05.06 Hultsfred



fast egentligen har jag varit uppe en timma...sen morgonsolen gjorde den något spartanskt (läs extremt spartanskt) inredda lägenheten väldigt ljus. fast jag är van. har inga gardiner hemma heller ju.

sitter och avnjuter en kopp silverthe utan mjölk och socker....det vill säga hett vatten (finns inte så mycket mer här) hann liksom inte handla innan sista affären stängde klockan åtta igårkväll och tills dess jobbade jag. fast hett vatten är bra för matsmältningen säger mamma och smkar faktiskt ganska bra just nu så jag gnäller inte.

fläkten surrar nåt jävulskt dock.

fin lägenhet.

stor

skitstor

typ en tvåa på hundra kvadrat

oinredd sånär som på en gammal 70-talssoffa ett lackbord från ikea och min hängmatta till tältsäng. jag känner mig lite som Lilja 4-ever fast jag slipper knulla.

grova skämt åsido

gårdagen var bra. fick en hel del jobbat på tåget på väg ner och om jag fick välja skulle mitt kontor heta Kustpilen . Jag hamnar alltid i ett mindflow som är oslagbart när jag jobbar och åker tåg...sköna tåg alltså, inte kräk2000 med ännu värre späkochfläkbarn och deras modersmjölsprutande vidriga morsor.

brrr

har glömt mitt smink hemma på toastolen och känner mig panikavskalat naken...på väg att bli iallafall.

ja ja här e jag och imorgon ska jag försöka hugga en digitalkamera på kontoret och dokumentera lite av spökstaden. typ tomma gator, neonskylten på hotell Hulingen (som saknar tre upplysta bokstäver av åtta möjliga typ,)

<<< utskiten från mitt fönster btw ;)

Preem-macken påväg till Rockcity som är öppen till elva visserligen men ligger tre kilometer från stan och dit alla vallfärdar när de får nikotinbrist och på väg dit ringer halva Hultsfred och ropar inköpslistor åt nära och kära då ryktet sprider sig som en löpeld om någon drar dit efter åtta.

"Nisse e på väg till Preem, nu brinner det i knutarna är det någon som behöver nåt???? Fort panik, cigg, läsk, snus?

När jag bodde i småland fanns det iallfall en kvällsöppen videobutik, jag bor mitt i stan, en barnhands stenkast från stationen mitt på torget och här finns en gammal nedlagd musikaffär.

Gick för att hämta lakan hos min chef Håkan idag och passerade torget.

"Där inne ligger Gallerian",
säger Håkan och pekar på en grå klump till betongbyggnad

"Jaha och vad finns i Gallerian då, undrar jag som känner mig lite skeptisk mot konceptet gelleria och Hultsfred i samma mening.

"Jag vet inte riktigt..., hmm, jooo Konsum och en nedlagd Pizzeria tror jag" säger Håkan

fascinerande eller hur?

Okej 05.24 nu och jag har druckit två koppar silverthe. Om en och en halvtimma ska jag upp och äta frukost och sen gå den i nyktert tillstånd cirka 25 minuter långa promenaden till Rockcity.

Luften här är iallfall härlig och fåglarna inte lika hysteriska som hemma i Årsta!

tjupp tjupp och godmorgon kära vänner

förresten....jag har fått ett sår på näsan som bara vägrar sluta blöda...det fullkomligt sprutar ut blod...som näsblod fast från nästippen utanpå näsan liksom. hur sjukt är inte det...hur lång tid tar det för kroppen att fatta att den ska stänga av den kanalen liksom...hallå sluta tömma mig på järn genom näsan jag behöver det till annat liksom...

ja ja, godmorgon var der...

Kommentarer
Postat av: Sin

Då är jag inte ensam om att gå och lägga mig när ljuset börjar komma tillbaka och vakna av solskenet 3 timmar senare kl 6... skönt att man inte är ensam. ;-)

Ta hand om dig Ronnieflickan.

Kram

2008-05-14 @ 09:50:17
Postat av: Kaimargrethe

Very interesting & professional site. You done great work.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback