snurrig lördag

jag har stått och stampat för att hålla värmen i baren hela natten på Mosebacke...faaaan va de e kallt där och jag har skoskav och ont i fötterna efter allt skuttande hit och dit efter sprit öl och drinkar.

Alla som dricker ronnie roadkills specials blir helt kära iallfall och beställer sen samma hela natten. KUL! fast jag vet att jag är kung när det gäller mixa booze...jag vet, alla som smakat vet, de e ingen hemlighet ;)

helt uppfuckat dygn

sov två timmar efter g-klubben i fredags, var uppe med tuppen och powernappade lite smått nu på eftermiddan innan jobbet. nu e klockan halv fem och jag ligger i sängen och käkar ostmackor och mandelkex och myser med laptoppen i knät och fattar inte om de e meningen att det ska va dag morgon eller natt...men jag älskar nattlugnet, bort från all dagsstress och skit.

det stod två brandbilar på min uppfart när jag kom hem, tjugo brandmän som var på väg in i grannporten, det luktade rök och bränt men jag orkade knappt höja på ögonbrynet och vända på huvet för att se om det faktiskt var action och fara på färde.

who cares...

egentligen

jorden kan gå under imorgon ändå

jag tror missär, kaos och undergång är det sista som skrämmer mig just nu...

jag är extremt osammanhängande, tror det är hjärn-bris som spökar...

jag kan inte tänka klarare än såhär just nu...

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag åt en lussebulle, en pepparkaka och en kopp med glögg med russin och mandlar i (la inte i själv)

Postat av: Remikaroline

Very useful information. Thank you!

2009-10-23 @ 09:46:41
URL: http://remikaroline.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback