Melankoliska underbara regndroppsfyllda morgon...

jag har sovit som en hungrig rabiessmittad hyena inatt...vridit och vänt mig och svettats och tittat på klockan och bar längtat efter att få vakna och stiga upp.

jag gillar inte hela det här sova konceptet, har aldrig gjort egentligen. det är slöseri med tid och om man inte får till den där nattsömnen på ett behgligt sätt sabbar man sitt morgonhumör och hela påföljande dag

men det skiter jag i nu

jag har hostat hostat hostat hostat och hostat ännu mer...till ingen nytta...jag har hostat som ett barn som inte lärt sig hosta ännu, vet inte hur man gör, hostar aldrig, minns inte när jag hostade sist...ska man använda magen. jag gör halvhjärtade hostförsök till ingen nytta de tar inte bort dumma kliet i halsen.

å andra sidan så älskar jag morgonen nu. den får va hur regnig och jävlig den vill. i mina ögon är den fantastisk. bedårande romantisk.

jag ska lunchfika med solskens flickan min Slå Dig Fri Emelie idag = medicin för själen (hoppas hon funkar på rethosta också)

sen måste jag ta tag i det där sista klädflyttsorterandet som jag aldrig pallade igår för att jag var febersnurrdöende redan klockan halv tre på jobbet

idag så!

nu ska jag hitta en matschande regndagsoutfit

kram på er där ute

njut dagen det tänker jag göra!

puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback