Jul jul strålande jul...

ALLA SOM INTE DANSAR ÄR VÅLDTÄCKTSMÄN!


låt det få vara nästa veckas dekadenta tema. för julen är girigheten, frosseriets och dekadensens högtid!


för vad gör vi egentligen under december månad?


låt mig göra det hela lite klart för er. VI SYNDAR!!!! Hört talas om de sju dödssynderna? jag tror att om det fanns en gud och om han hade makt hade han bombat världen varje jul för vi samlas som yra kycklingar och går i genemsam trupp amok i syndens fantastiska rike som om det inte fanns någon morgondag.

vi praktiserar syndens alla former värre än en kristendomens Job på ecstasy som för första gången släppt på sina plikter och måsten och sin tro.

tänk efter bara

Högmod storhetsvansinne och övermod. Har vi missunnat oss hela året är det fan nu det är dags att ge sig en klapp på axeln eller? På julen är vi alla kungar, på julen vill vi fan ha allt.

Girighet Så vi shoppar klappar, glitter, pynt. Springer på stan på shoppingrundor för att bocka av listor som aldrig tar slut eller räcker till...bara en dag, en vända och en eftermiddag till på stan så ska jag nog ha fått köpt färdigt alla klapparna...yeah right

Vällust  Första, andra tredje och fjärde advent...hinner man inte ligga under sjävlaste DOPPAREDAN så har man alla tillfällen i världen under luciahelger, julfester, julbord annandagar och mellandagar och kalla det bäst fan ni vill men glöm för guds skull inte stänga av kopieringsmaskinen om ni scorar chefen a la Bridget.

Avund
´Han fick en GPRS men inte jag, hon har en snygg pojkvän men inte jag och de lever livet "hej vi är lyckade familjen och inte jag" ingenting kan gå så mycket fel som på julen för vi har så äckligt höga förväntningar. men det hinner vi glömma. varje år och tro att vi ser fram emot skiten igen.


Frosseri
Så efter en månads kyla stress och paniskt marathonlikt springande på stan och hets och sistaminuten stenåldersdieter och svält inför den stora dan så tröstar vi oss med julost, julskinka, julgodis, nötter knäck och pepparkakor för på julen finns det visst en ursäkt för allt. Det är ju trots allt bara jul en gång varje år ...eller?


Vrede
så vad händer....FAAAAAN, festblåsan som var menad till nyår är visst för trång nu, snön kom inte i år heller, barnen är rastlösa efter tre dagars kalle anka inomhus och redan trötta på sina julklappar, granen har barrat ner hela vardagsrummet och luktar surt. Ångest nu måste vi städa, banta och snåla för ännu en gång har vi levt över våra tillågngar på alla sätt vi bara kunde komma på

gud skrattar i himlen

nej han behövde inte bomba oss det här året heller

ångesten skaffar vi oss själva. det är inte alls svårt nej

julen är härlig

carola är fortfarande skitläskig

jesus är inte återuppstånden i år heller

allt är preciiiiiiiis som vanligt och snart är det den åttonde januari igen


Kommentarer
Postat av: Sin

Uuuuh vad jag ogillar julen! Jag är så glad som åker till 37 graders värme och slipper hetsen!!
By the way, igår blev jag och han VI. *le*

2007-12-03 @ 08:56:46
Postat av: Ruby

ho ho ho ..a merry merrt christmas! Fan, ronnie kan inte du åka upp till jultomte vm i rovaniemi! Fatta coolt om du blir årets tomte!

2007-12-03 @ 09:41:17
Postat av: Majs

Snart är det sooooooomar :))

Postat av: ronnieroadkill

majs: du e en sann optimist du ;)

2007-12-03 @ 14:46:13
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se
Postat av: Safa

Moahahahaaaa!! Klockrent!! Julen är grymt överskattad...

2007-12-10 @ 00:28:11
Postat av: Quickjohn

Very informative. Great site. Really professional.

2009-08-07 @ 13:43:09
URL: http://quickjohn.blog.ca

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback