Bastu och brand...

Kul i jul drömscenario. 

Satt och bastade i godan ro på Balance efter yogan på förmiddagen och har precis vräkt på en liter vatten på kolen så att det är så immigt att jag inte ser näsan framför mig. Då går brandlarmet. Panik? Näh, mer snabb omplaneringsförmåga. Numerar vet jag hur jag reagerar i en paniksituation. Jag går lugnt och sansat ut ur bastun, svärandes, tar en snabb kall dusch då jag insser att det är fel läge att börja skruva och ändra temperaturen. Skiter i att torka mig, sätter på mig snortajta jeans plaskblöt...(helt feltänkt, hade jag torkat mig hade jag fått på mig dem snabbare...) sen tar jag på mig klocka, armband, tröja mössa och resten i handen och går ut i receptionen. Kaos!


Men tack och lov ingen jättebrand, lite mikroskopsk rökutveckling typ...ja ja...hade det varit på riktigt  hade jag ändå tagit brandtrappan ut på baksidan och förmodligen inte brunnit upp i trängseln på framsidan med alla som drog hals över huvud vilt fäktandes i panik....

eller vad tror ni?

Nu ser jag fram emot morgondagen.

Ska BARA jobba då. 

Inte tänka, hinna med, stressa, planera.

enbart bara jobba och köra Pilates Props på kvällen...sen bums i säng...

nu ligger jag tre minuter efter i mitt dagsschema...jag får springa upp för rulltrapporna till Stureplan, då hinner jag ikapp.

Hej då!



Kommentarer
Postat av: Jag

Jävligt intressant blogg!! Känner igen mig alltför väl.. (Ursäkta svordomen^^)

Men du tränar väldigt mycket... Våga bryta mönstren, trotsa dem, bli kvitt ditt träningsberoende. För du vill väl bygga upp kroppen, bli stark och smidig osv, men tränar du för mycket bryter du ner den..



Tänker på dig.

Kämpa på

2008-11-17 @ 20:57:43
Postat av: ronnie

Hej JAG!



jag bryter inte ner jag bygger upp! jag behöver inte bli kvitt ett träningsberoende jag behöver fasta rutiner!



men tack för feedbacken ändå!



kram på dig


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback