Om respons

Ni fick mig!

Tack för responsen på gårdagens inlägg...det gör det hela värt det!

Jag sitter paff som en giraff och bara vet inte vad jag ska skriva. Men det känns otroligt coolt med så många som bryr sig, engagerar sig och törs ta debatten. För skönhetsideealet idag är SICK!

jag gick på stan idag...efter en någorlunda stadig frukost...tyckte jag laddat batterierna tillräckligt för att orka göra något här på en av mina sista dagar i köpenhamn. men i provrummet nere på new yroker bryter jag samman. för att monstret i spegeln inte är nöjt. hånar mig, granskar mig rakt uppifrån och ner.

tjejen i spegeln är ett monster tilll elefant. jag vill fota henne och hänga ut henne på bloggen. fråga om er ärliga mening? ser ni inte också fettet? ser ni inte flodhästen? kossan, äcklet, den sjukt bisarra stora jättesuggan som står där med lår så svulstiga och groteska att de hellre borde få ligga i en flytande hög på golvet än tryckas ner i ett par skinny slimmade jeans.


min shoppinglust är död, min livslust ligger på minus trehundranittioåtta. jag har plånboken full med pengar, själen full med livsglädje, magen full med kalorier och inte fan vill jag någonting ändå. jag vill dö när jag ser flodhästen. jag vill krossa spegeln med mina sköra knogar, skrika högt att det där är inte jag. döda hela världen och aldrig mer visa mig ute.

jag lyckades köpa en tröja tillsist. tre strolekar för stor. kanske vågar jag ha den på mig en dag...kanske...just nu vill jag bara gömma mig i lufsiga baggypants, stora tröjor och inte röra mig från tevesoffan.

jag kämpar på på mitt eget vis. med broccoli och brysselkål till middag som jag sköljer ner med djupa klunkar vin...idag fyllde jag på med lite absint i ett glas vid sidan av för att slippa tänka på att jag åt...slippa tänka på alla kalorier

imorgon ska jag köpa en hatt. en hatt kan man inte växa ur, en hatt kan man inte bli för fet för...hattar ahndskar och skor är safe

jag är lite full nu. lite för full för att vara rationell, etisk och framförallt clever...men jag har saknat er idag...tänkt på er under min vända på stan

men dagen blev till en dag iallfall

en riktig dag med ett levande liv och inte sexton timmars svält som planerat...så någonstans är jag väl stark...lite iallfall...

oj oj, absinten snurrar i skallen, men stella är här, ihopplåstrad och aldeles levande, vi delar en flaska tyskt vitvin i våra magar och imorgon ska jag dricka champange och äta sushi...hoppas jag iallfall...jag ska försöka göra allt rätt...sen kommer jag hem till sthlm...fucking pro ana sthlm och jag ska försöka stay strong


well well nu sitter jag på ingolfs och dricker veteöl igen

bajs bajs så länge...


Kommentarer
Postat av: Sin

När du kommer till Stockholm tycker jag att vi ska ses. Du Ska få hoppa i mina byxor storlek MEGASTORA och förstå att du får plats i mitt byxben så kanske du inser att flickan du ser i spegeln inte finns, att det bara är ingolf som målar upp det för dig.
Kram

2007-10-01 @ 20:52:58
Postat av: ronnie

Sin!
vi ska dricka absinth och hoppa runt i dina byxben...helt klart!
kom till obaren på onsdag och festa med mig och "the other flesh" på deras releasfest!

Postat av: Sin

åååå men SHIT! Det hade varit SÅÅÅ kul! Men jag jobbar ju ap tidigt på torsdag, men alltså... fan... kan du inte maila till mig så kan jag maila mitt nr till dig! =) Obaren med ronnie roadkill!
[email protected]

2007-10-01 @ 21:55:50
Postat av: Ruby

Hej vildängel!
Jag drack oxå en veteöl igår, för 68 spänn i GBG och den smakade skit! Har inte hunnit läsa dina senaste inlägg förrän nu och jävlar vad bra du skriver. Du är som ett vasst rakblad med stort hjärta och enorm distans till dig och själv och din jävliga situation.
Ingolf och Catrine Schulman är de största töntarna och
de räddaste personer jag vet. Sjukt mesiga egonördar!
Ses på fre

2007-10-01 @ 23:21:01
Postat av: ronnie

tjohooo de e bara att ringa
0736101698 kram kram

2007-10-02 @ 13:31:44
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se.se
Postat av: Sin

Annika Ronnie RoadKill heter du nu i min nallefhån! hehe

2007-10-02 @ 14:57:03
Postat av: Becka

Du behöver äta tjejen! Din hjärna blir knäpp annars o det verkar du faktiskt ha blivit. Det var jag med när jag vara anorektiker/bulimiker. Det finns jävligt mkt driv i dig! Den borde du använda till att uppfylla mål som ger dig lycka i livet istället för att manipulera din kropp. Om du tränar mkt och lyfter skrot så kan du tillåta dig att äta mkt. Det gör jag. Jag äter alltid när jag är hungrig och jag har likväl en läcker, stark attraktiv kvinnokropp! Dessutom är jag inte knäpp i huvudet längre. Börja ät och träna!

2007-10-04 @ 12:38:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback