mmm bakplåtspapper mums...

uppe i ottan och bakade dagsranson av hemmagjorda rågbrödet...

har fortfarande inte fattat hur jag ska få det att INTE fastna på plåten, alternativt i formen eller på bakplåtspappret...

när halva brödet ligger fastkleggat på bakplåtspapper är det liksom inte okej att slänga halva skiten så jag struntade helt enkelt i att det var papper på och låtsades att det var en väldigt tunn ostskiva

resultat

smaskens!

nu kommer det ju från tjejen som en gång i tiden drack jalapenospad direkt ur burken så alright fuck it, skit i vad jag nyss sa...ät inte bakplåtspapper det är inte okej...

Kommentarer
Postat av: Lina

Pensla plåten/bakplåtspapperet med olivolja så fastnar inte brödet.

2008-09-17 @ 12:27:43
Postat av: ronnie

jo det gör det....

Postat av: Vildvittra

Mjöla plåten som fan :) Då borde det inte fastna.

2008-09-17 @ 13:17:59
URL: http://vildvittra.net
Postat av: Lina

Det var som fan...

Prova att utesluta klistret ur receptet så kanske det går bättre =P

2008-09-17 @ 16:52:57
Postat av: ronnie

mmm problematiskt värre...



brödet består av klister typ och jag använder nästan inget mjöl alls så det kan nog va det som är kruxet... så jag antar attjag får fortsätta käka bröd med bakplåtspapper på och hävda at det är gott...FÖR DET ÄR DET!



tack ändå för tipsen ;)

2008-09-17 @ 20:26:29
URL: http://www.wasabilicious.blog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback