Godmorgon världen...

Jag är uppriktigt nyfiken...

För mig är fruskost heligt...dagens viktigaste och bästa måltid och jag skulle grina ihjäl mig om jag inte fick en ordentlig och jävligt god frukost varje morgon.

Jag är tex back on track med min espresso nu. Köpte lavazzaespressokaffe till min Krupps espresso maskin och voila! jag har min dubbla espresso att kickstarta dagen med igen = lycka....

Men jag e fortfarande inte helt nöjd med min frulle....

Inspirera mig.

jag vill verkligen veta nu!

vad äter ni till frukost? samma sak varje dag eller olika beroende på va dom finns hemma...har ni några roliga rutiner eller speceilla grejer som ni alltid eller kanske aldrig käkar...




Kommentarer
Postat av: Sin

Jag önskar mig en Annika till lunch dejt idag. Går det att ordna? *le*

2007-10-25 @ 10:30:29
Postat av: anonym

Linfrön, varje morgon!
Utöver de är det variation hos mig. Idag vart det en mandarin och ett glas brämhults =)
Igår vart det mackor med kalkon/gurka och ett glas havremjölk med oboy utan socker

ha en bra dag

2007-10-25 @ 10:56:02
Postat av: m

jag vet. frukost är det absolut bästa, det jag ligger och tänker på och planerar för innan jag somnar. när jag vaknar måste jag först göra mig i ordning ordentligt innan jag äter. jag ska vara ren och fixad. i alla fall. jag äter nästan jämt gröt. 1 dl axas fiberhavregryn med en matsked loppfrön (psylliumfrön). fröna gör att gröten sväller och blir stor samt har en typ av laxerande effekt, väldigt bra för tarmen.

till min gröt (som jag kokar med kanel eller pepparkakskrydda) har jag bär och sojamjölk. ofta blåbär som är nyttigast. idag lyxade jag med jordgubbar.
om jag hinner dricker jag även rött te till detta.

2007-10-25 @ 11:22:02
Postat av: ronnie

Sin: klockan ett?

Postat av: ronnie

m: låter mums...jag vill äta typ hela skafferiet på morgonen för att dwet är så mkt gott...men loppfrön på allt is the shit!

2007-10-25 @ 11:34:20
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se
Postat av: Sin

Ja ja ja ja!! Underbart! Kl 13 utanför Gallerian? I'll bring the shampoooooo!

2007-10-25 @ 11:42:28
Postat av: Lina

När barnen är hos mig blir det gröt nästan varje morgon. Havregryn, fiberhavregryn, kornmjölsgröt, mannagryn, grahamsgryn och ibland risgrynsgröt. Hemkokta syltar och äppelmos, vi är två som har havremjölk till och en som dricker vanlig ko-mjölk. När jag är själv blir det sportknäcke med ost och oboy så jag smular ner boken jag läser. Eller bara en snabb shake med banan om jag har sovit lite för länge...
=)
Roliga rutiner... Tja, har alltid ett ljus tänt på bordet från september och till april...

2007-10-25 @ 12:05:50
Postat av: ronnie

Lina: åhhh vad mys måste anamma den där ljusgrejen...

2007-10-25 @ 12:09:37
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se
Postat av: Anonym

Fil, musli, banan och kanel. Blandat i en tallrik. Sen rundar jag av med kaffe och en grov ostmacka också. Så ser det ut nästan jämt. Ibland byter jag ut kaffet mot te, filtallriken mot havregrynsgröt(med kanel, russin och solrosfrön) och nån gång orkar jag inte äta mackan.

Frukosten är helig, jag gillar inte att äta nåt annat till frukost än just det här. Jag bor i Frankrike just nu - skulle kunna gå runt hörnet och köpa nybakade croissanter och baguetter varje morgon om jag skulle vilja, eller anamma en annan fransk frukostvana och äta varm oboy med cornflakes i (...) ..eller sötade pluttisyoghurtar. Men jag vill inte. Jag ÄLSKAR min frukost.

Och den intas i ofixat tillstånd (ev dusch och påklädning o dyl kommer i andra hand..)

2007-10-25 @ 14:57:21
Postat av: Elin

..oj det var jag som skrev ovanstående..Glömde namnge mig.

2007-10-25 @ 14:58:18
Postat av: Fia

Åh, frukost är ju det bästa målet på dagen tycker jag.
Min varierar ganska mycket från dag till dag. Ibland äter jag sojamjölk, havregryn och banan... Ibland gröt eller mackor och såklart någon god frukt eller grönsak.
Två grejer som alltid återfinns på mitt frukostbord är dock en stor (vi snackar nästan literstorlek här) kopp te och ett glas proviva.

2007-10-25 @ 16:08:38
Postat av: ronnie

Elin och Fia: nu blir jag så inspirerad att jag måste prova lite nytt...men fuck jag har så svårt att välja...jag vill ha frukostbuffé varje morgon och prova lite av allt liksom...hmm kanel banan och fil känns lite dagisnostalgi nästan och knäckemacka med hushållsost och smör haha...

ingen som kör på typ nyponsoppa och mandelbiskvier eller nåt annat helt crazy?

2007-10-25 @ 16:14:27
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se
Postat av: m

och just det. på hälsokosten finns något som heter ledins hälsomål vilken innehåller nässlor, linfrön, nypon och annat roligt. hemskt nyttigt. det brukar jag dock äta till mellanmål med laktosfri yoghurt eftersom jag på morgonen behöver mer fibrer. men, värt att testa om man gillar smaken av stall..eh.

2007-10-25 @ 16:22:11
Postat av: Ruby

jag äter alltid olika! Never the same! Tröttnar så fort på smaker! Men nu har jag ätit min fruktsalladtips i en vecka med fast med olika frukter...just nu helt 2007! Men en sak som jag alltid
har som rutin och det är att äta vitamin&mineral tillskott och omega 3 + 6. Alltid alltid alltid! så man blir pigg och orkar dricka amaretto och kasta lasso.
pusss babes in toyland ses imorgon!

2007-10-25 @ 20:29:37
Postat av: ronnie

Ruby: jag skulle nog inte klara mig på bara frukt...behöver substans på morgonen och har svårt att bli ordentligt mätt... men har du bra tips på vilka vitaminer och mineraler som e bäst? mamma tjatar på mig och vill veta så hon kan handla till mig ;)

2007-10-25 @ 22:54:22
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se
Postat av: Ruby

Finns massa bra!
Yoghurten och linfröna ger substans! Men jag förstår vad du menar men jag har lite rening av kropp tankar just nu så därför går jag igång på frukt så djävla hårt.
Man ska inte köpa vitaminer och mineraler på apoteket för det är enbart syntentiska ämnen i dem och det är väldigt svårt för kroppen att ta upp.
Jag kan rekommndera en hel del men som starter så säger jag testa MEGAVITAL, en vit tjock flaska med så mycket vitaminer att du kommer bli pigg som bästa tjackpundaren nere på centan - fast utan tjack!

2007-10-26 @ 11:14:22
Postat av: Abdullahieline

I LOVE THIS PAGE. IT LOOKS REALLY NICE. KEEP IT UP

2008-09-02 @ 09:17:14
URL: http://abdullahieline.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback