jag vill inte skriva en nyårskrönika!!!

största delen av 2007 borde brännas och begravas ändå så ni får inga highlights hur mycket ni än skulle vilja läsa om svält och närhet till ond bråd död era blodtörstiga hundar!!!

om ni vill ha bitterhet och dramatik får ni söka er till andra bloggar, jag ser inte mig själv som ett anorexiaoffer mer tyvärr! så jävla roligt ska vi inte ha det. däremot finns det gott om andra offer därute för det är just vad de är OFFER

OFFER SOM BORDE OFFRAS

en mycket god väninna uttryckte det fan på bästa sätt

"VARFÖR GÖR NI INTE BARA SLUT PÅ ER MED EN GÅNG? VARFÖR FORTSÄTTER NI PLÅGA OCH TORTERA ER JÄVLA OMGIVNING MED ER YNKLIGA PATETISKA SJÄLVBEKRÄFTELSEÅNGEST ÅR IN OCH ÅR UT. GÖR SLUT PÅ LIDANDET FÖR FAN. SVÄLT IHJÄL OCH DÖ! PARASITER!"

(obs improviserat och en smula överdrivet citat men så tycker jag så det bidde en blandning)

en alkad gubbe med röd näsa och förkärlek till flaskan tycker ingen synd om. han är patetisk och slår och skriker på sin fru. usch honom slipper vi gärna. fyllefarbror. gå och dö.

men äcklig vidriga benrangel i barnkroppar som i tysthet plågar sina nära och kära till döds bara med sin patetiska blotta uppenbarelse...de tycker vi synd om...stackars krakar...de ser ju så hungriga och sköra ut. oj oj akta, ta i med tång annars går de sönder.

bullshit! de manipulerar och leker och jävlas med er och era känslor precis lika mycket som alkispappa och bästisens kille med lite för mycket kontrollbehov som slår när frugan inte lyssnar.

så min nyårskrönika till er uteblir, jag tänker inte ynka om den mest pateiska bortslösade tiden i mitt liv. jag gav upp mina drömmar för att vad...? jag har inget bra svar på den frågan...tack alla som slog mig i huvvudet och sa att jag var pantad korkad dum och urbota idiotisk. åt helvete med alla er som tyckte jag var snygg, söt vacker och fantastisk. NI VAR MÅNGA VILL JAG LOVA!!!! usch i graven med er vänskap små människor dö och försvinn!

så keep in mind vänner (för ni ynglar ju av er och förökas som den värsta mögelspor i min vaniljyoughurt) att aldrig aldrig någonsin acceptera försköna eller uppmuntra era vänners sjuka beteende. ingen kan rädda en psykiskt sjuk eller en missbrukare men man kan fan va tillräckligt stark i sig själv för att sätta ner foten när man ser nån som mår kass och säga HEY det här är fan inte okej, vad håller du på med!!!!

mer visdomsord än så tänker jag inte spotta ur mig ikväll.

ses vi på mosebacke i helgen förresten? jag tänkte va där och se bling bling ut i alla mina nya kläder!

om inte...för er som inte röstat på mig ännu för att jag är BÄST!!!!

GÖR DET GENOM ATT KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄRRRRR!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Remyaida

Keep up this great resource. I bookmark your site, best greetings


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback