För nästan exakt ett år sen...

eller ptja lite mindra faktisk februari...brukade jag vid den här tidspunkten på dygnet börja snegla på klockan för att kolla in om det inte snart var dags att gå på dagens rituella dumbsterdajving slash containerdykning slash soprotning.

jag bodde tillsammans med en galen 16 årig äckelkille som brukade ligga med dörren på vid gavel och tokunka sig igenom dagarna.

jag levde på kanske 600 kcalorier om dagen och hade inte en chans att vinna ett gräl mot den testosteronstinne vidriga snorvalpen. dessutom. hata bråka på danska liksom...det blir så skrattretande. så jag svalde situationen och fortsatte svälta. det var typ det enda jag var bra på just då.

när klockan äntligen slog sex brukade jag tvinga med det 17 åriga lilla äcklet med mig ut så han kunde hjälpa mig att bära hem allt skit jag lyckades rota fram ur Nettos kontainer på Backersvej på Amager i Köpenhamn. jag fyndade nästan alltid. det fanns mycket champinjoner...hurra tyckte jag, jag levde i princip på champnjoner. Råa. Ibland unnade jag mig en burk inlagda som jag faktiskt köpte i affären för två och femtio danska kronor. Hursomhaver så hittade vi alltid asmycket crap. Massa frukt och grönt och kakor och chips och bröd och pasta och allt möjligt som jag släpade hem proppade kylen full med och sen slängde.

för jag åt det ju aldrig.

såhär i efterhand kan man ju fårga sig själv varför? kanske för att försöka uppehålla någon form av fasad av normalitet i min vardag. normala människor har mat i kylen och går ut med soporna. även om jag aldrig åt av maten så kunde jag iallfall känna mig lite normal när jag sprang ner för baktrappan med mina ruttna grönskare och slängde i soptunnan på bakgården.

så såg mina kvällar ut. top model började halv sju så det gällde att snabba sig innan ellere gå ut efter. en halvtimmesvända ungefär. ibland belönade jag med en rom och cola, men det slutade jag rätt snart med. var alldeles för dyrt kalorimässigt även om det dövade skönt.

idag är det ett år senare och ibland frågar jag mig...hur långt har jag kommit egentligen? numera rotar jag åtminstone bara i soporna på fyllan.

det var en liten anekdoti det där och här kommer en liten anekdoti bildiserie

jag har hittat kinderchoklad i containern (den låg i kylen i tre månader och jag slängde den först när jag flyttade ut)

image550

Christmas Cupcake Kit, ett annat fynd...tillsätt bara vatten och gör dina egna skitäckliga kakor
(vilket vi faktskt tillalgade senare samma år när Hannakorven och Soffipropp kom på besök)

image551

thats it for now folks...more anekdoti to come promisis ;)

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Vilken snygg blogg! ♥

Postat av: ronnie

taaaaaaaaaaaack

2008-01-07 @ 23:34:04
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback