spring fort först till kvarn...

mår lite illa

mår illa av stress

det är ju sällan man direktreagerar på stress och jobbiga lägen det kommer oftast med ett par dagars fördröjning som ett försenat brev på posten så igår och idag har varit vidriga hemska outhärdliga skitdagar.

lyckades iallafall flytta hem det mesta brötet inklusive mig själv till mamma och det känns skönt faktiskt även om jag har minst ett lass kvar att hämta så är jag mentalt redan hemma här igen. allt annat känns konstigt och onaturligt.

så stressen är ju egentligen över men det är nu jag får betala för det. men det känns skönt att vara medveten om processen så jag slipper flippa och må skit och inte fatta varför. nu mår jag skit över något som är överstökat så det känns ganska okej ändå.

har massa kul inbokat hela veckan men är fullständigt ur balans.

stort galej och galainvigning imorgon på ny återöppnad klubb

stort galej med spillrans ny klubb på nya Strand fd Street på torsdag

stort galej och avskedsfest för fantastiska Josefin på Fredag

ännu större galej nästa onsdag med stor gala och mingel och kalas på självaste Rebellgalan

mera galej och galet glöggpartaj

hajjar ni agendan...den e så full att den kommer kräkas....och hur reagerar jag då om inte totalt motsatt för att slippa just allt hetsande och kräk...jag stänger alla dörrar, skiter i allt och låser in mig i rädsla att inte klara av någonting.

ovanpå kladdkakan hör ett frekvent springande på lägenhetsvisningar utan napp, ett jävla jobbbombmejlande, ringande och tjatande med mycket gummistövlar och gamla damcyklar på kroken och för att hålla skeppet flytande så åker jag fram och tillbaka till gymmet två gånger om dagen för att påminna mig själv om hur det är att andas. seriöst. om jag inte får gå en promenad om dagen eller köra ett pass på yogamattan så andas jag inte på en hel dag. det är sant. jag håller andan.

fick iallfall boxas, köra core plus pilates idag = bra dag men ändå, skitmycket ångest toppat med en skottkärra full av självhat.

ful ful överflödig oduglig.

snälla rara äckelperiod gå över snart, jag har inte tid med dig just nu,

gå över tills imorgon.


Kommentarer
Postat av: Tifa

Das Boot imorgon???


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback