ikea...

man behöver inte skriva blogginlägg om ikea...för alla vet vad som händer där.

det är mycket folk med vassa armbågar, skrikande ungjävlar, barnvagnar, idioter som går motsols istället för att följa pilarna i marken, total anarki och kaos i fyndhörnan och köttbullar och dassig kaffe latte för hela slanten.

vi åkte dit på mitt initiativ...bra inomhuspromenad tänkte jag...

jag ville typ låsa in mig i bubblan och aldrig mer komma ut efter två timmar i snurrkarusellen...

men en timmes blackout och lite wasabigrillade grönsaker senare är jag lite mer människa igen...men fortfarande jagad.

ja ja vem fan bryr sig...imorgon är det högtidernas högtid och jag velar såklart som vanligt...jag vill ju umgås med de jag tycker bäst om och helst alla på samma gång varför blir det aldrig så?

man få nöja sig med en vän eller två ur kärnkretsen liksom sen sprids alla andra som vissnande rosenblad för vinden en frostbiten höstdag. de ska fira barnkals, jobba gå på släktmiddagar, jobbfester, födelsedagskalas osv osv.

..den dagen JAG får hålla nyårsfest för alla jag älskar och vill skåla i champange med den dagen är nog ehhh... den existerar inte helt enkelt. man ska inte önska sig saker man inte kan få och om jag tror på att man kan få allt man vill här i världen så tror jag inte på att man kan få en nyårsafton som helt enligt planerna lever upp till ens snorskyhöga jävla förväntningar...

jag är i obalans

jag ligger flera veckor efter i min balans och rytmplan

jag är fel

jag avundas alla som ligger hemma i halsfluss och kan unna sig att dra ett stort fluffigt täcke över huvet imorgon och sakta somna in till allt dunder brak och visslande på tolvslaget med gott samvete istället för att stå och frysa någonstans och känna att fan nu blev ju allt såfdär jävla fel i år igen...


Kommentarer
Postat av: Majs

Jag har legat sjuk i två dagar, men nu verkar jag vara frisk som en sjuk fisk :)

Postat av: ronnie

majs; haha bra tajmning

2007-12-30 @ 21:51:13
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback