en sån där riktigt bra dag...

vilken start!!!!

äntligen har jag lyckats pilla ut det där jävla linfröest som legat och tryckt unde X-tangenten på mitt skrivbord! Först la det sig en stund under windowsknappen och för en kort sekund trodde jag att det skulle försvinna via min touchpad ner i hårddisken men i sista sekund så spratt det till och låg och tryckte en stund till under Ctrl-tangenten tills jag äntligen lyckades få tag i det med ett urrivet hörn av en gammal Damernas Värld och så PLOPP som Pigan Linas jävla tand i Emil I Lönneberga så lämnade det lilla laxerande åbäket äntligen mitt tangentbord för gott!

Nu har jag regelmässigt lovat mig själv INGEN MER JÄVLA LINFRÖVÄLLINGFRUKOST VID DATORN jag får övergå till kaviarmackor istället helt enkelt! no mercy.

Igår var också en så där äckligt trevlig dag som började med en lite omväga solskenspromenad på väg till jobbet där jag lyckades missa tvärbanan, bussen och åka en station för långt och komma en halvtimma sent till jobbet. Jag kompenserade med att ta en långlunch som kanske tidsmäsigt inte gick helt enligt planerna men har man plats i själen så glömmer man lätt att synka med klockan.

Avslutade dagen med att möta upp två Norrländska härligheter på Söder, smaka på sniglar på Sacre Couere doch dricka ETT observera ETT glas bubbel till. Det var trevligt bortsett från den lite nördigt misstänksamma kyparinnan som krävde att vi leggade oss när vi beställde mat ( känns konstigt i ett sällskap där medelåldern är 30 och alla beställer rödingfilé lamm men fine shoot servant shoot if its your job)

Sen satt vi avslutnings på dessa härliga Norrlänningars initiativ och hängde lite på Sjätte tunnan i Gamla Stan. Jag roas ganska mycket av att gå dit, även om jag är allergisk mot alla lajvnördar men jag måste ändå lite tvångsmässigt flörta lite extra med den där seriöst medeltida engagerade bartendern klädd i snörade läderstövlar och säckväv. Sen vet jag inte varför eller vad han har för sig men han börjar alltid byta om, klä av sig och spontanstrippa bakom sitt mjödstop när jag dyker upp. Han kanske är lite pilsk vad vet jag....

Kom hem i tid innan Askungetimman och vargarna börjat yla och var bara lite illamående men mer av det där fikonbrödet med vitlöksosten än av ett glas bubbel och två slurkar mjöd...

skitbra skitbra helt enkelt

gick upp tidigt imorse och möttes av bakis Linnsan som lekt fyllelekar med kort och druckit häxblandning, men det rådde vi snabbt bot på med promenad i blåsväder och helgfrukost. nu är jag mätt som ett grillspett och rätt peppad på en prommis på stan med Hannahkorven som inte alls ser ut som en korv utan mer som en långbent vacker gasell... så jag hoppas gasellen har fått barnvakt så vi kan gå på jakt efter en ny Monki-tröja till mig så jag slipper sörja förlusten av min gamla efter den brutala stölden på KGB förra helgen.

Vad ska ni göra? Vad ska jag göra ikväll? Jag är ambivalent! Lockas med ut i svängen? Spela Biljard med team Casino Cosmopol? Bada bubbeljacuzzi med massa galna Norrländska män? eller Melodifestivalen utan Björn Gustavsson?

nja... jag vill typ...hmmm....dricka en skitgod ap-stor frusen jättecocktail någonstans i min fina nya tröja som jag förhoppningsvis hittar på stan idag och glo på folk som tycker de är lördagssnygga! jag vill glo på folk, fast i kattperspektiv som från en hylla uppe i ett hörn där man har bra överblick...var gör man det? Gondolen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback