de är helt okontaktbara. hälsade lite artigt på dvärgen, förlåt den kortväxta menar jag ju ( som om han inte visste om själv att han var 121 cm lång, varför hyckla??) han var skitsnygg trevlig som fan men lite svårsnackad...jag är inte så lång men det gjorde ont i ryggen att böja sig så mycket frammåt och svårt att komma på en bra konversationsställning och samtidigt se snygg ut. hade jag stannat längre hade jag hämtat en stol och ställt han på. men jag var inte ett dugg sugen på att supa så jag åt fem finska pinnar (fantastisk uppfinning och mycket platt men perfekt fyllsnackskaka) från det hysteriskt stora uppdukade långbordet med jellypudding och tusen sorters chokladtårta  och sen gick vi hem i den råa sthlmskylan.

idag har det varit kalleskaviarsöndag i vanlig ordning. lite ångest gråt och skrik i vanlig ordning (kalles e knepigt ibland) och sen en liten promenad inne i stan med Mams och shopping på Shestore i PK-huset. provade en fantastisk knallröd rävpäls för 9000 papphamrar som satt som ett smäck...drömma kan man ju alltid. Mams som har koll på sånt som päls (pollack och östpack som hon e ) tyckte den var billig och att jag skulle slå till...shit den dagen jag blir blattehora på riktigt får ni slå mig...

jaja, efter att ha fått en gratis ångande het cappucino på Nk av nån pressoförsäljare på Nk inredning och Design så var jag iallfall i perfekt shoppingmode och JAAAAA! jag har inhandlat idag!!!! ett par underbara stövletter av en mycket underhållande expedis. nu kommer ni inte tro mig vid mina ord för jag ljuger så mycket i vanliga fall men det var faktiskt en smält adventskalenderchokladbit inne i ena dojjan...jag skrattade högt. expedisen såg ut som hon skulle svimma och kräkas samtidigt. hade det varit en månad sen hade jag nog ätit den insmetade chokladbiten på grund av desperat blodsockerfall, nu hade jag ju grundat med kalles kaviar så det behövdes inte. pillade bara bort lite choklad från det som fastnat under naglarna med tänderna thats all...nästan normalt beteende eller vad säger ni?

jag fick massa rabatt på pjucksen och det gjorde ronkan extra glad!

sen åkte vi hem och gjorde liten improviserad julbrunchtallrik med Mams. gick rätt bra men jag har ont i magen av all brysselkål (jag vet inte men jag är en sucker för kål och lök...kan det va det polska blodet kanske)

nu e jag spattig och rastlös, hade velat se den där standupgrejjan ikväll med Linnsan men bryden svar ju inte i sin telefon!

så det får bli hemmkväll med ballongmage och kaffelikör...aj aj snart spricker jag på riktigt...

ehhh by the way så är jag officiellt arbetslös from imorgon...lite stressande...vill någon ge mig ett jobb? jag är inte desperat så inga skambud. men nöjesreporter eller skribent på lagom stor blaska skulle inte skada så här i juletider. ni vet redan att jag är äckligt överambitiös, rapp i fingrarna och Drottning av Mingeleliten. Jag kan allt. Allt jag behöver nu är någon som tror på mig och ger mig en kontorstol, en arbetsplats och säger till mig vad de vill ha gjort så gör jag det!

deal or no deal?

krimskrams på er sålänge...

imorgon ska jag uträtta ärenden som är tråkiga och bete mig vuxet

vad ska ni göra?

Kommentarer
Postat av: Emelinda

Hihi ja visst e han en sötnöt ;)

Postat av: Majs

Jag ska handla potatis i morgon.

2007-12-16 @ 22:29:09
URL: http://www.gaykvitter.blogg.se
Postat av: ronnie

majs: shit nu e du sådär på gång igen...;)

2007-12-16 @ 22:43:30
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se
Postat av: Kitty

I m ska jag jobba klockan 06:00, så nu är det sex timmar tills jag ska börja och jag har inte lagt min än... Kommer vara tött men det är jag van vid.
Du har också fin blogg! Kram

2007-12-16 @ 23:40:17
URL: http://elinhellokitty.blogg.se
Postat av: Anonym

"Krimskrams" - visst är det bra ? :) Zelda.

2007-12-17 @ 09:31:07
Postat av: Majs

Jag ska åka till Järvsö idag :)
Slå det då ..hoppla.

2007-12-17 @ 09:55:05
URL: http://www.gaykvitter.blogg.se
Postat av: mono

jag såg dig krama dvärgen!
Om du såg ett par halvmeters långa hängande kaninöron så var det mina.
Vem vann hattävlingen förresten?

2007-12-17 @ 13:37:52
Postat av: ronnie

mono!!!! haha du skulle hälsat ju din galning...jag hade gärna minglat med en kanin!!!!

ingen aning...alla måste ha vunnit för varenda hatt var ju helt galen...glömde skriva i inlägget att jag stal en mask från kak och tårtbuffén...uschamig kleptoman som jag e ;)

2007-12-17 @ 14:38:41
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback